上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-9 12:18 發表 查看引用來源

咁人地請阿星食餅,阿星請返佢食星啫,禮尚往來好應該,亦都好正常吖😬
咁有冇請埋星麈?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/2/2023 12:35 發表 查看引用來源
咁有冇請埋星麈?😬
直頭接哂添啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-9 14:05 發表 查看引用來源

直頭接哂添啦😬
比晒咁慷慨!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/2/2023 14:14 發表 查看引用來源
比晒咁慷慨!😬
愛,係要完全付出嘅,咁放哂出嚟點可以俾佢知道咩係愛呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-9 14:31 發表 查看引用來源

愛,係要完全付出嘅,咁放哂出嚟點可以俾佢知道咩係愛呢😬
咁又係!傾出所有! 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/2/2023 14:32 發表 查看引用來源
咁又係!傾出所有! 😬
直頭係倒哂出嚟一滴都唔剩啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-9 17:56 發表 查看引用來源

直頭係倒哂出嚟一滴都唔剩啦😬
咁佢係咪接收晒?

引用:
原帖由 licklickson 於 9/2/2023 18:12 發表 查看引用來源
咁佢係咪接收晒?
當時阿星真係唔識死,第一次緊密接觸就送哂啲星塵俾佢,萬一整咗個BB星出嚟當時阿星都真係唔知邊度揾錢養😬

星期五,又更新下先~

那些年,星星同學會 第76話

跳一跳,世界更美妙。阿星呢一跳,令到攬住阿星左手手臂嘅Joyce都嚇醒埋。Joyce雙眼矇矓,望住阿星,好明顯佢唔知發生緊咩事,而阿星呢,其實亦都唔知發生緊咩事。不過阿星知道一樣嘢,就係要將俾Joyce攬住嘅手臂抽返出嚟。喂,阿星,有女仔攬實你手臂,食咗唔少波餅啦,乜你咁鬼掃興抽返隻手出嚟㗎?攬多陣唔好咩?

又唔俾阿星講埋落去啦?阿星都未講完,你又心急囉?俾阿星講埋落去先咋,大夫。

阿星將左手由Joyce雙手攬住嘅狀態下抽返出嚟,其實唔講,大家應該都知阿星想做咩啦。阿星俾佢攬咗咁耐,都真係有啲忍唔住,所以決定抽返隻手出嚟,搲下個鼻先得。

咩呢?你以為阿星會做啲咩呢?例如攬返住Joyce或者繼續同佢十指緊扣?唔會囉,佢咁惡,成日打阿星,你覺得阿星會攬返佢咩?

不過阿星又唔係咁衰嘅,見到Joyce矇珠眼咁望住阿星,唔攬下佢又好似好衰咁,好啦,見係你,攬住你先。阿星伸出左手繞過Joyce,將手臂搭住佢膊頭,手就放喺佢腰度。Joyce嘅反應係,好自然咁將個頭捱埋阿星度,兩個人繼續瞓。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-10 08:09 發表 查看引用來源

當時阿星真係唔識死,第一次緊密接觸就送哂啲星塵俾佢,萬一整咗個BB星出嚟當時阿星都真係唔知邊度揾錢養😬
咁正呀!第一次已經內射!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆