上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.7k

打完風,出嘅嘢先。星星同學會第7話~

那些年,星星同學會 第7話

咁大個仔第一次,就俾人含俾人服侍,做就咗將來嘅訓練技巧,當然,果啲係將來嘅事,依家講依家。Sahi含得好用力,搞到阿星有少少痛,又再有啲忍唔住想射,阿星忍唔住叫咗出聲,估計Sahi佢都知道發生咩事,即刻用手又用口快速咁再一次幫小星星打咗出嚟,令佢再一次爆出星塵暴。呢一幕阿星永世都記得,因為小星星第一次射入人地個咀度,仲要係第一次做。Sahi抹完咀,同阿星講應該到阿星幫佢囉喎,望住佢自己除咗個運動胸圍,然後低身除運動褲同底褲,又有邊個可以估到,一個瘦瘦小小嘅女仔,竟然有一雙咁鬼盞鬼嘅大奶,依家用雙手夾住,再輕輕用手遮住黑色濃密嘅三角洲,企咗喺阿星面前呢。

Sahi俾阿星望到有啲唔好意思,加上儲物室有啲凍,佢一隻手遮住上面,一隻手掩住下面,行埋阿星度講:"Hold me, tight!" 阿星先識俾少少反應抱住佢。其實佢全身好熱,但又起哂雞皮,親咀嘅時候呼吸好急速,阿星忍唔住又去揸佢果對勁嘢,佢亦都開始雙手扣住阿星條頸。其實阿星親佢好辛苦,因為生得高啦嘛,Sahi又生得細粒,條頸就嚟摺到90度。喺佢呼吸急速又貼到好埋,阿星對手又開始揸唔到佢奶,Sahi捉住阿星隻手放咗去好多毛嘅地方,果度已經比之前更加濕潤,更加打開。嘗試揾個窿喺邊,笨手笨腳咁搞咗好耐先揾到,都唔理咩事第一時間篤咗入去撩下,真係想知入面係點。

純粹嘅好奇有時會帶嚟驚喜,Sahi忍唔住叫咗出嚟,叫聲同佢平時講嘢有啲唔同,阿星咩都唔識,剩係識死命咁用手指抽插,佢扣住阿星條頸嘅雙手扣得好緊,佢入面好明顯好似脹大咗,水聲配合手指動作響,Sahi曲起身,估佢係舒服啩,跟住佢突然推開阿星隻手,喘住氣咁講不如嚟啦。佢一路喘氣一路將一張墊褥拖出嚟,見到佢一個人搬,咪帶住小星星又fing 下fing下咁行埋去同佢一齊搬,Sahi轉頭望住阿星笑咗一下,笑得好甜,搞到阿星應該都有啲中意佢。墊咗件外套上去上面,Sahi訓咗上去,用隻手指指住阿星,手指勾勾叫阿星埋去佢度。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-25 14:00 發表 查看引用來源
打完風,出嘅嘢先。星星同學會第7話~

那些年,星星同學會 第7話

咁大個仔第一次,就俾人含俾人服侍,做就咗將來嘅訓練技巧,當然,果啲係將來嘅事,依家講依家。Sahi含得好用力,搞到阿星有少少痛,又再有啲忍唔住想射,阿星忍唔住叫咗 ...
終於埋牙啦,快啲更新啦!😬

回覆 92# licklickson 的帖子

引用:
原帖由 licklickson 於 25/8/2022 14:05 發表 查看引用來源
咁快咪好快完事囉😬

引用:
原帖由 hahai 於 25/8/2022 14:32 發表 查看引用來源
快啲出就快啲完事喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-25 15:51 發表 查看引用來源

快啲出就快啲完事喎😬
可以再來架嘛!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/8/2022 16:19 發表 查看引用來源
可以再來架嘛!😬
邊樹有咁多貨賣㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-25 17:45 發表 查看引用來源

邊樹有咁多貨賣㗎😬
後生仔得嘅!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 25/8/2022 17:47 發表 查看引用來源
後生仔得嘅!😉
都係嘅,阿星後生出名快😬

有師兄叫阿星快啲更新,咁趁個馬鞍走咗就出多段。星星同學會第8話~

那些年,星星同學會 第8話

阿星當然好聽話咁行咗埋去坐咗佢身邊,大家眼望望,呀唔係,係阿星只係識得呆呆咁望住佢成熟嘅身體,佢望住阿星。Sahi見阿星冇動作,就摸下阿星塊面,繼續同阿星親咀,然後騎咗上嚟阿星度。小星星頂住佢個小口,依稀都感覺到濕潤,佢捧住阿星塊面面問:"First time?" 阿星即刻醜到想揾個窿匿埋,都唔敢答。佢笑笑,用手捉住硬到唔知做咩好嘅小星星,磨咗下面幾下就入咗去。感覺包得好實,同埋頂到啲嘢,佢望住阿星,講:"You are mine now."

當時阿星唔明佢意思,剩係諗住小星星係咩感覺,俾Sahi嘅小口包到實實又好暖,仲有啲郁郁地。Sahi開始搖,佢條腰以一種見過嘅人先明白嘅動作同節奏喺度擺動,仲將阿星個頭攬落去佢對奶度,由於佢細粒,阿星要曲曲地背先可以吸吮到佢乳頭,啡黑色嘅乳頭同乳雲,呢世仔都係只此一次。好多雞皮,好多唔唔聲,大家都唔敢叫大聲,話哂出面分分鐘有人經過。小星星忍受唔住Sahi嘅蛇腰攻擊,好快就將第三次嘅星塵暴射咗入去。激情之後大家抱住親咀,阿星當時真係覺得佢好好,好想佢做阿星嘅女朋友。大家攬咗好耐,Sahi終於起身,啲白色液體喺佢大脾兩邊流落嚟。估唔到小星星走咗兩次火,都仲有咁多貨賣。

Sahi望住小星星,再望住阿星,笑笑拍下阿星個頭,講:"Don't worry, I'm on pills." 阿星完全唔知佢講乜,剩係諗,死啦,射咗入去咪會大肚?
着返衫出到去原來過咗都冇一個鐘,唔通打飛機打得多,阿星變咗快槍手,小星星變成咗一支好快的槍?

第一次俾咗個差妹,仲好鬼失禮咁走火三次。大家着返衫搬好哂啲嘢就開門行出去各自返屋企。

待續😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆