上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.7k

回覆 1820# star_platina 的帖子

👏🏻👏🏻好嘢☕😄師兄😌回歸😏

引用:
原帖由 月影偷情 於 16/1/2024 10:29 發表 查看引用來源
👏🏻👏🏻好嘢☕😄師兄😌回歸😏
月師兄去邊玩嚟?😬

回覆 1822# star_platina 的帖子

冇~😒😒近期比馬踏😌冇心機😒😌

引用:
原帖由 月影偷情 於 16/1/2024 19:13 發表 查看引用來源
冇~😒😒近期比馬踏😌冇心機😒😌
有女仔用腳好似馬咁踏你?正喎😬

那些年,星星同學會 第177話

有時呢啲嘢真係越想做越唔成功,越要揾越揾唔到。阿星幾經辛苦先至將隻左手由阿6月件tee腳摸索上去,去到胸口位置竟然遇到障礙,無情情有舊嘢阻住阿星隻左右去阿6月嘅頸喉位度揾鈕釦,仲要有粒嘢喺度兀起咗擋住阿星隻手。無論阿星點樣將呢粒嘢左撥右撥,佢都仍然堅毅不屈咁佇立喺度,仲有越嚟越硬嘅趨勢,簡直係越撥越硬,越撥越大粒。

查實阿星平時都好好老脾,俾啲女人女仔耍到氹氹轉都唔太會發脾四,之但係唔知點解今日喺6月件薄薄嘅tee入面揾到粒越撥越硬嘅嘢就真係㷫烚烚非常,簡直可以話係因爲呢粒咁嘅頑強嘢,令到阿星越撥越忟。

大家都明白,一個人由原本好好脾氣去到忟忟憎憎,係會做出好多粗魯嘅事。阿星都係一個人,都唔例外,都會忟憎,都會做出好粗魯嘅事。只能夠講,阿星修行唔夠,情商低咗啲,脾氣差咗啲,用力大咗啲。

先從結果講起,阿6月叫。講緊咩呢?即係咁呀,阿星隻手喺6月件薄到好似喱士咁薄嘅tee入面由肚臍仔咁上下位置向上摸索,想幫佢喺頸喉嘅位置揾返粒鈕嚟到將佢解開,點知就俾喺衫遮住嘅空間入面受到唔知一團,定係兩團嘅阻礙,喺冇辦法繼續向上探索嘅同時,仲有一粒越撥開佢點知佢越撥越硬朗嘅唔知乜鬼嘢阻住阿星嘅左手向上前進,真係好老脾如阿星都冇辦法因爲呢粒搞硬咗大粒咗但撥極都撥唔走嘅一粒搞到唔發脾四。

喺阿星左撥右撥,上撥下撥,越撥佢越硬朗,越撥佢越兀起嘅情況下,阿星突然之間手指抽筋,失驚無神咁食指同姆指一緊,就將呢一粒重重咁扭住,用力一夾。6月忍唔住大聲叫咗出嚟,或者係因爲阿星太大力夾;又或者阿星夾錯嘢夾痛6月;更加或者,係6月粒痣生得太大粒。

太多嘅或者,伴隨6月嘅雙腳,喺冇任何癥兆嘅情況下箍住阿星背脊,將阿星同6月兩個人糾纏埋一齊。
家下咁樣兩個人纏埋一舊,阿星真係擔心阿星嘅體重令到6月呼吸困難。為免人工呼吸都未做完就搞到6月窒息,阿星好唔好起身呢?

待續😬

回覆 1825# star_platina 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕😁

[attach]40148760[/attach]

C Hing, Happy New Year

那些年,星星同學會 第178話

最後阿星決定都係起身好,因爲咁樣責住6月法,阿星真係恐防佢真係會窒息。6月呢一款高佻纖瘦嘅病娘,唔知點解硬係咁好力水雙手雙腳箍實阿星條頸同條腰好似唔使力水咁,定係查實阿6月係因爲極度缺氧而導致佢要死命咁箍住阿星,要阿星供應大量嘅氧氣俾佢呢?

咁嘅情況真係令到阿星都好著急,6月搏晒老命咁啜…………呀唔係,係同阿星需索氧氣先啱,咁樣啜法…………唔係,係咁樣需索氧氣法先啱,咁樣需索法,實在令到阿星都非常之唔夠氣,亦都非常之㷫合合,熱到直頭出汗。阿6月真係好嘢,一字唔夠氧氣之餘,都仲有閒情逸致去留意阿星有冇熱到出汗,佢一路將箍住阿星條頸嘅雙手喺阿星個後尾枕度不停咁搓,直頭好似想搓甩阿星啲頭髮咁,一路搓一路搓,搓到阿星濕晒,即係一頭汗呀。

阿星成頭汗,好明顯對6月嚟講就係好熱咁解,可能就係因爲咁,阿6月原本箍住阿星修頸嘅雙手終於離開咗阿星條頸,去咗另一個地方。

真係唔係幾好意思,阿6月都已經氣喘如牛,阿星嘅人工呼吸都真係幫唔到佢萬一,兩個人四片唇啜咗咁耐6月睇嚟都冇乜點好過。呢個時候,果個唔揍米氣又趁住阿星雙手支撑住地上面而唔得閒嘅時侯走出嚟,想探下6月,睇下佢究竟喘氣喘成點。雖然人地係唔揍米氣,但係都叫做有心關心6月,所以先走出嚟八卦。但係隔住層布嚟到問侯人地,查實真係幾冇禮貌,想問侯人就堂堂正正走出嚟見下人啦好心,下下頂撞人地咁算點呢?

就喺阿星喺度諗緊點解呢個唔揍米氣咁死冇禮貌嘅時侯,阿星聽到“殊”一聲,有人拉開咗隔幕,伸手去將唔揍米氣輕輕咁捉住,冰涼嘅小手細細力咁捉住唔揍米氣,然後6月突然間唔唔唔咁由阿星同佢人工呼吸緊嘅情况下張開口,含糊不清咁講:「你磨到我好急啦……………」然後就捉住唔揍米氣將佢………………………

待續😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 5/2/2024 14:46 發表 查看引用來源
👏🏻👏🏻👏🏻☕😁

月師兄新年去邊玩嚟?😬

引用:
原帖由 markluk123abc 於 26/2/2024 09:38 發表 查看引用來源
C Hing, Happy New Year
Happy New Year of Loong to you too😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆