上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-14 09:28 發表 查看引用來源

咁大膽?😬
你講邊個?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 14/2/2023 09:30 發表 查看引用來源
你講邊個?😉
阿星囉,不嬲都冇乜膽😬

又係星期一,又更新下先~~~~

那些年,星星同學會 第78話

阿星拖住Grace入廁所,然後就擰轉頭等佢完事,尋日有過一次,今日即刻係第二次,兩次嘅心情有啲唔一樣。尋日係阿星被逼要帶佢返嚟瞓,今次係阿星同佢一齊入屋食宵夜再一齊上床瞓,兩次嘅感覺好唔同,一次係好唔情願,一次就好自然咁帶佢入屋。尋日仍然覺得佢有啲煩,唔知點解今日會有心機去照顧佢。

等Grace用完廁所,又到阿星去喇,之但係要阿星喺Grace面前除褲,又好似唔係幾好意思喎,阿星望住Grace,Grace又望住阿星,然後佢慢慢擰轉身,話:「我唔睇你,你快啲小便啦。」唏,阿星又冇話過你睇,要睇上次你落嚟睇到阿星同Joyce做愛都睇到啦下話?不過呢啲咁急嘅時候,都係唔好講咁多嘢,企喺度疴埋篤尿先講。平時疴尿有滴水聲唔多覺有咩問題,今次企喺度疴尿可能因為Grace喺後面,有啲唔習慣。

阿星疴完尿,Grace就要刷牙洗面喇。咁阿星就要坐喺廁板上面睇住Grace刷牙洗面。個衰妹早有準備,帶埋牙刷同洗面嘢嚟,哼哼,然後你話唔好意思落樓下見阿星啲屋企人?

望住Grace刷牙搖搖晃晃,阿星留意到Grace心口都有啲嘢喺度搖晃,唔知Grace自己有冇發現,阿星就睇得一清二楚。不過都係唔好太明目張膽,一陣俾Grace發現阿星望住佢搖晃嘅地方就肉酸。不過阿星講過你知,女仔係一種好醒目嘅生物,尤其是當佢好留意你嘅時候,你嘅一舉手一投足都走唔甩佢嘅雙眼。阿星由望住佢哋搖晃到擰轉頭去望住Grace身後嘅連身鏡望住佢個俾睡裙遮住約隱約現嘅小屁股嘅時候,Grace停止咗刷牙,望住阿星話:「好好睇呀?望咗咁耐?」你叫阿星點答佢好?

待續😬

啊Star C-Hing....Grace 真心係正! 佢同相中人有幾分似?
根據你嘅描述,Grace應該比家姐思想簡單D,無咁複雜,Joyce明明like你但又要用另類方法去表達佢嘅情感。雖然打者愛也但都唔係動不動就醒你兩嘢。太複雜嘅女真係唔識點去handle. 等你下集Update.  Cheers!
引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-20 18:58 發表 查看引用來源

阿星拖住Grace入廁所,然後就擰轉頭等佢完事,尋日有過一次,今日即刻係第二次,兩次嘅心情有啲唔一樣。尋日係阿星被逼要帶佢返嚟瞓,今次係阿星同佢一齊入屋食宵夜再一齊上 ...

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-20 18:58 發表 查看引用來源

阿星拖住Grace入廁所,然後就擰轉頭等佢完事,尋日有過一次,今日即刻係第二次,兩次嘅心情有啲唔一樣。尋日係阿星被逼要帶佢返嚟瞓,今次係阿星同佢一齊入屋食宵夜再一齊上 ...
梗係好睇啦!😬

引用:
原帖由 Lucky1530 於 21/2/2023 01:47 發表 查看引用來源
啊Star C-Hing....Grace 真心係正! 佢同相中人有幾分似?
根據你嘅描述,Grace應該比家姐思想簡單D,無咁複雜,Joyce明明like你但又要用另類方法去表達佢嘅情感。雖然打者愛也但都唔係動不動就醒你兩嘢。太複雜嘅女真係唔識 ...
相中人當然唔係Grace啦,係感覺俏皮就係呢種喇。Grace依家40零歲,幾個月前好偶然嘅機會下撞到佢,傾咗幾句,不過相信應該唔會再見啦。人生就係咁,總會有有緣同無緣嘅相遇,剩低嘅,就係份,有緣有份,定係有緣無份呢?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/2/2023 08:30 發表 查看引用來源
梗係好睇啦!😬
好睇,睇完囉喎,要停囉喎😬

星期二,見未開工,又更新下先~~~~

那些年,星星同學會 第79話

阿星呢啲賴皮慣嘅,當然即時用啲賴皮嘅態度講啲賴皮嘅說話:「好唔好睇就真係唔知,今朝都冇睇到,咁梗係要望多兩眼啦,唔係一陣唔知幾時先再有得望啦嘛!」你睇,阿星係咪好賴皮呢?查實阿星都唔多覺,只不過講出咗阿星嘅心底話啫。Grace望住阿星嘅雙眼慢慢避開咗阿星嘅目光,然後繼續刷牙,刷完牙之後,佢細細聲話:「今晚唔得呀,我咁多晚唔返屋企哥哥會鬧㗎。不如聽晚先啦?」

你講到咁,唔通阿星咁唔識趣話唔好咩?況且俾大家有一晚冷靜時間,或者你會諗清諗楚,然後同阿星講叫阿星收埋啲賴皮佢呢。阿星唔係咁猴禽嘅,等大家冷靜下都係好事嚟。你問阿星有冇失望?咁有個靚女差唔多要同你上床,依家話今晚唔得,你會唔會失望呢?

阿星著好套返工衫,同Grace落樓下向屋企人打個招呼,老豆同大細媽都好歡迎Grace喎,阿星個姪仔先得歲零,令到Grace母性大發,玩到好開心。阿星望住Grace,諗下佢咁為得阿星,或者都係時候諗下要唔要同佢開始。

同Grace一齊出門口去阿星屋企出面高街(high street)度一間好出名嘅土耳其式茶餐廳(英國人叫greasy spoon)度食咗個好味道嘅all day breakfast,Grace就揸車車咗阿星去唐人街附近打機,佢就自己返咗屋企喇。臨走仲同阿星講,星期日一定會嚟揾阿星,叫阿星記得。你話啦,有個女仔講到咁,你仲想點?

待續😬

星期五出多段過週末先~~~

那些年,星星同學會 第80話

星期六晚做中餐館係好忙嘅,尤其是阿星做果間係一間幾高級嘅中餐館,嚟親食飯嘅都非富則貴,間唔中都有見到好多藝人㗎。阿星見過搖滾歌手Rod Stewart,又見過老蝙蝠俠Michael Keaton,香港歌神張學友兩公婆,阿蘇嘅好朋友金燕玲阿星都見過。熱鬧過後,多少帶嚟一丁點嘅唏噓。返餐館雖然係忙,但總會有忙完嘅時候。靜返落嚟,阿星就會擔住支煙,靜靜咁喺度洗煙灰缸,一路洗,往日嘅回憶就慢慢浮現……………

……………………………………………………………………

攬住Joyce喺巴士度瞓多一陣,又係時候落車喇。同阿星屋企一樣,night bus落車之後,仲要行多一段路先返到屋企嘅。阿星拖住Joyce,兩個人半夜3點幾喺條冇人嘅住宅區大街上面漫步。Joyce都算好老脾,今日都冇發脾四打阿星,真係要劏豬還神,拖住佢兩個人行,查實阿星唔多熟路,行到去路口就要問下Joyce之後點行。然後行行下,阿星慢慢感覺Joyce嘅手掌開始有啲凍,知道夜晚嘅氣温點都係比較涼,就擰轉頭問佢係咪凍。Joyce保持一貫作風只係搖搖頭並冇出聲,不過阿星憑佢隻手仔都知道佢真係凍。

阿星喺微弱嘅燈光底下睇見佢塊面仔有少少紅,知道佢真係凍,係死頂唔出聲,喺咁嘅情況下,作為一個拖住佢手仔嘅男仔,點都要做返啲嘢嘅。阿星拖住Joyce嘅左手輕輕一拉,將Joyce拉近,Joyce亦都冇反抗,踏前一步靠近阿星,然後阿星嘅右手都伸出,攬住佢,輕輕掃佢背脊,然後話:「你凍開聲嘛,搞到好似阿星唔理你咁。」

Joyce並冇答阿星呢個問題,反而作出另一個回應:「仲以為你對我冇興趣,唔會攬我添!」講完亦都伸出雙手攬住阿星。

阿星試過太多表錯情嘅時候,所以都係睇定啲先好,況且你下下出盡力咁嚟到星阿星,唔講啲人真係以為阿星曾幾何時得罪咗你,你唔放棄任何機會嚟向阿星報復啫,邊樹會有人咁精靈知道你啲打者愛也,愛者打多幾下咁精妙絕倫嘅高招呢?

待續😬

趁食飯又出多一話先~

那些年,星星同學會 第81話

既然攬得,當然唔會放過機會,阿星耷低頭乘機向Joyce索吻。唔知會唔會又俾佢星巴大嘅呢?Joyce今次抬起頭,接住阿星個咀,再冇反抗或者星多阿星一巴掌。今次咁順攤,阿星當然要好好把握,錫咀當然分開好多唔同嘅層次,有啲好似蜻蜓點水咁,點到即止;有啲就會飛擒大咬,開章明義伸哂條脷出嚟;阿星中意温柔啲,任由四片咀唇貼上一段時間先慢慢撐開對方嘅咀,條脷伸過去對方嘅咀入面肆意探索。對方唔抗拒先玩下嘛,如果對方一路都小心翼翼,又唔肯開咀又唔肯俾你做主動咁,就千祈唔好夾硬嚟,落得個惹人討厭嘅收場喇。

Joyce嘅反應係一般女仔會有嘅反應,當錫到佢肉緊嘅時候佢就會呼吸急速,而且佢條脷都好識得配合,四圍挑逗阿星,等阿星忍唔住要去還擊,大家互有攻守,搞到阿星都呼吸急速埋一份。阿星同Joyce就喺夜半無人嘅大街上演一場攻防戰喇,正所謂唇槍舌劍真係唔少得,搞搞下小星星都忍唔住想出嚟加入戰陣,喂喂阿小星星,你唔好咁多事好喎,咁心急走出嚟,一陣Joyce唔中意,又星一巴阿星,受果個係阿星唔係你喎!

然後阿星感覺到Joyce攬住阿星嘅雙手鬆開咗,死火,都叫咗你聽話㗎啦,家下阿星要受靶喇!Joyce嘅手離開咗阿星嘅腰,去到一個阿星估唔到,小星好想佢到嘅地方。Joyce嘅小手若有若無咁摸落去,令到小星星不自覺咁繼續怒舉。殊一聲,阿星條西褲嘅褲鍊就俾Joyce拉開咗,順手同純熟程度簡直係嚇阿星一跳。喺阿星仲未嚟得切反應嘅時候,Joyce已經由缺口闖入同小星星短兵相接。隔住一層薄薄嘅布,連阿星都感覺到Joyce嘅小手嘅冰冷。

正所謂:cold hand warm heart,Joyce嘅熱情令到小星星好熱烈咁樣回應。之但係就算係夜闌人靜,呢度始終係大街喎,而且阿星真係冇預計Joyce會有此一著,搞到阿星真係亂哂陣腳。

待續😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆