後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
20  92.4k

引用:
原帖由 glock19B2 於 2022-8-19 14:44 發表 查看引用來源

真係老香港,記得美孚有得扒艇,師兄應該都入5。
都話過多幾年2蚊啦,

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-5 06:38 發表 查看引用來源
我撞個一次, 有一對夫妻係樓梯度做.  
我撞過2次有青春期係戲院最後果行,最角落頭,女面向天癱係男心口,2人同1位,係個女呀1聲我先轉頭望,我前佢地3行度,2次唔同人,但都是差不多姿勢。

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-7 06:15 發表 查看引用來源
果日屋企太多垃圾, 朝早返工前掉垃圾, 一推門, 見到男人背脊, 係度抽插, 個女扶住樓梯扶手, 嚇到個男立即停止, 我一掉完垃圾就走.
1早都黎?凢開防煙門之類我都好輕手,唔單止及野,同時有無人呢埋打劫,情緒病之類。

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-11 18:23 發表 查看引用來源

當年女朋友冇打底,直接見under
1件直身定2節?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-12 01:55 發表 查看引用來源

一件過,讀靜宜
邊區,我係葵涌番學

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 08:51 發表 查看引用來源
石梨靜宜女子書院女生好淫
街坊定係果頭番學?

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:12 發表 查看引用來源
係,女友讀靜宜忍到啱啱16歲食,靜宜女子中學係讀書唔成,但要完成九年免費教育既買位私校,校風就…..
聖瑪加利(Margaret )都係

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:12 發表 查看引用來源
係,女友讀靜宜忍到啱啱16歲食,靜宜女子中學係讀書唔成,但要完成九年免費教育既買位私校,校風就…..
未食之前有無洗下牌,摸下硯,開下香檳?

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 11:42 發表 查看引用來源

啱啱發育好,窄!唔打擾樓主主場,詳情唔講,靜宜女子中學女生比較開放,好多唔著底裙,好容易上!我唔止食一個,佢二個同學都食埋,有男友唔係處 ...
原來唔著底裙係校風,有次樓下夜晚有人放學,係佢後面同一方向,怪風一吹,睇到白布,即時寧頭望後面有無人,我同佢都距離相當遠。

引用:
原帖由 xp689 於 2022-10-12 08:51 發表 查看引用來源
石梨靜宜女子書院女生好淫
以前放學經過樓下,如果係小息,個個好似古裝片咁伸晒半個人出黎,喂,喂

前往最後回覆