上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
122  92.4k

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-17 08:28 發表 查看引用來源
我個ex都係好易濕又易高潮,有次九龍公園大概10pm左右,認唔住拉高佢條裙插入,見佢好享受我就大力插,點知望到側邊樹旁有2條麻甩佬昅嘢,我見到佢地佢地又知我望到佢,佢地仲比左隻指公鼓勵,我收到佢地激勵更加落力,仲專登拉高ex ...
Ex知道有人睇緊有冇反應激烈啲?😉

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-17 08:34 發表 查看引用來源
口話唔要有觀眾,但下身就好配合打開到盡咁比我插入
妹妹有冇夾實你?😉

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-17 08:46 發表 查看引用來源
做老婆就大0樂,淫西係好難獨守空房,小弟上左大6工作,佢好快就已經勾佬,其中有個仲係我老友🤢
佢大食開,突然冇得食,冇辦法啦!偷食得一次,就有下次!同你個老友係邊個主動?

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-17 08:58 發表 查看引用來源
2個都話唔係主動,不過已成過去,ex而家一年都揾我屌返3幾次,不過佢已經係140磅肥婆一個,但e然好大食好爛屌
同你一齊果時好fit?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-18 02:17 發表 查看引用來源

當年的我保守d
雖然不介意佢個pat pat 走光比人睇、因為通常佢背向山路(我靠樹企可以睇水),由於條裙會比我嗱起尼摷同揸史忽,所以屁古外露冇可避免,至於前面個西,就盡量掩護小小😁

佢而家個pat 都已經又漲又大了👇攝於放 ...
好圓好大呀,後入一流!😉

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-18 07:09 發表 查看引用來源
呢d嘢如果另一半肯半推半就好玩好多,d女人都會感覺刺激先會合拍到😊
係呀,半推半就光刺激!😬

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-18 07:12 發表 查看引用來源
如果係自己屋企玩蒙眼屌,條女蒙左眼會無限幻想,安排玩友目前更刺激😇
咁要唔好比佢知先好玩!咁你倞咪試過?😉

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-9-18 07:47 發表 查看引用來源

托賴我太太對於蒙眼已接受左😬
咁有冇咁樣玩過?😉

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-18 08:03 發表 查看引用來源
咁就正啦,太太肯蒙眼你就好多嘢玩
仲有乜嘢可以玩?😉

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-18 08:06 發表 查看引用來源
試得多,玩呢d嘢要引個女伴多幻想,但又不時吊佢癮,真亦假時假亦真先刺激
師兄果然識玩!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆