上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.7k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-19 19:20 發表 查看引用來源
夜媽媽,黑媽媽,戲院入面又係黑媽媽,出一段先。星星同學會第16話~

那些年,星星同學會 第16話

Emma問阿星仲睇唔睇戲,阿星望下錶,成十一點半套戲都就完,仲睇乜鬼。佢話佢好想睇呢套戲,就嚟落,冇得睇要等租帶先有。當時仲睇錄影 ...
咁佢都唔介意,即係可以多啲身體接觸啦!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-19 19:20 發表 查看引用來源
夜媽媽,黑媽媽,戲院入面又係黑媽媽,出一段先。星星同學會第16話~

那些年,星星同學會 第16話

Emma問阿星仲睇唔睇戲,阿星望下錶,成十一點半套戲都就完,仲睇乜鬼。佢話佢好想睇呢套戲,就嚟落,冇得睇要等租帶先有。當時仲睇錄影 ...
做乜會流哂口水?😌有正野?🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-19 22:17 發表 查看引用來源

發春夢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/9/2022 21:43 發表 查看引用來源
咁佢都唔介意,即係可以多啲身體接觸啦!😉
唔介意唔一定代表中意喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-20 10:42 發表 查看引用來源

唔介意唔一定代表中意喎😬
起碼唔抗拒,到時咪半推半就!😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 19/9/2022 22:17 發表 查看引用來源

攰啦嘛,流口水都正常😬

原來星星同學會冇更新到添。星星同學會第17話~

那些年,星星同學會 第17話

返到出去街,喺附近七仔買咗啲嘢食,就同佢企咗喺七仔度食埋,一時都諗唔到講咩好。Emma全程低頭唔出聲,望都唔望阿星,都冇乜機會講嘢。八九年嘅英國仍然相當落後,交通唔方便,亦都冇乜店舖,有得企喺七仔入面食已經相當唔錯。食完嘢,又冇咩好講,就同Emma行返去戲院,都差唔多入場,買咗兩杯汽水,看戲去也。以前戲院有度好,就係位任坐,中意坐邊就坐邊,冇人理你。

生得高,梗係揾最後一排坐,唔怕俾人遮住。開場嚕,Emma突然開口同阿星講,你頭先訓我膊頭咁舒服,依家要俾我訓返。講完一頭枕咗喺佢膊頭度,都話阿星生得高,佢個頭枕唔到啱位,阿星唯有坐低啲就返佢俾佢枕。啲頭髮好香,啱啱洗完頭,係果隻以前叫天美(timotei)嘅洗頭水味。戲院入面,早場又少人,發生咗啲咩大家心照。就喺阿星摸到最後防線嘅時候,Emma突然一手捉住阿星隻鹹豬手,腳夾到實一實,話:“Don't!” 搞到㷫咗嘅阿星就梗係唔肯停啦,想要再深入啲摸,就喺依稀摸到濕濕地嘅時候,Emma突然間喊咗出嚟!“I'm not like Sharon or Helen! Just stop!”

死火!又係friend底!乜學校咁細,阿星做咗啲咩全世界都知!小星星當堂軟咗,原來你乜都知,Emma點點頭,話佢冇試過,唔想俾人當玩具玩。嗱,各位,阿星真係覺得有歉意㗎,所以阿星攬下佢,係咁講sorry,又攬又錫,咀入面好咸,原來錫到佢啲眼淚。Emma係阿星一個冇同阿星上過床嘅女仔,阿星好尊重佢,佢都對阿星好好,可惜佢老豆唔中意中國人,佢阿媽請阿星去食過幾次飯,但佢老豆啲面色呢………………總之唔俾你掂佢個女,唔係溶咗你都有份果隻啦!

GCSE考試,阿星考得唔好,大佬呀,喺香港先至讀到中三,你叫阿星去考中五,點考?喺學期完結,阿星終於同Emma分咗手。堅係好怕佢老豆,每次見到阿星好似想殺死攞嚟做標本咁,Emma喊咗好耐,好唔開心。Emma雖然普通,但係温柔體貼,窩心嘅感覺真係令人好掛住,分手真係好痛苦。
十六歲,阿星學咗好多課本以外嘅嘢:性,女朋友,俾人玩,真心愛人,俾人硬生生迫分手。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 27-9-2022 09:24 發表 查看引用來源

返到出去街,喺附近七仔買咗啲嘢食,就同佢企咗喺七仔度食埋,一時都諗唔到講咩好。Emma全程低頭唔出聲,望都唔望阿星,都冇乜機會講嘢。八九年嘅英國 ...
.
is she the only one u didn't sleep with?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-27 09:24 發表 查看引用來源

返到出去街,喺附近七仔買咗啲嘢食,就同佢企咗喺七仔度食埋,一時都諗唔到講咩好。Emma全程低頭唔出聲,望都唔望阿星,都冇乜機會講嘢。八九年嘅英國 ...
呢個咁傷感!咁呢個最多做到乜嘢地步?😉

引用:
原帖由 cx829 於 27/9/2022 09:31 發表 查看引用來源
.
is she the only one u didn't sleep with?
Whay hey, long time no see! Well, one of the many, you know sometimes you meet someone, just didn't click or not at the right moment, that happens a lot in my life though.😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆