上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
987  297.7k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 11/12/2022 18:49 發表 查看引用來源
男人的夢想,2姐妹都上晒,小姨子喎,睇你的故事仲好過睇其他作者的文筆。
多謝師兄讚賞,師兄睇得高興,就係阿星繼續寫嘅動力。

兩姊妹嘅故事,其實幾心酸,阿星愛姐姐,姐姐放棄阿星玩失踪,然後妹妹愛阿星,阿星因為放唔低姐姐而同妹妹分開。

二十幾年之後嘅重逢,帶出咗另一件令到阿星回憶起Joyce同Grace嘅一段情同埋一個遺憾。

雖然呢個遺憾始終都冇去彌補,不過有所遺憾,先至係人生,係咪?😬

星期日晚更新下先~

那些年,星星同學會 第47話

呢樣真係意料之外,阿Grace 你頭先講咩話?「依,人地講到咁你都仲要問!」真係聽唔清楚喎,你頭先講咩嚟?衰妹將個頭藏咗喺阿星心口度,喂喂,你耷低頭阿星聽唔到你講咩喎。唯有又烏低啲匿入被入面同佢講嘢。

就係咁,兩個人攬住,慢慢由被竇入面走返出嚟。呢啲咁嘅環境,好難唔做錯事,如果係你,攬住Grace 嘅話,你又會點做呢?

人哋都已經講到咁,咁大個男人都知道要做返啲嘢。不過呢一刻阿星仍然未有咁嘅想法,well,查實小星星係有嘅,始終Grace 都係一個靚女,而且佢都做到咁,盲嘅都知佢對阿星點啦。千辛萬苦先將佢藏喺阿星心口個頭抬返起,輕輕咁錫咗佢咀仔一下,同佢話今晚唔好啦,一陣嚇親。Grace 伸出手攬住阿星條腰,慢慢摸黑再將咀唇貼近阿星個咀,慢慢四唇相接……………

冇呀,成晚咩都冇發生過,全程都係攬住佢瞓,有時半夜大家半醒,就親下大家,再攬實啲,繼續瞓。

話明係瞓覺,當然係瞓覺啦。

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 21:37 發表 查看引用來源
小星星冇硬咩?有冇感受下佢個胸咩?😉
師兄講笑,攬住Grace,小星星點會冇反應呢?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 22:10 發表 查看引用來源
咁咪好辛苦!😂
理性同獸性打大交😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 23:03 發表 查看引用來源
辛苦晒!😂
直頭係阿星打小星星啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/12/2022 07:47 發表 查看引用來源
咁Grace係咪冇帶bra?
冇㗎😬

星期一又更新下先~

那些年,星星同學會 第48話

攬下錫下瞓下,瞓瞓下阿星覺得有啲問題,問題出喺邊度?咪就係朝頭早六點零鐘嘅時候囉。唔明?你係咪後生仔嚟㗎?後生仔,朝頭早就梗係瞓到咁上下有啲嘢不自覺地起咗身啦。喺阿星同Grace攬到咁實嘅時候,呢啲嘢好難唔俾人發現囉。查實阿星都算醒瞓,個夢係咩真係唔記得咗,只記得阿星用力頂咗小星星幾下,都俾人阻住,然後阿星就即刻扎醒。攬住人地個妹仲用小星星頂咗幾下人哋,你話點解釋好?

望下Grace ,原來已經醒咗,用矇矓嘅眼望住阿星。有冇講過Grace 係冇乜化妝嘅,可能因為年輕皮膚白滑,唔化妝都好順眼。阿星都係第一次帶女仔返嚟屋企瞓,一帶就連續兩晚,依家仲要俾小星星嚟到咁樣頂撞,真係有啲唔好意思。

「………係咪想要呀?」Grace問。

「某某某,呢啲係自然反應嚟啫。」阿星當然要解釋下。

「我可以嫁!」蚊螆咁細聲。

「等一陣就會停㗎啦,自然反應嚟啫。」況且袋都冇,一陣搞出事阿星點解釋俾Man同Joyce知?

「我尋晚買咗……………」呢句真係聽唔到。

Grace個頭再一次耷到好低藏咗喺阿星心口度,雖然清晨時份氣温微涼,但係阿星就摸到佢有啲汗。

「你買咗啲咩?」搞到阿星滿頭問號。

「咪買咗咩囉,咦~~仲問,你係咪玩我嫁,扮哂嘢!」

阿星真係有啲猶豫,第二次帶佢入屋就同佢做,佢仲要係第一次,阿星真係未試過同第一次嘅女仔做,唔知自己技巧夠唔夠令佢滿足。

「真係聽唔明吖嘛,你買咗咩啫?」

「………………」

「喂喂,做咩唔出聲啫?個頭藏喺阿星心口阿星聽唔到你講嘢喎。」

「你呀,都唔知你係真傻定扮傻。我尋晚去揾你之前已經買咗…………買咗袋呀!衰人!要人講出口,搞到我好似好cheap 咁!」

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/12/2022 08:44 發表 查看引用來源
咁咪feel到幾大對!😬
壓住阿星心口囉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/12/2022 08:46 發表 查看引用來源
咁咪係,人哋盛意拳拳,你都唔比面!😂
好難嘅,一陣人哋唔開心咪令人一世囉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/12/2022 08:53 發表 查看引用來源
咁多顧慮?😂
當年係㗎,佢家姐曾經係阿星女友,雖然突然消聲匿跡啫,難保唔會突然間出現揾返阿星嘛,阿星都未對Joyce 死心,其實又點可以同人哋個妹搞埋一齊咁亂呢😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆