上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 19:46 發表 查看引用來源

人哋會話師兄你貼街招, 小弟開咗 PO 講扣分 , 唔知會唔會有人玩吓, 扣吓小弟分都冇問題, 每日都有限紅嚟玩.
貼街招好好玩㗎,大家都貼下啦😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 20:08 發表 查看引用來源

都係管理啫,管下管下就唔理㗎啦😬
講中奧妙.

[quote]原帖由 艾拉傑 於 2023-6-8 20:12 發表 查看引用來源

。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 20:12 發表 查看引用來源

講中奧妙.
管人嘅嘢,都係咁啦,冇用嘅人就漠視,放埋一邊,有自覺嘅就會自己走,冇自覺嘅就迫佢走咁囉。冷對待好過唇槍舌劍,浪費時間浪費精神浪費自己,唔值得😬

。。。。。。。

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 8/6/2023 21:43 發表 查看引用來源
。。。。。。。
師兄,吹水嘅嘢,何必認真呢?大家吹下笑下就好啦,阿星中意寫故仔,其實應該過去情色區,不過果邊仲少人過呢度,所以先膽粗粗嚟呢度寫。

師兄唔介意,絕對歡迎留言,但求互相尊重就好。上嚟都係尋開心,揾人吹下水,咁就一日。😬

落落下乳,冇乳嘅,更新下先~

那些年,星星同學會 第125話

阿星試過再揾Joyce,都係冇覆,其實都知係咩事。至於Grace呢,都有同佢出去一兩次,阿星疏遠咗佢,最後佢自己同阿星講分手,都好啦,你終於肯面對現實。分開嘅時候,Grace喊得好犀利,阿星忍唔住攬實佢。點講都好,佢係個好女仔,但係阿星真係放唔低Joyce,唔想佢成為Joyce嘅替代品。就係咁,阿星又得返一個人,心情超唔好,就時常揾班機友去打機。

公司要請人,做阿星做嘅嘢,因為阿星終於上神枱喇!高級助理!唏,咪都係助理,咪又係做果啲嘢,挑!

請咗個新人,又係大學畢業生,年紀大過阿星,嚟做阿星條𡃁,又係女仔。依家冇男仔揾工做咩?所有担担抬抬又係阿星做返,查實請你返嚟做咩嘅呢?呢個叫Annie嘅女仔烚下烚下,人叫佢冲咖啡,佢永遠會冲一杯奶茶出嚟,而且仲要冇落糖,點飲呢?真係唔明點解Annie可以大學畢業。最慘係佢係阿星其中一個機友Andy個契姐,幫又唔係,唔幫又唔係。

Annie有男朋友㗎,佢個樣其實唔差嘅,似依家果個周家儀,呢,賣染髮廣告果個呢。Annie係個傻大姐,好多時講錯話俾阿星窒,阿星私底下叫佢下午一點鐘。因為佢係Andy個friend,Andy千叮萬囑叫阿星睇住佢,咁咪睇住佢囉。

有一次去佢屋企,見Annie喺度做體操,著住件運動胸圍凸晒點,阿星都唔知將對眼放邊好。做完體操,Annie話膊頭好痛,叫阿星幫佢揸兩嘢,阿星見Annie冇乜機心,幫佢揸下個膊頭又冇乜所謂嘅。一路揸,佢一路唔唔唔,聽到小星有啲反應,阿星就話:「整乜你喺度唔唔唔?」

佢話:「多事幹啦你,阻住我舒服。」

都係唔好嘞,再揸落去搞出事就大劑,都係揸多兩下就好縮手完事。

事後阿星一路喺厨房洗手,一路俾Annie話阿星孤鬼寒,揸咁少。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-9 11:07 發表 查看引用來源
落落下乳,冇乳嘅,更新下先~

那些年,星星同學會 第125話

阿星試過再揾Joyce,都係冇覆,其實都知係咩事。至於Grace呢,都有同佢出去一兩次,阿星疏遠咗佢,最後佢自己同阿星講分手,都好啦,你終於肯面對現實。分開嘅時候,Grace喊得好 ...
Annie身材點樣?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/6/2023 11:10 發表 查看引用來源
Annie身材點樣?😬
介乎34B咁上下,印象中佢唔肥嘅。

[attach]40135380[/attach]

周家怡遇上周嘉儀,Annie真係同周家怡好似樣😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-9 11:31 發表 查看引用來源

介乎34B咁上下,印象中佢唔肥嘅。

周家怡遇上周嘉儀,Annie真係同周家怡好似樣😬
咁都好正喎!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆