上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-10 08:14 發表 查看引用來源
星期五,又更新下先~

那些年,星星同學會 第76話

跳一跳,世界更美妙。阿星呢一跳,令到攬住阿星左手手臂嘅Joyce都嚇醒埋。Joyce雙眼矇矓,望住阿星,好明顯佢唔知發生緊咩事,而阿星呢,其實亦都唔知發生緊咩事。不過阿星知道一樣 ...
攬攬下就手多多?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 10/2/2023 08:27 發表 查看引用來源
咁正呀!第一次已經內射!😬
急起上嚟都真係唔理得咁多😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/2/2023 08:31 發表 查看引用來源

攬攬下就手多多?😉
咁接近,揩到啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-10 20:50 發表 查看引用來源

咁接近,揩到啫😬
咁即係有啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-10 20:49 發表 查看引用來源

急起上嚟都真係唔理得咁多😬
邊個急先?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 10/2/2023 22:34 發表 查看引用來源
咁即係有啦!
某某某,阿星得兩隻手,某多一隻出嚟😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/2/2023 22:36 發表 查看引用來源
邊個急先?😉
阿星去厠所急😬

星期一,更新下先~~~

那些年,星星同學會 第77話

醒下瞓下,唔經唔覺已經12點,阿星張開眼,見到Grace仍然攬住阿星好舒服咁瞓。阿星摸下佢頭髮,Grace慢慢伸咗個懶腰,矇住眼望住阿星話:「幾點呀?」

「都12點幾啦,佢哋應該落哂樓下,洗個面落去打個招呼?」

Grace突然間覺得唔好意思,開始有啲面紅。然後細細聲話:「會唔會唔好意思嫁?」咦?尋日朝仲大方話要落樓去見阿星啲屋企人,今日無端端做咩咁怕醜話怕唔好意思呢?阿星望住Grace,可能佢真係有啲唔好意思,震咗一下,然後話:「依~~~~做咩望住人喎~~~」

被竇入面嘅阿星同Grace兩個都有著衫,不過頭先差啲除咗,依家就瞓到啲衫走哂位。阿星掀開張被,依稀見到Grace件睡裙攝到好上,見到佢一雙大脾同埋一條粉紅色嘅三角褲,仲見到有啲啲肚臍添。Grace冇預料阿星會掀開張被嚟睇,即刻捉實阿星,用力壓住,實行唔俾睇,一路叫:「衰人!偷睇!」吓,今朝都差唔多睇到啦,依家你先嚟驚?

可能Grace冇發現,佢啱啱咁用力攬住阿星壓實啲唔想俾阿星睇嘅嘢,其實同一時間又將佢哋好用心咁令阿星好好感覺佢哋嘅存在。你話啦,究竟係俾感受唔俾睇,定係又要睇又要摸好呢?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-13 09:33 發表 查看引用來源
星期一,更新下先~~~

那些年,星星同學會 第77話

醒下瞓下,唔經唔覺已經12點,阿星張開眼,見到Grace仍然攬住阿星好舒服咁瞓。阿星摸下佢頭髮,Grace慢慢伸咗個懶腰,矇住眼望住阿星話:「幾點呀?」

「都12點幾啦,佢哋應該落哂樓下,洗 ...
你想點咪點囉!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 13/2/2023 09:37 發表 查看引用來源
你想點咪點囉!😉
咁大膽?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆