上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 6/6/2023 17:55 發表 查看引用來源
邊個個胸大啲?😬
慢慢睇落去就會知😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-6 18:13 發表 查看引用來源

慢慢睇落去就會知😬
咁要快啲啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 6/6/2023 18:20 發表 查看引用來源
咁要快啲啦!😬
要幾快?搭飛機咁快?😬

Chloe係一個好乖嘅女仔,亦係一個好靚嘅女仔。有幾靚,就係咁嘅樣囉~

那些年,星星同學會 第118話

阿星好誠懇咁同Chloe講:「你係Adam嘅朋友,即係阿星嘅朋友,冇其他意思㗎。」

Chloe話:「我就係知你好心,寧願自己蝕底都幫人,Adam成日話冇錢,我都寄俾佢,後來佢話我知有個朋友幫佢,叫我唔使寄,最近先知道原來係你。」

朋友嘅嘢,在心中啦。係諗唔到個死仔同女人攞錢使啫。

「你好好人㗎,唔好唔開心啦,我陪你吖。」Chloe好直接咁講。

阿星望住佢,呢個時候先望清楚Chloe 係咩樣。Chloe嘅樣貌有啲似新聞主播梁海寧,頭髮長度啱啱到膊頭,咀角微微上翹,好似笑咪咪咁,雙眼比較多愁善感,骨架橫,應該都有168高,身材估計應該都有35C。點解阿星話應該有呢?家下佢捱埋嚟阿星樹,阿星好難唔知個半球有幾多。

阿星望住Chloe,Chloe又望住阿星,呢一刻,世界好似停頓咗。邊個喺度玩緊,鬼太郎有冇走埋嚟拖Chloe,Joyce有冇打電話嚟,呢一刻,好似都唔太感覺到。阿星感覺到嘅,係Chloe捱住阿星肋骨嘅半球,同埋佢深邃嘅眼神。其實Chloe對眼好靚,硬係唔知點解咁鬼多愁善感,令人望住咗之後就移唔開對眼。

「我唔係要你即刻答我,你考慮下吖,仲有兩個星期你先返英國。」

呢兩個星期,Chloe 差唔多日日陪住阿星,除咗星期六日佢會一早就嚟揾阿星之外,閒日佢一收工都即刻嚟,幾多點都好幾攰都好,Chloe都一定會嚟見阿星一面。

兩個星期14日,日日同Chloe 見面,你話會有咩事發生呢?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-6 18:25 發表 查看引用來源
Chloe係一個好乖嘅女仔,亦係一個好靚嘅女仔。有幾靚,就係咁嘅樣囉~

那些年,星星同學會 第118話

阿星好誠懇咁同Chloe講:「你係Adam嘅朋友,即係阿星嘅朋友,冇其他意思㗎。」

Chloe話:「我就係知你好心,寧願自己蝕底都幫人,Ad ...
日久生情!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 6/6/2023 18:29 發表 查看引用來源
日久生情!😬
十幾日就久?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-6 18:32 發表 查看引用來源

十幾日就久?😬
係咁叫架嘛!咁一係叫近水樓台啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 6/6/2023 18:33 發表 查看引用來源
係咁叫架嘛!咁一係叫近水樓台啦!
流咗啲咩出嚟?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-6 18:35 發表 查看引用來源

流咗啲咩出嚟?😬
點知你吖!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 6/6/2023 18:36 發表 查看引用來源
點知你吖!😬
咁又係,阿星都唔知,師兄又點會知呢😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆