上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 17:12 發表 查看引用來源

終於等到師兄嚟洗板啦,嚟啦,come on baby,洗啦!之但係…………………點解師兄講嘅嘢………………好似唔多關阿星嘅故仔事嘅?唔通………………師兄copy and paste落阿星度洗板咁冇誠意?😬 ...
或者人家屬猴, 而絕技就係人人皆知嘅猴子偷桃(圖).

扣分幾好玩喎, 二千零好快扣哂, 之後唔知會點呢 !

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 19:19 發表 查看引用來源
扣分幾好玩喎, 二千零好快扣哂, 之後唔知會點呢 !

咦,原來有啲咁嘅玩法,阿星數口唔好,如果要實在啲喺7日之內扣晒啲分佢,要揾幾多人嚟扣呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 19:34 發表 查看引用來源

咦,原來有啲咁嘅玩法😬
小弟以前幫過朋友手做過吓留言管理, 有啲嘢會知少少嘅.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 19:34 發表 查看引用來源

咦,原來有啲咁嘅玩法😬40135254

咁大隻, 小弟老花都睇得好清楚, 師兄出手都幾狠, 呢位同學係咁扣分唔使畢業.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 19:38 發表 查看引用來源

小弟以前幫過朋友手做過吓留言管理, 有啲嘢會知少少嘅.
小弟冇做過論壇管理,係現實世界做下管理啫,操作嘅嘢應該大同小異😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 19:40 發表 查看引用來源

咁大隻, 小弟老花都睇得好清楚.
係?咁就好,阿星怕唔夠大隻字差啲想四圍放添😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 19:42 發表 查看引用來源

小弟冇做過論壇管理,係現實世界做下管理啫,操作嘅嘢應該大同小異😬
小弟係虛擬, 師兄係實體.  

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 19:43 發表 查看引用來源

係?咁就好,阿星怕唔夠大隻字差啲想四圍放添😬
人哋會話師兄你貼街招, 小弟開咗 PO 講扣分 , 唔知會唔會有人玩吓, 扣吓小弟分都冇問題, 每日都有限紅嚟玩.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 19:43 發表 查看引用來源

小弟係虛擬, 師兄係實體.  
都係管理啫,管下管下就唔理㗎啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆