上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.2k

依家變咗阿星自彈自唱寫故仔,你話有冇啲師兄睇完故仔之後可以留下言,俾啲反應嚟呢?

那些年,星星同學會 第82話

自己一個搭地鐵由Hampstead車站搭黑色線,今晚餐館有啲忙,遲咗少少收工,冇辦法啦,夠鐘就走當然好,但係總唔會次次都咁著數,做多半個鐘啫,又唔係做多好多。所以阿星今日追唔切尾班地鐵返屋企,只能夠喺查靈歌斯站(Charing Cross Station)落車行過去大狗廣場等night bus。今晚Grace冇嚟揾阿星,阿星都冇打電話俾佢,原來自己一個人嘅時候會諗埋好多負面嘢,而且越諗越多,越諗越負面。

關咗電話,可以自己折磨下自己,諗多啲負面嘢,例如諗下Joyce。

……………………………………………………………………

喺夜媽媽嘅街上面俾Joyce入侵小星星,既然你要咁樣玩阿星,阿星都只有奉陪一途。以阿星嘅長手由Joyce嘅23吋纖腰慢慢經過,再順手落到去高腰牛仔褲嘅屁股仔度。Joyce嘅屁股仔原來又圓又好彈性,真係冇預料纖瘦嘅佢原來有健開身。阿星嘅兩隻大手掌,一手一個屁股仔,不停咁樣用力搓圓㩒扁,將兩團軟熟嘅圓潤搓到Joyce越抖氣越大聲,雖然阿星嘅咀同佢嘅咀冇離開過大家,而Joyce嘅聲音亦都好細聲,不過真係夜闌人靜啦,真係一支針跌落地都聽得清清楚楚。

Joyce襲擊小星星嘅手嘅動作慢咗落嚟,呼吸變得更加急速,阿星嘅雙手並冇因為Joyce嘅動作放緩而停止,而係更加嘅用力去搓呢兩個細小而圓渾嘅小屁股。

呢個時候嘅Joyce,變得被動,咁就係時候到阿星做主動喇。阿星抓住Joyce兩邊屁股仔,將佢抬起,然後雙手勾住Joyce嘅兩邊大脾,將佢成個人抱起嚟,令到佢個咀仔同阿星個咀貼得更加實,Joyce亦都好識做,雙手再次勾實阿星條頸,雙腳就鉗住阿星條腰實行嚟到扮樹熊。

Joyce嘅雙腳鉗實阿星,咁阿星嘅雙手就可以自由活動喇。阿星將隻右手仍然勾住Joyce嘅大脾唔俾佢跌親,左手呢?呵!頭先你咁樣嚟到偷襲小星星,家陣仲唔輪到阿星嚟到報仇?阿星嘅左手,慢慢咁樣遊走到去牛仔褲扯到好緊,只要手指喺外面搲下,都會透過牛仔布傳到去褲入面嘅位置,呢度搲下,果度搲下。Joyce喺呢個時候,只能夠任阿星魚肉,縮嚟縮去,落唔到地。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 14:23 發表 查看引用來源
依家變咗阿星自彈自唱寫故仔,你話有冇啲師兄睇完故仔之後可以留下言,俾啲反應嚟呢?

那些年,星星同學會 第82話

自己一個搭地鐵由Hampstead車站搭黑色線,今晚餐館有啲忙,遲咗少少收工,冇辦法啦,夠鐘就走當然好,但係總唔會次 ...
故事原來已經峯廻路𨍭,急𨍭直下,終於可以𨍭為主動出擊,Joyce係咪就咁比攻陷呢?等你下回分解!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 14:37 發表 查看引用來源
故事原來已經峯廻路𨍭,急𨍭直下,終於可以𨍭為主動出擊,Joyce係咪就咁比攻陷呢?等你下回分解!😬
Joyce並唔係一個咁易對付嘅人嚟😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 16:50 發表 查看引用來源

Joyce並唔係一個咁易對付嘅人嚟😬
不過最後都係比你搞掂!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 16:51 發表 查看引用來源
不過最後都係比你搞掂!😬
記憶入面係Joyce搞掂阿星😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 16:53 發表 查看引用來源

記憶入面係Joyce搞掂阿星😬
咁都冇壞吖!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 17:00 發表 查看引用來源
咁都冇壞吖!😬
下下俾人搞掂,作為一粒星嚟講好冇面啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 17:05 發表 查看引用來源

下下俾人搞掂,作為一粒星嚟講好冇面啫😬
有得開心咪得囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 17:10 發表 查看引用來源
有得開心咪得囉!😬
下下得自己開心唔得個噃😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 17:15 發表 查看引用來源

下下得自己開心唔得個噃😬
咁佢都應該開心嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆