上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-9 12:02 發表 查看引用來源

講下講下會唔記得嘛😬
咁睇返上面囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/6/2023 12:05 發表 查看引用來源
咁睇返上面囉!😬
唔睇下面人地會嬲㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-9 12:13 發表 查看引用來源

唔睇下面人地會嬲㗎😬
咁上下都睇囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/6/2023 12:14 發表 查看引用來源
咁上下都睇囉!😬
又睇上又睇下,對眼好唔得閒喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-9 12:17 發表 查看引用來源

又睇上又睇下,對眼好唔得閒喎😬
有得睇點會唔得閒!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 9/6/2023 12:21 發表 查看引用來源
有得睇點會唔得閒!😬
就係又睇上又睇下,好唔得閒囉😬

星期六,孤孤獨獨,阿星趁食飯前更新下先~

那些年,星星同學會 第127話

佢攬住阿星仲未醒,阿星推推佢叫醒佢話:「今次大件事啦!」

你估佢點答?佢話:「尋晚發生好大件事呀!」

「阿星知呀,你着返衫先,阿星要同你傾下。」阿星同佢兩個,到呢一刻為止都係冇著衫嘅,而佢小小嘅一雙,仍然緊緊貼住阿星。呢個人,係Annie 。

「唔好啦,攬多一陣啦,我仲好驚。」

會唔會係阿星仲驚啲呢?點解會同佢上咗床㗎?阿星即刻落床着衫,佢坐咗起身,用張被包住,講咗一番阿星聽完差啲企唔穩嘅說話:「尋晚我差啲俾人强姦呀。」

差啲?入咗啦下麻?唔通入咗就唔算强姦,阿星要去律師樓問下先得!

「喂,唔好亂講呀,阿星冇夾硬嚟喎!」

「唔係你呀,樓下班人呀。」Annie抱住張被繼續講:「尋晚佢地幾個係咁灌我,跟住就週身巢我,好彩Andy喺度,推咗我入嚟叫我反鎖門咋。」

「 吓,唔係啩?」

「我見你瞓咗咪伏喺度喊囉。」

「咁都唔使同我做埋大龍鳳啩?」阿星其實依稀記得少少,例如星塵暴爆發咗幾多,大概都知啲嘅。

「我都想要麻,又見你咁,咪同你咩囉。」

唉,酒能亂性,以後真係唔好。呢次之後,阿星飲酒再冇飲醉,淺嘗即止。

「你唔好同任何人講呀,我仲要見人嫁。」

呢句應該係阿星講嘅對白囉,好唔好?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-10 12:01 發表 查看引用來源
星期六,孤孤獨獨,阿星趁食飯前更新下先~

那些年,星星同學會 第127話

佢攬住阿星仲未醒,阿星推推佢叫醒佢話:「今次大件事啦!」

你估佢點答?佢話:「尋晚發生好大件事呀!」

「阿星知呀,你着返衫先,阿星要同你傾下。」阿星同佢 ...
咁醒咗有冇執多劑?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/6/2023 12:07 發表 查看引用來源
咁醒咗有冇執多劑?😬
點解要執多劑呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-10 13:35 發表 查看引用來源

點解要執多劑呢?😬
之前冇試真吖嘛!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆