上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.6k

下午,出啲下午嘅嘢。星星同學會第9話~

那些年,星星同學會 第9話

跟住嘅兩三個月,阿星………係小星星每隔一日到兩日就會同Sahi嘅小口搏殺。唔知阿星同小星星嘅技術進步咗幾多,剩係知道阿星同小星星好需要Sahi,因為唔使用套可以內射。Sahi係一個好濕嘅女仔,每次都唔使好多功夫佢就要入,入口濕滑程度簡直係一打開咗門口就可以長驅直入全無阻礙。佢仲要好中意玩後面,成日捉阿星嘅手要放隻手指入去。有次大家都好急忍唔住,未打開儲物室喺門口啲樹陰底下掀開佢裙就嚟,完事佢仲怪阿星點解唔打一次先做,搞到佢底褲濕到漏出嚟。

可惜好景不常,呢段關係只係維持咗三個月左右,當阿星開始同sharon有咗親蜜關係之後就停止咗。原來阿星只係佢嘅其中一個炮友,仲要係臨時嘅。雖然冇得再打炮,但係Sahi仍然好中意喺教阿星化學嘅時候摸小星星,佢好中意上堂搞搞震,成日搞到阿星控制唔住小星星差啲一褲都係,但又唔同阿星做,谷埋谷埋,唯有揾Sharon解放自己。

講返Sharon,阿星嘅第一個正式女友,高材生,運動又得,又係籃球隊雜務員,呢,即係日本漫畫入面嘅籃球隊經理。阿星生得高大,以前香港讀中學打過中鋒,去到英國就唔得喇,又唔夠個六呎七嘅中鋒高,又唔夠個一百七十幾磅嘅大前鋒重,唯有打小前鋒,都算打得幾好。Sharon見阿星唔識英文,都好常主動幫忙解釋老師同隊長嘅指示,又會放學之後留低同阿星傾計練習。慢慢喺同學之間阿星同Sharon地變咗一對,私低下摸手摸腳在所難免。Sharon都唔係第一次,反應尚算熱烈,親咀親唔停,上圍又唔嘢少,應該有D cup,加上手感又好,阿星總係唔捨得停手。不過每次去佢屋企搞都好怕佢阿媽走上嚟,成日要掩住佢個咀,基本上都係以傳教士式嚟進攻,方便親咀等佢叫唔出聲,未免搞得唔夠盡興。Sahi同Sharon係好朋友,所以佢話唔想同朋友爭就同阿星分咗手。Sharon算係熱情型,每次都攬得好實,心口少不免多幾隻咖哩雞,搞到阿星返屋企唔敢除衫,怕俾阿哥家姐睇到唔知點解釋。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-29 16:28 發表 查看引用來源

人生深奧,女人深😬
深唔緊要,你夠長吖嘛!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-29 16:32 發表 查看引用來源
下午,出啲下午嘅嘢。星星同學會第9話~

那些年,星星同學會 第9話

跟住嘅兩三個月,阿星………係小星星每隔一日到兩日就會同Sahi嘅小口搏殺。唔知阿星同小星星嘅技術進步咗幾多,剩係知道阿星同小星星好需要Sahi,因為唔使用 ...
咁Sahi都唔係男女朋友,點會爭啫!

引用:
原帖由 licklickson 於 29/8/2022 16:32 發表 查看引用來源
深唔緊要,你夠長吖嘛!😬
某錯,阿星夠長………………氣😬

引用:
原帖由 licklickson 於 29/8/2022 16:38 發表 查看引用來源
咁Sahi都唔係男女朋友,點會爭啫!
留返俾朋友嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-29 17:00 發表 查看引用來源

留返俾朋友嘛😬
咁friend, 一齊share吖嘛!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-19 23:36 發表 查看引用來源
倉底貨都攞埋出嚟喇,阿星16歲到36歲,整整20年嘅遭遇,再次整理過,放返出嚟俾大家睇。另一邊廂番外篇會繼續講老星同Karry嘅故事,呢邊講嘅,係星仔成長嘅故事~~~

星星同學會第9話啦#131~

星星同學會 第1話

16歲,係一個尷尬嘅年齡 ...
入嚟支持下

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-27 10:54 發表 查看引用來源

好似一路都係佢KO阿星😬
佢又真係好鬼aggressive

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-29 17:26 發表 查看引用來源

佢又真係好鬼aggressive
証明星爺有過人之處!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 15:35 發表 查看引用來源
開埋最後一張Sharon 嘅相,都係只揾到神似,並非本人,而且真人對眼再深陷啲,頭髮只到頸~
好型呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆