上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 8/2/2023 08:04 發表 查看引用來源
A.S.A.P.😬
咁就快手啦😬

既然咁急,就出更新下先得~~~

那些年,星星同學會 第75話

Joyce 嘅反應正如阿星所講,批踭阿星表達不滿,然後阿星嘅左手再用力,佢即刻縮咗十指緊扣嘅手,再用力大咗阿星大脾一下。

好清脆嘅“啪”一聲,阿星大脾果下都幾痛。但係令阿星驚訝嘅,其實係另一件事,就係Joyce喺原本同阿星十指緊扣度縮返隻手出嚟打完阿星大脾之後,竟然又穿返隻手入去同阿星繼續十指緊扣。咁即係點?中意定唔中意呢?

Night bus嘅車程好長,由大狗廣場返去Man屋企大大話話都要1個半鐘。人又多,又嘈,Joyce索性將頭伏喺阿星膊頭度,攬住阿星隻手瞓覺,右手仍然由阿星左手十指緊扣,左手就扶住阿星嘅手臂嚟攬住阿星。巴士尾位多少都會有啲搖晃,搖下搖下真係令人好想瞓,反正仲有一段時間先到,而Joyce已經捱住阿星瞓著咗,阿星都係時候瞓下。

喺巴士瞓,阿星真係唔敢太熟睡,你知啦,英國太多劫匪,一陣趁你瞓著打劫你就真係冇仇報,而且今次仲有Joyce 喺度,阿星唔要命啫,人地女仔都矜貴嘅,保護下人哋好。阿星打開眼四圍望下,可能因為真係太攰,開眼果下望住啲嘢真係完全唔認得,好似瞓懵咗咁,望下隔離有個女仔攬住阿星隻手喺度瞓覺,突然之間唔認得佢,嚇咗一跳。阿星真係跳咗一跳,係好誇張地跳咗一下,完全冇諗過點解有個女仔攬住阿星隻手喺度瞓覺。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-8 08:26 發表 查看引用來源
既然咁急,就出更新下先得~~~

那些年,星星同學會 第75話

Joyce 嘅反應正如阿星所講,批踭阿星表達不滿,然後阿星嘅左手再用力,佢即刻縮咗十指緊扣嘅手,再用力大咗阿星大脾一下。

好清脆嘅“啪”一聲,阿星大脾果下都幾痛。但係 ...
咁係咪有波餅食?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 8/2/2023 08:45 發表 查看引用來源
咁係咪有波餅食?😉
一路食緊波餅吖😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-8 18:44 發表 查看引用來源

一路食緊波餅吖😬
咁正呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 8/2/2023 20:00 發表 查看引用來源
咁正呀!😬
咁人地兩隻手攬住阿星,仲唔係請阿星食波餅?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-8 23:41 發表 查看引用來源

咁人地兩隻手攬住阿星,仲唔係請阿星食波餅?😬
咁你有冇請返人哋食乜嘢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 9/2/2023 08:37 發表 查看引用來源
咁你有冇請返人哋食乜嘢?😉
當然啦,成個阿星請咗俾佢啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-9 11:56 發表 查看引用來源

當然啦,成個阿星請咗俾佢啦😬
咁好呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/2/2023 12:15 發表 查看引用來源
咁好呀!😬
咁人地請阿星食餅,阿星請返佢食星啫,禮尚往來好應該,亦都好正常吖😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆