上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
134  92.6k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-6 17:01 發表 查看引用來源

我年紀不大都好鍾意玩淫賤D,好似用玩具玩女,著不同制服玩,著住衫,泳衣等等扑野,用按摩油,攪到佢哋由純情學生妹變淫娃。
泳衣我都極like
通常落club house swimming,太太在屋企換泳兒時,我哋會先尼一獲降溫,廢事硬住游😆

你呢?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-7 08:22 發表 查看引用來源
1早都黎?凢開防煙門之類我都好輕手,唔單止及野,同時有無人呢埋打劫,情緒病之類。
試過喺西洋菜街d 後樓梯
但幾汚糟吓,因為女朋友想除對高踭鞋 ,舒服d,所以要鋪張紙皮。大家面對面,佢第起隻左腳,我托住佢隻腳一野一野屌上去。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 21:58 發表 查看引用來源
硬上正吖!試過正就之後乖乖聽話!😉
硬上正!
扯開泳兒浪位就入!
可惜我太太吾比我扯佢件Speedo, 話扯鬆晒😆

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-8 05:24 發表 查看引用來源
加多些玩具, 情趣多好多。  
最好女方本身有顆淫的心,又肯配合🤩

引用:
原帖由 veryok 於 2022-10-8 05:24 發表 查看引用來源
可能貪刺激。  
可能喺偷情
男方返工前到女方樓梯開埸快波😜

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-10 16:09 發表 查看引用來源

試過好幾次,唔會鬆架喎😉
佢推三推四姐,不過佢接受加絲襪高踭鞋 ,當屌賽車女郎😆

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-10 16:13 發表 查看引用來源

我同D學生妹玩,佢地只得一顆純真的心,口裏說不,但身體卻很誠實,全身抽搐,下面好很濕。
夏天校服裙又易除,一條拉鍊直落屁股,任摸任摷

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 17:09 發表 查看引用來源
咁先正!初熟身體好敏感,好易就可以玩興佢!😬
係!
一揸佢對波 即刻lin 頭凸硬😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 18:13 發表 查看引用來源
而家啲靚女仲有冇著打底褲?
當年女朋友冇打底,直接見under

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-11 17:58 發表 查看引用來源

係呀,夏天校服大致有兩種,一係連身裙校服,試過企响度一邊kiss一邊就用手伸入後面拉佢拉錬,直接摸佢條bra帶同個扣,真係好正!
另一種係兩截校服,水手裝果種,好處係一伸手入上截校服已經可以隔住個bra渣波,如果上下手一齊進攻, ...
師兄果然高手!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆