上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.7k

引用:
原帖由 月影偷情 於 26/9/2023 21:29 發表 查看引用來源
https://twitter.com/ActressPicsH ... UJpeF67vhw&s=09
Anne Hathaway 喎師兄,靚女靚身材,正吖😬

回覆 1771# star_platina 的帖子

👍🏻😁😁🤭☕🤝🏻

引用:
原帖由 月影偷情 於 27/9/2023 09:49 發表 查看引用來源
👍🏻😁😁🤭☕🤝🏻
仲有冇其他靚女?😬

做乜唔食呀?
引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-26 15:13 發表 查看引用來源

吓吓吓,典解浪費呢?😬

引用:
原帖由 markluk123abc 於 3/10/2023 00:28 發表 查看引用來源
做乜唔食呀?
有好嘢都唔一定要食嘅,一陣食完唔消化仲麻煩㗎😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 27/9/2023 09:49 發表 查看引用來源
👍🏻😁😁🤭☕🤝🏻

AI嚟喎😬

回覆 1776# star_platina 的帖子

係咩?…………睇得出?

引用:
原帖由 月影偷情 於 3/10/2023 16:13 發表 查看引用來源
係咩?…………睇得出?
出呀😬

那些年,星星同學會 第165話

查實點解阿星會咁殘忍推咗6月,唔幫佢人工呼吸到底呢?人地又咁靚女又咁纖弱,會唔會殘忍咗啲呢,阿星?唔係哩,你俾阿星講埋先啦大夫。
是咁的,阿星返咗一個月工,啱啱同公司啲同事熟絡咗少少,就有兩位同事先後約阿星週末去街。阿星呢種人,你肯請阿星食飯,阿星永遠唔會話唔好嘅,梗係應承啦。反正自己一條友又冇嘢做,打機都打唔到咁耐,出去行下飲下食下又有人陪傾偈而且有人請飲請食,何樂而不為呢?

所以7月約咗阿星第二日喺唐人街度等,飲個茶先,然後去行街街喇。今日都盡興,同阿6月行咗一日,美中不足嘅係原來6月咁容易唔夠氣,要阿星幫佢多次人工呼吸佢先頂得順。雖然阿星唔抗拒啫,之但係阿星體力有限,真係唔可以咁長時間同人做人工呼吸,仲分分鐘要加碼做其他拯救動作,真係令阿星有失準備,隨時冇氣。而且聽日約咗7月,又點可以唔保留體力,以防阿7月又好似阿6月咁樣,係體弱多病嘅體質,又係要幫佢人工呼吸咁大劑呢?

其實阿星都算係好好老脾嘅人。點解咁講呢?因為阿7月爽約。失約嘅意思,就係你或者約你嘅人並冇喺預訂時間出現,又或者你或約你嘅人遲咗都冇出現。阿星等7月半個鐘頭有多,但係佢都冇出現。換言之,7月失約,放咗阿星飛機喇。最後阿星決定唔等佢,自己走去旺記度食個肥叉飯,去俾果度啲熟到唔熟嘅伙記串:「乜又係你呀?你又留班呀?高佬!」

阿星食住煙,飲住罐可樂,同啲伙記喺度你一句,阿星一句咁等阿星個午餐。俾人放飛機其實都好常有,雖然唔多好受,不過好話唔好聽,呢啲嘢唔係你放人,就係人放你,幾咁出奇呢。奇就奇在,明明係阿7月妹妹約阿星出嚟,到最後竟然係佢放阿星飛機,唔知佢咩事呢?

食完飯,又冇咩做,又唔多想去打機,都係返屋企瞓,尋晚咁趕又唔夠瞓。回想起尋晚病娘咁姿態嘅6月,同今日放咗飛機嘅7月,阿星返咗工唔夠一個月就有事發生,究竟算係好,定係唔好?

待續😬

回覆 1778# star_platina 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆