上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 31/1/2023 19:44 發表 查看引用來源
咁正呀!點喜法?😉
小星星不斷起😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-1 15:44 發表 查看引用來源

小星星不斷起😬
咁咪好囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/2/2023 15:48 發表 查看引用來源
咁咪好囉!😬
唔好㗎,又起又跌咁😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-1 17:37 發表 查看引用來源

唔好㗎,又起又跌咁😬
好過冇得起呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/2/2023 17:42 發表 查看引用來源
好過冇得起呀!😬
都係嘅,令阿星好喜歡😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-2 18:45 發表 查看引用來源

都係嘅,令阿星好喜歡😬
咁咪好囉! 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2/2/2023 19:30 發表 查看引用來源
咁咪好囉! 😬
有好又有唔好啦😬

之後究竟阿星同Joyce兩個發生咩事呢~

那些年,星星同學會 第73話
時間一路咁過去,已經差唔多朝頭早9點。阿星同Grace返咗嚟到依家只係瞓咗三個零鐘左右,依家諗住Joyce,完全瞓唔著。

……………………………

Joyce同阿星係一個好突然嘅突發情況,令到阿星好似完全俾佢掌握咗咁,定係查實係小星星俾佢掌握住呢?中意嘅時候就做愛熱情如火,會揾你出去食飯,會聽你講嘢;唔中意嘅時候就粒聲都唔出,你同佢講嘢都唔知佢有冇聽到,而且有時打俾佢都係講唔夠兩句就話要收線,完全冇果種男女朋友嘅煲電話粥嘅感覺…………………

阿星見Joyce喺度同啲人傾偈,就走埋去,佢望都冇望阿星,但係阿星終於聽到班唐人男仔講乜,大概都係話點解約咗Joyce咁多次都唔出嚟,但係又自己出嚟disco之類。唉,如果個女仔係唔中意同你出街嘅話,你約1千次1萬次人哋都係唔會出囉,你估打機,打得多就會升呢打得叻嘅咩?阿星聽到個男仔越講好似越激動,真係有唔係幾好嘅預感,即刻走入去人群度一手捉住Joyce隻手,然後話:「仲唔俾阿星揾到你?自己喺度撩男仔傾偈想令到阿星呷醋咩?依家應哂棍啦!阿星呷醋啦,快啲同阿星返出去啦,darling!」就係咁拖住Joyce走返入舞池入面,然後行快啲唔理三七二十一向住舞池另一邊嘅出口衝過去。

出到去disco門口,依家先零晨一點幾,啲minicabs都未嚟兜客,阿星見後面冇人追嚟,就拖住Joyce由Leicester Square行落去Trafalgar Square大狗廣場度等夜班巴士喇。阿星嘅巴士站同Joyce嘅巴士站雖然都喺大狗廣場度,但係一個東,一個西,方向唔同,而且一個鐘先得一班巴士,如果走咗一班車嘅話,就要再等一粒鐘先再有。既然係咁,唯有送咗Joyce上車先再諗辦法返屋企啦。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 07:55 發表 查看引用來源
之後究竟阿星同Joyce兩個發生咩事呢~

那些年,星星同學會 第73話
時間一路咁過去,已經差唔多朝頭早9點。阿星同Grace返咗嚟到依家只係瞓咗三個零鐘左右,依家諗住Joyce,完全瞓唔著。

……………………………

Joyce同阿星 ...
英雄救美,佢係咪以身相許?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 08:44 發表 查看引用來源

英雄救美,佢係咪以身相許?😬
咁超人應該有好多相許嘅故事喎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆