上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 14/3/2023 07:40 發表 查看引用來源
睇嚟小星星今次應該可以有用武之地!😬
如無意外應該或者可能有機會😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-14 12:34 發表 查看引用來源

如無意外應該或者可能有機會😬
咁要快啲更新啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 14/3/2023 13:57 發表 查看引用來源
咁要快啲更新啦!😬
咁快?又好😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-14 17:50 發表 查看引用來源

咁快?又好😬
好呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 14/3/2023 17:51 發表 查看引用來源
好呀!😬
都未出咁快又好😬

話咁快又衝入白熱化嘅劇情喇,咁阿星同Joyce兩個會搞出啲咩嚟呢?

那些年,星星同學會 第85話

好好,阿星唔玩,係唔玩對唔住阿星自己先真!呢啲咁嘅時候仲唔趁Joyce冇力還手就搓多兩板?阿星承認,咁樣搓法,就算係喺床上面,女仔都頂唔順,更何況依家企喺大門口企喺度俾阿星咁樣搓法呢?阿星手入面感覺到嘅,係一雙雖然唔算大,但形狀好好,而且有兩粒頗大粒嘅凸出阻住阿星嚟搓,點都要搓返到佢平服返先得,之但係就算佢想平服,小星星應該都唔俾佢平服。

Joyce軟癱咗咁捱住阿星,已經再冇力起身,一路咁叫阿星停手,一路話要入屋先,但係語氣軟弱無力,你咁樣講嘢,又點樣說服阿星呢?好彩你唔係叫“唔好”同“停”,叫到太快變成“唔好停”啫,如果唔係阿星就真係唔會停啦。

阿星搓咗咁耐,見Joyce都已經冇力反抗,知道佢嘅弱點喺邊度,一陣入到屋仲唔把握機會再次急攻就笨。玩咗咁耐,小星星都有啲忍唔住,都係留返一陣入屋先再玩。阿星停止強烈嘅搓揉動作,放過Joyce,輕輕咁將軟癱喺阿星身上嘅佢逗起,見佢喘氣都喘得幾犀利下,忍唔住哄埋去錫下佢,Joyce抬頭迎接,但係錫完之後就話:「死人變態佬!」

入到屋,凍冰冰。阿星記得佢哋差唔多全年都乜時開下暖氣,唔會任由間屋凍喎,唔通冇人?

屋入面真係好靜,Joyce打開咗厨房燈,坐咗上去工作枱上面,用手指勾勾叫阿星埋去,阿星好自然好順理成章異常流暢咁就行埋去Joyce面前。呢啲咁嘅情境,梗係再繼續之前喺門口未完成嘅動作啦。

阿星行到埋去工作枱前面,正準備哄埋Joyce度繼續頭先喺門口嘅未完的故事嘅時候,再有一聲清脆嘅啪一聲,加埋一堆滿天星再出現喺阿星嘅眼前。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-14 18:05 發表 查看引用來源
話咁快又衝入白熱化嘅劇情喇,咁阿星同Joyce兩個會搞出啲咩嚟呢?

那些年,星星同學會 第85話

好好,阿星唔玩,係唔玩對唔住阿星自己先真!呢啲咁嘅時候仲唔趁Joyce冇力還手就搓多兩板?阿星承認,咁樣搓法,就算係喺床上面,女仔都頂 ...
咁反高潮?唔通有變卦?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 14/3/2023 22:32 發表 查看引用來源
咁反高潮?唔通有變卦?😬
真係,阿星永遠估唔到會發生咩事😬

正!終於一次過睇晒!

引用:
原帖由 gp78 於 16/3/2023 23:21 發表 查看引用來源
正!終於一次過睇晒!
故仔未完㗎,阿星先講到20歲,仲有17年先講到妹妹,再講多5年先到榴槤之國😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆