上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.4k

那些年,星星同學會

星星同學會,係阿星年輕時代嘅故事

至於老星嘅故事,由榴槤之國開始:
銷售經理Cassy:-
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70397845&extra=page%3D1

財務經理Elly:-
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70397845&extra=page%3D1&page=3

培訓主任Miss Tang:
https://www.188channel.com/viewt ... extra=#pid901157439

會計姐姐Louise:
https://www.188channel.com/redir ... o=lastpost#lastpost

美麗媽媽Erieann:
https://www.188channel.com/viewt ... ;extra=&page=11

野性打碟Gina:https://www.188channel.com/redir ... mp;goto=lastpost###

星星同學會不停更新到第182話#1840~

星星同學會 第1話

16歲,係一個尷尬嘅年齡,話大唔大,話細唔細。好命嘅,讀書成績好,又或者已經有女朋友;唔好命嘅話,就混混岳岳,讀書讀唔好,女仔又識唔到。阿星就係唔好命果隻:書又讀唔好,仲要係讀和尚寺,冇女同學。細個成日諗,係咪生得樣衰,冇女仔中意呢?13歲果陣,阿星係肥仔一名,不過生得高大,中三果年已經全校最高,所有師兄都靠邊站。中三讀書唔好,老豆就一腳踢咗阿星去英國,要阿星去英國跟阿星同父異母嘅阿哥家姐住。叫阿星去攞下外國經驗,書讀唔成都要識講英文咁話。自問英文每次測驗都排名一二…………由尾數上果隻,所以去英國讀書等如送阿星去死。

去到英國,當然人生路不熟,16歲嘅中三學生,又識得幾多英文呢?都係死路一條,又唔識聽,又唔識講,點學法?阿哥幫阿星安排咗一間政府學校,梗係啦,免費喎。苦嘅係阿星,成間學校得果3個中國人,而且年紀最大就係阿星,另外兩個得11歲同13歲。等阿星留意下啲鬼妹同學先,原來啲鬼妹都唔係個個靚,有啲都好扒下。阿星讀果班好似冇乜靚女,睇嚟都係食白果,又係食自己過日子。點知原來點完名就轉班,去第個班房上堂。

咦,有女睇喎,第一個睇到嘅,高頭大碼,波大腰…………都好似粗啲,棕色頭髮,成個英國妹樣。後來熟咗摸過先知佢條腰一啲都唔粗,係啲冷衫外套影響咗阿星嘅視線。佢叫Sharon,正式英國妹,高高大大,啲鬼仔叫佢科學怪人(Frankinstein),對阿星嚟講就冇乜問題,因為全校只得一個鬼仔六呎七高過阿星。

Sharon份人好扺得諗,見阿星唔識英文就一馬當先走嚟教阿星做嘢,手口並用怕阿星唔明。查實唔明都冇乜所謂,望住佢咁落力講解,又指手劃腳又哄到好埋咁同阿星用埋一本課本。啲鬼妹的確好早熟,細細個就用香水,雖然到阿星依家嘅年紀,會覺得佢用嘅香水好俗,但係16歲嘅阿星又點識呢?只係覺得好香,本身已經唔多識聽佢講乜,聞到陣女香就更加不知所云。

待續 😬

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-19 23:36 發表 查看引用來源
倉底貨都攞埋出嚟喇,阿星16歲到36歲,整整20年嘅遭遇,再次整理過,放返出嚟俾大家睇。另一邊廂番外篇會繼續講老星同Karry嘅故事,呢邊講嘅,係星仔成長嘅故事~~~

星星同學會 第1話

16歲,係一個尷尬嘅年齡,話大唔大,話細唔細。好命 ...
估唔到第一次係比咗鬼妹!😬
等你更新點比鬼妹食!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 19/8/2022 23:40 發表 查看引用來源
估唔到第一次係比咗鬼妹!😬
等你更新點比鬼妹食!😬
師兄咁快睇到,好,放多一段先😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-19 23:50 發表 查看引用來源

師兄咁快睇到,好,放多一段先😬
昅住你架嘛!😬

放多一段先~

那些年,星星同學會 第2話

記得Sharon曾經話都阿星唔專心讀書嘅,老實講,佢坐隔離跟本冇辦法專心。阿星成日都想摸下佢,不過對一個16歲又未經人事嘅阿星嚟講,好難做得出。偷睇老豆啲AV就睇得多,實戰就未試過,諗起以前中三啲同學有女朋友,又摸又錫,錫完摸完返嚟唱,真係令阿星妒忌又羨慕。

話咁快又落堂,又要走房,原來Sharon又係同阿星一科,不過今次佢冇同阿星坐,佢同其他女仔friend一齊坐,由得阿星自己一個坐最前,咩人都望唔到,等多一陣,見到隔兩行最前排坐咗個金絲貓喎!咀大咗啲,直頭可以叫ear to ear,但個樣就正到呢,似阿星細個睇果啲閣樓寫真集入面果啲金絲貓,身材就唔知嘞,又係冷衫外套咁。

往後嘅日子,阿星成日楝住隻右手托住個死人頭向左面睇住佢。起初佢望下阿星,阿星望到佢望住,又死命咁望實佢,佢即刻唔敢望阿星,避開阿星熾熱嘅眼神。久而久之,佢慢慢習慣咗阿星鹹濕嘅目光(之後啲女仔係咁話阿星,話阿星對眼好鹹濕)會不時互相對望,望到先生叫嚟鬧為止。呢個女仔叫Helen。

第三堂係上英國文學,阿星真係識鬼咩,老師叫咗個四眼妹陪阿星讀,佢短短頭髮,對眼瞇得好細,細到有時幾乎以為佢訓咗覺。Emma係個高高瘦瘦嘅女仔,不過睇落似係高瘦平。冇香水,冇美豔,清清地,純如白水。但有一份温柔,一份嫵媚。

待續😬

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 licklickson 於 19/8/2022 23:52 發表 查看引用來源
昅住你架嘛!😬
歡迎歡迎😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:13 發表 查看引用來源
放多一段先~

那些年,星星同學會 第2話

記得Sharon曾經話都阿星唔專心讀書嘅,老實講,佢坐隔離跟本冇辦法專心。阿星成日都想摸下佢,不過對一個16歲又未經人事嘅阿星嚟講,好難做得出。偷睇老豆啲AV就睇得多,實戰就未試過,諗 ...
咁多target, 最後比邊個食咗先?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 20/8/2022 00:19 發表 查看引用來源
咁多target, 最後比邊個食咗先?😉
呢個…………下回分解😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:57 發表 查看引用來源

呢個…………下回分解😬
咁就等你早啲分解啦!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:57 發表 查看引用來源

呢個…………下回分解😬
Thank you C-Hing for your new story.  Looking forward to the upcomimg episodes.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆