後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
6  92.4k

試過日間日白, 係海灘, 海水過腰做, 夏天, 周圍係人, 好刺激, 四圍望到實, 驚人游近發現.

我試過係海灘打野戰, 水高過腰, 海灘好多人游水, 我女友雙腳嵌住我, 我係泳褲拉了陽具出來, 插入老婆個陰道內, 如果幾呎內無人, 咪抽插, 如果有人游緊水, 就扮情侶擁抱, 好鬼刺激.
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-3 15:14 發表 查看引用來源

類似呢啲動作場面有時喺沙灘會玩吓, 記得有次孖老虎浸住半腰水位左右拉低小弟條泳褲玩小潤腸, 以為水有啲濁唔係幾見到水中畫面, 當時啲水查實幾清吓, 附近嗰兩三個人些少會見到啲, 到沖身區人唔多小弟伸手入老虎泳 ...

我撞個一次, 有一對夫妻係樓梯度做.
引用:
原帖由 tommypig123 於 2022-10-4 22:10 發表 查看引用來源
幾年前,都試過同情人在沙灘的救生員亭做,除了沙灘,戲院,公園,後樓梯,都試過

果日屋企太多垃圾, 朝早返工前掉垃圾, 一推門, 見到男人背脊, 係度抽插, 個女扶住樓梯扶手, 嚇到個男立即停止, 我一掉完垃圾就走.
引用:
原帖由 保持現在 於 2022-10-5 22:20 發表 查看引用來源

樓梯已經係最唔易被撞破

我都好鐘意用玩具. 連黑人大屌都有.
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-6 17:01 發表 查看引用來源

我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。

可能貪刺激。
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-7 08:22 發表 查看引用來源
1早都黎?凢開防煙門之類我都好輕手,唔單止及野,同時有無人呢埋打劫,情緒病之類。

加多些玩具, 情趣多好多。
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-6 17:01 發表 查看引用來源

我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。

前往最後回覆