上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.4k

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:12 發表 查看引用來源
係,女友讀靜宜忍到啱啱16歲食,靜宜女子中學係讀書唔成,但要完成九年免費教育既買位私校,校風就…..
未食之前有無洗下牌,摸下硯,開下香檳?

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:42 發表 查看引用來源

啱啱發育好,窄!唔打擾樓主主場,詳情唔講,靜宜女子中學女生比較開放,好多唔著底裙,好容易上!我唔止食一個,佢二個同學都食埋,有男友唔係處 ...
原來唔著底裙係校風,有次樓下夜晚有人放學,係佢後面同一方向,怪風一吹,睇到白布,即時寧頭望後面有無人,我同佢都距離相當遠。

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 08:51 發表 查看引用來源
石梨靜宜女子書院女生好淫
以前放學經過樓下,如果係小息,個個好似古裝片咁伸晒半個人出黎,喂,喂

回覆 388# hqkwtang 的帖子

石籬石英徑(大隴街轉入)已結業

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 12:41 發表 查看引用來源
石籬石英徑(大隴街轉入)已結業
我知,不過唔記得邊年,仲好似全線結業。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-12 12:16 發表 查看引用來源
邊區,我係葵涌番學
佢讀太子道果間

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-12 09:40 發表 查看引用來源
系呀,我有時都好猴急,錫一下就伸入bra入面去渣波,feel到佢粒乳頭由細細粒好快就比我玩到凸起晒勁正!錫下耳仔下面就開始濕,用手卒下下面粒核,就會頂唔順,猛話唔好攪呢度。1 6~17歲反應就係咁敏感。 ...
少年時代太正!
冇乜錢但放學後周圍去玩
一緊火就去公園、後樓梯、戲院、返屋企(如果冇人)、日日都可以發洩

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-12 08:49 發表 查看引用來源
係呀著白色under?
當年佢係學生妹,著d 純白普通款
邊有而家咁講究條under,又要lace , 又要T back

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-12 17:31 發表 查看引用來源

當年佢係學生妹,著d 純白普通款
邊有而家咁講究條under,又要lace , 又要T back
白色under係最正! 當我拉高女友條校裙,見到佢著呢D款式嘅白under,我會興奮10倍!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-13 11:38 發表 查看引用來源

白色under係最正! 當我拉高女友條校裙,見到佢著呢D款式嘅白under,我會興奮10倍!
夠配合身份!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆