上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 28/3/2023 09:36 發表 查看引用來源
誤打誤撞用掛豉征服咗Joyce!😬
簡直係屎忽撞棍啦😬

引用:
原帖由 markluk123abc 於 29/3/2023 11:22 發表 查看引用來源
唔係個個女仔都夠輕型
立食真係唔好立亂嚟,一陣扭到斷骨要打石膏就大劑😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-29 11:54 發表 查看引用來源

簡直係屎忽撞棍啦😬
係都係妹妹撞棍! 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 29/3/2023 11:57 發表 查看引用來源
係都係妹妹撞棍! 😬
阿妹妹撞過好多似棍啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-29 12:06 發表 查看引用來源

阿妹妹撞過好多似棍啦😬
撞你枝棍?

引用:
原帖由 licklickson 於 29/3/2023 12:10 發表 查看引用來源
撞你枝棍?
星星棍😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-29 12:48 發表 查看引用來源

星星棍😬
佢肯定食過返尋味!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 29/3/2023 13:38 發表 查看引用來源
佢肯定食過返尋味!😉
阿妹妹嘅故事喺星星同學會之後10幾年啦,果啲已經係之後嘅事😬

原來咁耐冇更新過,星星同學會~

那些年,星星同學會 第89話

用小星星思考嘅人你都咪話冇乜諗嘢,好似阿星今次咁,發現咗呢下有深度又有刺激度嘅招式,令到Joyce又推又攬阿星咁,你都咪話唔盞。但係話明係用小星星思考,總有用咗小星星思考之後諗唔到用腦思考諗嘅嘢。諗啲咩?不如由結果講起。

阿星攬住Joyce喺佢張單人床上面,Joyce嘅房入面有兩張單人床,一張當然係Joyce嘅,另一張,係Joyce嘅妹妹Grace嘅。阿星同Grace唔係咁熟,始終佢太多男仔埋身,有一大堆烏蠅………唔係,係蜜蜂,有一大堆蜜蜂圍住佢,作為男仔們嘅中心點,啲靚女仔都有啲大小姐脾氣,阿星都係吹下水笑下佢就算。攬住Joyce喺佢張單人床度,阿星望下佢,佢一路玩阿星啲手指,玩下玩下,Joyce細細聲話:「唔準同Grace講呀你!」

阿星唔明:「點解呢?」

Joyce好正經:「總之你唔準講俾佢知啦,唔係你死俾我睇!」

阿星搲哂頭:「咁即係點呢?」

Joyce好大力捉實阿星隻手,大力到差唔多想殺死阿星咁,然後話:「喂呀,你聽唔聽到我講咩嫁?」

阿星笑笑,攬實Joyce然後講:「聽到啦,唔講俾佢知吖嘛。你好驚佢知咩?」

俾阿星攬住嘅Joyce,好似有啲難言之隱:「總之你唔準講啦!」

哎,好啦,你講到咁,阿星又唔想令你唔開心囉。成日以為你有啲對阿星有偏見,點知你咁好玩嘅呢?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-19 09:22 發表 查看引用來源
原來咁耐冇更新過,星星同學會~

那些年,星星同學會 第89話

用小星星思考嘅人你都咪話冇乜諗嘢,好似阿星今次咁,發現咗呢下有深度又有刺激度嘅招式,令到Joyce又推又攬阿星咁,你都咪話唔盞。但係話明係用小星星思考,總有用咗 ...
唔通佢知Grace鐘意你?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆