上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.7k

引用:
原帖由 markluk123abc 於 18/9/2023 10:59 發表 查看引用來源
阿星就梗係準備咀落去啦

咁快手?唔好玩喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-18 12:26 發表 查看引用來源

咁快手?唔好玩喎😬
咁要點先好玩呀?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 18/9/2023 14:38 發表 查看引用來源
咁要點先好玩呀?
耶~~~~~阿紅寶寶真係好經驗過阿星啦,要點玩阿寶寶應該識玩喎。

喺阿星嘅經驗入面,永遠玩到到喉唔到肺先最好玩,越急越放慢,越慢越輕手,越輕手越要四圍走先可以去到欲罷不能嘅境界。

通常男人唔喜歡用dom dom,女士都會婉轉咁要求,但係只要落啲心機,就連女士都會忍唔住未上套就要騎上馬。阿寶寶有冇咁嘅經驗呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-18 14:58 發表 查看引用來源

耶~~~~~阿紅寶寶真係好經驗過阿星啦,要點玩阿寶寶應該識玩喎。

喺阿星嘅經驗入面,永遠玩到到喉唔到肺先最好玩,越急越放慢,越慢越輕手,越輕手越要四圍走先可以去到欲罷不能嘅境界。

通常男人唔喜歡用dom dom,女士都會婉轉咁 ...
我要求⋯⋯我冇要求過要用套😆😆😆😆通常都會做緊一樣野就突然轉等二樣另對方有小小不知所措,即係可能騎緊,等佢一鬆懈就唻個深喉架啜袋,咁得唔得呀?
我識好小架咋

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 19/9/2023 03:19 發表 查看引用來源
我要求⋯⋯我冇要求過要用套😆😆😆😆通常都會做緊一樣野就突然轉等二樣另對方有小小不知所措,即係可能騎緊,等佢一鬆懈就唻個深喉架啜袋,咁得唔得呀?
我識好小架咋 ...
呵呵,原來紅寶寶係崇尚天然環保,而且變化莫測,簡直會令男伴出現無限星塵爆發嘅境況,真係高手真係唔簡單,直頭唔係人咁品。下次阿寶寶大戰完記得返嚟講下發展,等阿星學下嘢,照版煮碗,咦,唔係喎,阿星照板煮碗咪令自己星塵爆發囉😬

那些年,星星同學會 第163話

人工呼吸呢下嘢呢,阿星都真係得過好多師父嘅真傳。啲小龍女姑姑師父個個傳授阿星一招半式,都~~~~已經令阿星天下無敵,稱霸武林,可以救人一命啦。

阿星喺呢個唔夠5mm嘅距離入面做嘅嘢,講出嚟大家一定會話:「阿車!我夠識啦!」但係阿星會話你一開始都冇諗過要咁做,因為只要你忍唔住,人工呼吸就會變成錫咀,令到兩個咀,四片咀唇黐埋一堆,再分唔開邊個嘅咀唇打邊個嘅咀唇,完全摧毀晒一開始打算做人工呼吸去救人嘅初衷。

阿星只係做咗件好簡單嘅事情,就係喺兩個咀四片咀唇仍然有少少距離嘅時候,呼出一啖又一啖帶有啱啱飲完嘅啤酒味,吹落6月個合埋咗雙眼又合埋咗嘅小咀,而且期待緊阿星救命嘅人工呼吸嘅美麗面朧度。

下一步點做?唉,咁都要阿星教?下一步,咪就係一路呼氣,一路留意住阿6月嘅反應,喺佢稍微有動作想再抬高少少個咀仔嚟接你個咀仔嘅時候,就即刻縮上啲,就算佢嘅小咀已經掂到你個小咀,都要縮上啲,點都唔好咁容易就將寶貴嘅朱唇送俾佢。知冇?咁樣做,先能夠觀察到當時人嘅狀況,究竟佢係暈,定係未暈,要小心觀察,慢慢求證先至明白。

喺阿星一路微微呼氣,令到6月抬高啲個咀仔嚟接,差唔多掂到阿星個咀仔嘅時候,阿星就縮開少少,令到佢一路四圍去揾阿星。然後當阿6月再抬高少少個咀,以為就錫到嘅時候,阿星又再好小心咁縮開少少,等佢又再接唔到。阿星一路輕輕呼氣落6月個咀仔度,一路避開佢個咀,直到6月嗯~~~~一聲,伸出雙手嚟攬住阿星條頸,唔俾阿星再縮去其他地方,阿星個嬌嫩白滑嘅小咀,先俾阿6月啜到……………應該話人工呼吸順利開始先啱。又問阿星點解?

呢一系列嘅動作,先能夠驗證一個就嚟暈嘅人係幾咁需要人工呼吸嘅救助,如果當時人冇需要人工呼吸,你夾硬俾,人地都係唔需要㗎啦。佢要,就會開聲,你就要俾。咁佢唔要點算呀?問得好:佢唔要,就唔會開聲,咁大家就不如慳啲,唔好做濫好人,立亂送人工呼吸俾人喇。

大家都知,人工呼吸一啜到,阿星就唔可以走,要救人,一定要救到底。你話阿星係咪好危險,隨時變成阿星缺氧呢?

待續😬

那些年,星星同學會 第164話

阿星發現,人工呼吸真係世紀大發明,當你嘅對象極度缺氧之際,對方就越緊張,越需要人工呼吸嘅救援;而且越唔俾人工呼吸佢,對方就越想要,越希望人工呼吸嘅救援喇。6月係一個幾靚嘅女仔,而且第一日約阿星出街就因為天氣太熱而除晒衫吹冷氣攝親,阿星都真係唔忍心要你企喺門口度見頭暈缺氧咁慘慘。

阿星俾6月攬住條頸,咀同咀完全接合,可以正式為阿6月實行人工呼吸喇。唇槍舌劍……………應該話阿6月缺氧嘅程度真係幾嚴重,喺阿星咀同佢兩咀四唇相接之後,阿星感覺到當時阿星好似中咗吸星大法咁,想走都走唔到。

6月箍得阿星好實就不在話下,既然你箍住阿星條頸箍得咁實,阿星唔箍返你,真係有失斯文,怕阿6月會因爲雙手用力過度最後變得冇力而鬆手跌倒。阿星將左手放落6月條大概有22吋嘅纖腰後面,用力將佢拉埋嚟,完全緊貼阿星嘅身體,6月箍住阿星條頸嘅雙手有一刻微微放鬆咗,可能真係開始手軟都未定;但係喺阿星用力箍緊佢條22吋嘅時候,6月嘅雙手再一次箍得阿星條頸更加緊,直頭好似啲合體機械人咁,完全貼合,兩個人嘅中間再冇空間,有嘅,只係兩個人企喺大門口兩把咀互相緊貼而急速嘅人工呼吸聲。

跟住落嚟嘅事,大家應該都預計得到。

阿星抱住阿6月,企喺佢租嘅單位門口前一路幫佢人工呼吸,反而6月除咗用力攬住阿星條頸之外,再冇其他動作。阿星明嘅,喺大門口呢啲咁當眼嘅地方見暈仲要人工呼吸,而且依家已經半夜12點幾,一陣嘈到隔離單位走出嚟講阿星地就唔好。阿星慢慢將個咀移離6月個咀,睇下佢仲有冇見暈,而6月呢個時候亦都好乖咁跟住阿星停止。

「呢度會有人出入呀,入去先啦。」6月攬住阿星,一路喘氣,一路細細聲講。有時真係令阿星覺得,學咗人工呼吸係好事,但係學完之後用得少,幫人哋人工呼吸令到人哋喘息更加急,真係只能夠講阿星功夫唔夠,需要多加磨練。

阿星望下個手錶,都12點幾啦,聽日約咗人10點半,都真係要返屋企先得。伸手去解開6月攬住阿星嘅手,見佢除咗有少少喘氣之外,面色都紅潤咗。既然佢冇事,阿星都好應該功成身退,所以就同6月講:「你間屋亂,唔好啦,下次先啦,你唔舒服,今晩好好休息。」講完之後唔俾6月答阿星,即刻嚟多次咀同咀唇同唇嘅緊密接觸,實行幫佢再人工呼吸多兩下,等佢夠氣返入屋休息。雖然當中有32C嘅軟乳相求,同埋6月雙腳嚟夾到阿星大脾實一實,但係阿星都堅持6月快啲入去抖抖,最後6月都依依不捨咁入屋閂門,阿星嘅人工呼吸亦都完滿結束。

待續😬

師兄,你咁樣好浪費。

引用:
原帖由 markluk123abc 於 26/9/2023 12:40 發表 查看引用來源
師兄,你咁樣好浪費。
吓吓吓,典解浪費呢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆