上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.4k

引用:
原帖由 月影偷情 於 7/6/2023 13:36 發表 查看引用來源
👍🏻👍🏻明白師兄嘅😌不凡😁👍🏻
再起😬[attach]40135032[/attach]

回覆 1511# star_platina 的帖子

😌👏🏻都係😌睇真野好d!

引用:
原帖由 月影偷情 於 7/6/2023 13:50 發表 查看引用來源
😌👏🏻都係😌睇真野好d!
太暴露嘅都係改咗圖先放出嚟好😬[attach]40135058[/attach]

Chloe嘅故事,依家阿星諗起都會覺得當時點解會咁做。不過相信Chloe 都已經有佢好幸福嘅人生~

那些年,星星同學會 第121話

行出許留山,兩個人企喺怡和街巴士站度等車,阿星其實唔敢再拖Chloe,因為頭先迫於無奈俾阿星媽撮合咗阿星同Chloe,其實唔係阿星嘅本意,阿星覺得都係檢點啲好。企喺巴士站,阿星喺度起勢望架巴士到未而唔太敢望住Chloe,反而係Chloe好大方咁再次拖住阿星嘅手,然後攬住阿星。阿星俾佢嚇一嚇,唯有望住佢。Chloe呢個時候亦都抬頭望住阿星,然後開聲:「你係咪對我冇感覺?」傻啦,成個梁凱寧咁樣嘅女仔,你話點會冇感覺呢?之但係搞兩個禮拜…………依家得返個零星期咋喎,一陣搞出感情來,要異地相思好麻煩;況且阿星仲未放低Joyce,唔通又搞多個女仔令佢唔開心?

阿星隻手俾Chloe拖住,感受佢軟滑温暖嘅手掌,佢熱情嘅體温,同時間阿星又一路出汗,真係搞到非常之狼狽。阿星嘅手拖住Chloe嘅手,又俾佢輕輕咁攬住,好難唔會冇感覺。小星星第一個表達佢嘅同理心,雖然隔住條褲,Chloe睇唔到小星星嘅響應,不過呢啲事全部都喺阿星個衰樣度完全表露無遺。Chloe拖住阿星嘅手緊一緊,然後捱住阿星手臂,雖然天時暑熱,不過真係唔覺得兩個人黐埋一齊有幾熱。

咁夜應該少啲人搭巴士喎,但係點解架巴士仍然係冇位坐㗎?啲人個個都唔使返屋企嘅咩?阿星攬住Chloe,勉強耷低頭企喺接近車頭嘅兩排直嘅座位之間。阿星同Chloe嘅距離越嚟越近,已經接近到差唔多兩個人睇落應該係一個人嘅外觀。Chloe係咩身材,阿星透過今次嘅接觸,就算隔住佢嘅白色tee加牛仔褲,完全接收晒。Chloe雙手攬住阿星,阿星就一隻手攬住佢,另一隻手揸住巴士天花嘅扶手,就算巴士chok成點,兩個人嘅世界都好似非常寧靜。

然後阿星突然間條腰好痕,即刻縮咗下。阿星耷低頭望住Chloe,呢個時候Chloe亦都抬高頭望住阿星笑:「原來你怕唧嘅!」喂喂喂,咪亂嚟喎,阿星唔受得唧喎!

Chloe嘅手,趁住人多嘅時候,喺阿星嘅腰度一路四圍掃,由腰掃到上背脊,然後由背脊掃返落腰,再掃到去阿星個冇乜肉嘅蘿柚度。

你咁掃法,小星星會抗議囉好冇……………

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-7 21:47 發表 查看引用來源
Chloe嘅故事,依家阿星諗起都會覺得當時點解會咁做。不過相信Chloe 都已經有佢好幸福嘅人生~

那些年,星星同學會 第121話

行出許留山,兩個人企喺怡和街巴士站度等車,阿星其實唔敢再拖Chloe,因為頭先迫於無奈俾阿星媽撮合 ...
估唔到chloe咁主動!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/6/2023 22:03 發表 查看引用來源
估唔到chloe咁主動!😬
女仔主動啲啫,有幾出奇呢?😬

送Chloe 返屋企,阿星第一次諗咁多嘢~

那些年,星星同學會 第122話

送女仔返屋企,阿星試過好多次,不過喺香港送女仔返屋企,呢次係阿星嘅第一次。彩虹邨相信大家都去過,阿星咁大個仔係第一次嚟。五顔六色嘅大廈外牆,喺夜晚嘅時候望落去都唔太覺得好顯眼。Chloe拖住阿星,慢慢咁行返屋企。唔知點解,阿星硬係覺得Chloe行得好慢,好似唔多想返屋企咁。阿星輕輕揸下Chloe隻手仔,輕輕將佢拖返埋嚟。查實Chloe都係一個好知情識趣嘅女仔,阿星一拉,佢就好自覺咁返嚟攬住阿星。

喺彩虹邨嘅影相靚景前面攬住Chloe,查實阿星係冇辦法知道個景影出嚟阿星同阿Chloe影得靚唔靚,而且阿星都冇相機,又冇人嚟到幫阿星同Chloe地影,所以真係唔知,淨係知道Chloe嘅35C再一次壓住阿星。查實阿星唔識路,企喺大家影相嘅球場位置度攬住Chloe四圍望,睇下有冇啲行過嘅人會望住碌杉攬住個女仔。

Chloe輕輕咁開聲:「我哋唔好咁快上去。」聽落Chloe攬得好舒服,語氣都懶洋洋。

阿星攬住Chloe,你話唔爽就呃你嘅,果一刻,阿星都唔多想咁快放佢上去,想攬多陣先。Chloe係一個好乖,好聽話嘅女仔,攬到咁上下,佢好自覺咁慢慢抬起頭,側側地向住阿星。阿星當然知道,咁嘅情況,要做啲咩。

咁阿星做啲咩好?

待續😬

回覆 1517# star_platina 的帖子

啲咩好? kiss her and inspect her body for irregularities

引用:
原帖由 star_platina 於 8-6-2023 07:26 發表 查看引用來源

女仔主動啲啫,有幾出奇呢?😬
not surprising. i was practivally raped my first time.. lol she was more experienced

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 07:29 發表 查看引用來源
送Chloe 返屋企,阿星第一次諗咁多嘢~

那些年,星星同學會 第122話

送女仔返屋企,阿星試過好多次,不過喺香港送女仔返屋企,呢次係阿星嘅第一次。彩虹邨相信大家都去過,阿星咁大個仔係第一次嚟。五顔六色嘅大廈外牆,喺夜晚嘅 ...
打野戰?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆