上一頁下一頁
發新話題

後生野戰回憶

收藏  |  訂閱
122  92.6k

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-9-26 13:14 發表 查看引用來源

又冇嘅
咁咪冇咁刺激!😉

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-1 17:03 發表 查看引用來源

你哋咁玩真係好鬼正!要珍惜🤩
婚後 我太太 反而細膽左、上到九龍公園又話熱又話蚊咬(以前著住高爭鞋套裝米照上),入去戲院摷到緊火叫佢含出尼、又話返屋企先! ...
而家有地方舒舒服服做吖嘛,點同後生,興起上來,乜嘢地方都照做啦!😉

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-2 20:16 發表 查看引用來源

但作為男人、總係想攪多d 花臣嘢😆
有乜嘢花臣想搞?😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-7 11:00 發表 查看引用來源

我都做過同樣嘅嘢,不過果次蘇梅嗰間個私隱度差啲,所以有觀眾😏
咁咪仲刺激!咁樣有冇睇返人哋?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 09:54 發表 查看引用來源

我試過住villa,响個私人泳池同女友著住泳衣玩,女友帶咗三套泳衣,三套都著住黎玩過,一件頭泳衣最正,好似AV feel,從後拉開泳衣邊就抽入去,超有征服感!女友冇諗過我會响泳池開獲,所以第一獲嘅時間超刺激! ...
喺邊度自己個人pool想點屌都得啦!第一次咁玩,佢係咪好high?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-7 14:51 發表 查看引用來源

villa雖然有高圍牆,但佢好驚比人見倒,所以好似係比我夾硬黎,咁樣仲刺激,試過一次之後,佢都覺得好刺激,第二次我要佢响泳衣含J都乖乖幫我含,好Q正! ...
硬上正吖!試過正就之後乖乖聽話!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-10 16:13 發表 查看引用來源

我同D學生妹玩,佢地只得一顆純真的心,口裏說不,但身體卻很誠實,全身抽搐,下面好很濕。
咁先正!初熟身體好敏感,好易就可以玩興佢!😬

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-11 17:03 發表 查看引用來源

佢推三推四姐,不過佢接受加絲襪高踭鞋 ,當屌賽車女郎😆
咁都好吖!開窿定撕爛?😬

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-11 17:05 發表 查看引用來源

夏天校服裙又易除,一條拉鍊直落屁股,任摸任摷
師兄好有經驗!👍😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-10-11 17:58 發表 查看引用來源

係呀,夏天校服大致有兩種,一係連身裙校服,試過企响度一邊kiss一邊就用手伸入後面拉佢拉錬,直接摸佢條bra帶同個扣,真係好正!
另一種係兩截校服,水手裝果種,好處係一伸手入上截校服已經可以隔住個bra渣波,如果上下手一齊進攻, ...
兩樣都咁正!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆