上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 8/6/2023 12:14 發表 查看引用來源
後生仔點會冇呀!😬
都會用完㗎嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 12:19 發表 查看引用來源

都會用完㗎嘛😬
後生好快補充番!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 8/6/2023 12:26 發表 查看引用來源
後生好快補充番!😬
要食補品😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 12:32 發表 查看引用來源

要食補品😬
咁後生都要!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 8/6/2023 12:37 發表 查看引用來源
咁後生都要!😬
當你個女朋友仔係一個性感尤物,而你嘅一雙手離唔開佢嘅時候,補下,可以玩多幾下😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 12:59 發表 查看引用來源

當你個女朋友仔係一個性感尤物,而你嘅一雙手離唔開佢嘅時候,補下,可以玩多幾下😬
好有經驗喎!😬

那些年,星星同學會 第123話

攬住Chloe,望住佢,好難會忍得住。雖則話佢係Adam嘅ex,但係依家佢咁樣攬住阿星,又,阿星都係攬住佢。35C嘅壓力都唔係人咁品,令到阿星真係有啲忍唔住。Chloe抬起頭望住阿星,慢慢合上雙眼,嘩,你叫阿星點好?

彩虹邨嘅球場日頭五顔六色非常繽紛,依家踏入夜深,雖然冇咗日光,喺街燈嘅照耀下,仍然燈火通明。攬住Chloe,如果真係要錫落去,會唔會俾啲行過嘅彩虹邨邨民睇到呢?又,如果有識Chloe嘅人見到,會唔會問Chloe阿星係邊個呢?

一個決定,好多時會令到整件事情向住一個你冇預料嘅方向發展。如果阿星錫落去Chloe個咀仔度,咁就即係話咗俾Chloe知,阿星都中意佢,而且以阿星嘅認真程度,只要錫咗,一定會有下文。之但係查實阿星同Chloe之前幾個月有書信來往啫,都只係兩三封信,長途電話都冇傾過。今次返嚟香港,先正式見到Chloe咁耐,仲要係密集式咁日日見。阿星喺度諗,飛咗返英國之後就唔會咁容易再見到佢,佢亦未必會嚟英國同阿星一齊,咁咪徒添苦惱?

喺阿星再一次諗到成個諗樣咁嘅時候,Chloe再次開聲:「其實我係咪好唔知醜?你都未表示,我就已經好似送上門咁…………」千祈唔好咁講,以你外貌同人品,絕對係上上之選,查實再講落去,係阿星配唔上你就真。

Chloe聽完阿星嘅說話,慢慢鬆開攬住阿星條腰嘅雙手,退後咗幾步,將雙手放喺背後,然後話:「你係一個好人,連傷害我嘅說話都唔會講,就算你對我冇感覺,你都唔忍心拒絕我。但係你知唔知,其實咁樣好殘忍?」

乜原來對人仁慈,有時就係殘忍?突然間阿星望住Chloe,覺得好愧疚,亦都覺得好憐惜。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 13:25 發表 查看引用來源
那些年,星星同學會 第123話

攬住Chloe,望住佢,好難會忍得住。雖則話佢係Adam嘅ex,但係依家佢咁樣攬住阿星,又,阿星都係攬住佢。35C嘅壓力都唔係人咁品,令到阿星真係有啲忍唔住。Chloe抬起頭望住阿星,慢慢合上雙眼,嘩,你叫阿星 ...
咁咪係,咁唔比面!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 8/6/2023 13:28 發表 查看引用來源
咁咪係,咁唔比面!😬
所以最後嘅結局係咁😬

Chloe一個咁好嘅女仔,就咁喺阿星嘅人生度擦過,好似閃咭咁,一閃而逝~

那些年,星星同學會 第124話

果兩個星期阿星真係有諗,異地相思喎,阿星頂唔頂到?Joyce仍然冇消息,Grace反而喺英國打過兩次俾阿星,阿星都冇心機覆佢。就咁,三個星期嘅香港假期就完咗,阿要返去上工喇。阿星媽好好奇點解咁多女仔打俾阿星(查實兩個啫,阿星冇咁風流),阿星都係話啲普通朋友囉應酬咗就算。

啓德機場阿星走啦,下次返嚟唔知你會變成點。臨走Chloe同鬼太郎都有嚟送阿星機。

Chloe抬頭望住阿星:「你會繼續寫信俾我嫁呵?」

「會,保持聯絡啦。」

阿星攬咗佢一下,喺佢額頭輕輕錫咗一啖。佢即刻喊咗出嚟,阿星掃掃佢背再攬咗佢一下就入咗閘。

登機室入面,阿星又諗咗好多嘢,究竟阿星咁樣對Chloe,係咪最好嘅結局?

返到英國冇幾耐就開工,新公司係大集團,喺英國開分部,想向歐洲進發。公司大,自然人多,就算阿星係助理,都有個助理嘅助理嚟幫阿星。阿星個助理係大學生,學歷比阿星高,又係女仔,查實阿星都唔知點帶人做嘢,仲要帶女仔添?

個女仔叫Maria,佢係英國土生中國人,細細粒,好瘦好瘦。返工就多少都有啲閒偈傾,佢成日同阿星講好悶,咁咪問佢點解囉,佢話除咗返呢份工,夜晚就返去屋企外賣店幫手,都冇人約。冇人約又關阿星事?唔使解釋阿星聽喎。

阿星捱咗義氣,約佢出咗去幾次,不過真係唔好諗住阿星會有任何舉動。同Maria出咗兩次街,令到阿星覺得,都係唔好有第三次。點解呢?咁悶蛋嘅女仔,樣樣嘢準時準侯,幾點要去到邊,幾點要返屋企,搭地鐵要拖住佢,樣樣都要跟佢指示做,真係覺得規律到爆。

阿星成日串佢,後尾佢都話阿星把口衰,話唔知點帶阿星同佢父母食飯咁話。唏,出下街拖下手又話要見家長,咁阿星咪成日都好唔得閒?

就係咁,Maria喺公司嘅時間唔長,未過試用期就走咗。

待續😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆