上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
529  92.3k

試過日間日白, 係海灘, 海水過腰做, 夏天, 周圍係人, 好刺激, 四圍望到實, 驚人游近發現.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-8-24 07:18 發表 查看引用來源
九龍公園好多位置好正👀
百 鳥居 果便都靜
但只可以打J  and 含L
因 冇 乜 埯護
for 玩下半 身only!

以前係美國,好多野戰經驗,車房,游池,草地都玩過

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2022-8-30 16:30 發表 查看引用來源
以前係美國,好多野戰經驗,車房,游池,草地都玩過
可否講啲聽下?

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源
今年已經同老婆結婚幾年十零歲拍拖到依家,一齊左15年,小朋友都生左2件
近年性生活都變得公式化,只係係屋企或staycation先有
有時諗番細個拍拖嗰陣,去到邊屌到邊真係幾好玩

唔知大家去過咩地方打野戰

今次分享下最初時 ...
同學生妹女友佢地和試過野戰,冇人公園,後樓梯,天台,沙灘,camping等,初初梗係試下叫佢用手打J先,跟住就會大膽D含J,之後就會半推半就比我入,當然之前要用手口,玩具攪到佢濕晒先。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-9-5 18:23 發表 查看引用來源

同學生妹女友佢地和試過野戰,冇人公園,後樓梯,天台,沙灘,camping等,初初梗係試下叫佢用手打J先,跟住就會大膽D含J,之後就會半推半就比我入,當然之前要用手口,玩具攪到佢濕晒先。 ...
比你搞到濕晒,忍唔住要比你入!😉

引用:
原帖由 devotedryan 於 2022-8-16 11:16 發表 查看引用來源
今年已經同老婆結婚幾年十零歲拍拖到依家,一齊左15年,小朋友都生左2件
近年性生活都變得公式化,只係係屋企或staycation先有
有時諗番細個拍拖嗰陣,去到邊屌到邊真係幾好玩

唔知大家去過咩地方打野戰

今次分享下最初時 ...
所以我一直同老婆都冇生小朋友,我哋拍拖到嘉ku大約10五六年我哋拍拖開始到而家都大約16年,以前喺辦公室、我同佢各自屋企、公園、沙灘、天台、K房廁所,到近年多數喺酒店房落地玻璃前

不過打野戰最興奮嘅地方就係就有觀眾

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:35 發表 查看引用來源

所以我一直同老婆都冇生小朋友,我哋拍拖到嘉ku大約10五六年我哋拍拖開始到而家都大約16年,以前喺辦公室、我同佢各自屋企、公園、沙灘、天台,到近年多數喺酒店房落地玻璃前

不過打野戰最興奮嘅地方就係就有觀眾 ...
不過打野戰最興奮嘅地方就係就有觀眾, 呢樣真係好有勇氣同唔好失準.  

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-8-29 21:09 發表 查看引用來源

百 鳥居 果便都靜
但只可以打J  and 含L
因 冇 乜 埯護
for 玩下半 身only!
後生好大胆
喺雀城會d房入面X西!

附件

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-11 20:06 發表 查看引用來源

後生好大胆
喺雀城會d房入面X西!
會唔會有 cctv 轉出去大堂直播㗎 ?  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆