上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 17:16 發表 查看引用來源
咁佢都應該開心嘅!
如無意外應該或者可能有機會😬

星期五,星星進入新高峰~~~

那些年,星星同學會 第83話

終於俾阿星佔返一次上風。你成日大巴大巴冚阿星,今次唔搞到你攬實阿星唔放手阿星就唔叫做阿星,咁但係叫咩好呢?不過大庭廣眾喺街上面又真係玩唔到啲咩出樣,除咗繼續用頑皮的手隔住牛仔褲去震撼Joyce嘅敏感位置之外,喺街度都玩唔得啲乜。攬下攬下,Joyce停咗咀,一路喘氣一路喺阿星耳仔邊細細聲話:「返去先啦!」又好。

阿星右手拖住Joyce,然後將隻啱啱摸完啲有少少濕潤嘅左手手指放埋去鼻度聞下,Joyce一見到阿星咁,即刻捉住阿星嘅左手唔俾阿星聞。可惜聞得唔夠仔細,勉強聞到Joyce隔住牛仔褲滲透出嚟鹹濕而奔放嘅香味。阿星仲想聞,Joyce即刻抗議:「喂呀!」

有香味滲出,唔聞清楚對唔住自己喎,一陣要再聞清楚先得。Joyce橫咗阿星一眼,然後話:「死變態佬!」

阿星笑,變唔變態呢啲嘢一陣先知,家下你一路話阿星變態但係又一路俾阿星拖住,好明顯你都唔抗拒啦。既然係咁,要再多啲親密接觸先得。阿星將拖住Joyce嘅手鬆開咗,轉去攬住佢,不過阿星家下咁心急,點會就咁攬住就算呢?手攬住Joyce嘅纖腰,梗係摸上啲,再摸上啲,再摸上啲,終於摸到去鋼箍包住嘅位置。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-10 08:45 發表 查看引用來源

終於俾阿星佔返一次上風。你成日大巴大巴冚阿星,今次唔搞到你攬實阿星唔放手阿星就唔叫做阿星,咁但係叫咩好呢?不過大庭廣眾喺街上面又真係玩唔到啲咩出樣,除咗繼續用頑 ...
終於發動攻勢啦,今次係咪可以直搗黃龍!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/3/2023 08:50 發表 查看引用來源
終於發動攻勢啦,今次係咪可以直搗黃龍!😬
倒咗落個籠😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-10 09:59 發表 查看引用來源

倒咗落個籠😬
倒咗啲乜嘢入個籠?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-10 08:45 發表 查看引用來源

終於俾阿星佔返一次上風。你成日大巴大巴冚阿星,今次唔搞到你攬實阿星唔放手阿星就唔叫做阿星,咁但係叫咩好呢?不過大庭廣眾喺街上面又真係玩唔到啲咩出樣,除咗繼續用頑 ...
乜外國都用鋼線?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 10/3/2023 14:55 發表 查看引用來源
乜外國都用鋼線?
都廿幾年前,係膠托定鋼托都真係摸完唔記得咗😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/3/2023 10:01 發表 查看引用來源
倒咗啲乜嘢入個籠?😬
倒垃圾😬

今日早起身,又更新下先~

那些年,星星同學會 第84話

手摸到嘅,係一個有墊有鋼製框框嘅物料。Joyce冇阻止阿星嘅手多多,亦都冇話阿星,只係任由阿星嘅手喺度曳曳,從淺藍色t-shirt睇到嘅同阿星手上面嘅觸感,大細分別唔大。Joyce係一個身材均勻嘅女仔,雖然係偏瘦,但係都有身材,一隻手掌應該可以握住晒嘅形狀,阿星嘅手指搭住嘅時候已經估計到大概。Joyce嘅唔抗拒,令到阿星更加大膽,喺半夜無人嘅大街上面胡作非為,令到小星星非常之興奮,唔通阿星真係好似Joyce咁講,係一個變態?

Joyce每一次俾阿星嘅手指攝埋啲嘅時候都會縮一縮,唔係因為唔中意而縮,阿星覺得佢應該係有啲感覺,尤其是當阿星嘅手指摸到去中間已經脹起嘅突出,透過薄薄嘅胸墊表達咗佢嘅憤怒嘅右邊果一粒。阿星每次用手指搲下佢,Joyce就會不期然縮一縮,而只要阿星捉住呢一粒稍為用力,Joyce縮嘅動作就會更加明顯。雖然阿星同Joyce兩個仍然喺大街,不過Joyce咁嘅反應真係令到阿星唔捨得停手。

幾經辛苦(係小星星冇氣抖好辛苦),終於返到Man屋企門口,Joyce攞出鎖匙準備去開門,阿星企喺後面,突然之間心血來潮唔知黐咗邊條筋身體行動先於大腦,由後面伸出雙手由Joyce背後包抄上前,一手一個,由後面揸住Joyce搏命咁搓。哼哼,你平時都打得阿星慘喇,今次仲唔搓返夠本,報你個仇?阿星一路搓呢兩團唔算好大,但係好似越搓越脹嘅物體,Joyce原本開緊門嘅手突然之間變得冇力,成個人軟哂咁捱後,捱咗落阿星度,然後有氣冇力咁話阿星:「死人變態佬!放開我呀!入咗屋先啦!」

究竟Joyce係鬧緊阿星吖,定係向阿星求情呢?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-14 07:28 發表 查看引用來源
今日早起身,又更新下先~

那些年,星星同學會 第84話

手摸到嘅,係一個有墊有鋼製框框嘅物料。Joyce冇阻止阿星嘅手多多,亦都冇話阿星,只係任由阿星嘅手喺度曳曳,從淺藍色t-shirt睇到嘅同阿星手上面嘅觸感,大細分別唔大。Joyc ...
睇嚟小星星今次應該可以有用武之地!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆