上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 09:15 發表 查看引用來源

咁超人應該有好多相許嘅故事喎😬
可能係架!通常果啲人好多女埋身!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 09:29 發表 查看引用來源
可能係架!通常果啲人好多女埋身!😬
都係嘅,有咁多女一定好多故仔。阿星就冇咁好彩啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 09:34 發表 查看引用來源

都係嘅,有咁多女一定好多故仔。阿星就冇咁好彩啦😬
你都唔少啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 09:35 發表 查看引用來源
你都唔少啦!😬
有啲唔係果回事嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 09:36 發表 查看引用來源

有啲唔係果回事嘛😬
有得食咪得囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 09:38 發表 查看引用來源
有得食咪得囉!😬
咁阿星又唔係咁求其乜都擺落口嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 12:44 發表 查看引用來源

咁阿星又唔係咁求其乜都擺落口嘅😬
知你食親都好嘢啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 13:17 發表 查看引用來源
知你食親都好嘢啦!😉
又唔係嘅,都係多謝女伴俾面唔嫌棄阿星呢舊飯啫😬

又更新下先~~~

那些年,星星同學會 第74話

「你唔瞓嘅?」Grace用矇矓嘅聲線問。

「係囉,醒咗添。」呃住先啦大佬。

「我哋一齊再瞓啦好冇?」Grace矇哂眼咁望住阿星。

「好,一齊瞓啦。」

………………………………

Joyce上巴士嘅時候都死命拖實阿星隻手唔放,一定要拉阿星上巴士同佢一齊搭。搭程night bus都唔平㗎,阿星俾佢拖實,都冇辦法唔上車同佢一齊搭巴士返去Man屋企啦,不過都去慣去熟,又冇咩問題嘅。

上到車,Joyce拖住阿星一路行上樓上去到車尾,車尾果排位中間果個先夠腳長嘅阿星坐,咁阿星就坐咗喺中間位,而Joyce就坐喺阿星嘅左邊,仍然捉實阿星隻手喇。好快架巴士就坐滿人,係呀,night bus喺總站好快就坐滿哂乘客㗎,然後去到遠啲嘅地方就會一路有人落車,慢慢去到啲後啲嘅站,架巴士就會得返好少人。阿星隔離左右都坐哂人,連Joyce嘅左邊個窗口位都唔例外。開車之後阿星終於忍唔住問Joyce :「你冇嘢啦嘛?」

Joyce搖搖頭,將個頭捱喺阿星膊頭度,唔出聲,捉住阿星嘅右手同左手喺度玩阿星啲手指。阿星睇唔到佢嘅表情,但係睇到同感覺到佢喺度玩緊阿星啲手指:摸下每一隻手指,同阿星隻手十指緊扣,又喺度用自己隻手掌嚟到量度阿星手掌。頭先事急,都唔多留意到,原來Joyce嘅手掌都幾細隻,放埋同阿星隻手一量,阿星隻手一捉就可以捉住。既然你玩阿星啲手指,阿星唔俾啲反應你又真係講唔通嘅。

所以阿星就趁Joyce嘅手指同阿星嘅手指十指緊扣嘅時候,用力將自己啲手指夾緊,實行用手指代替行刑工具,同Joyce行個拶刑。拶刑係中國古代用嚟嚴刑逼供女人用嘅刑罰,用4條細細條用繩穿起嘅木棍夾住手指嘅根部,然後收緊繩索令到木棍夾緊手指做成劇痛,受者忍唔住手指被夾就會招供,從而逹到逼供嘅效果。

Joyce當然受唔住阿星嘅拶刑夾手指啦,佢即時縮手,好大力咁用手踭批咗阿星心口一嘢。哼哼,痛哩?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 12:09 發表 查看引用來源
又更新下先~~~

那些年,星星同學會 第74話

「你唔瞓嘅?」Grace用矇矓嘅聲線問。

「係囉,醒咗添。」呃住先啦大佬。

「我哋一齊再瞓啦好冇?」Grace矇哂眼咁望住阿星。

「好,一齊瞓啦。」

………………………………

Joyc ...
咁你有冇撞返佢心口?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆