上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 14/6/2023 14:41 發表 查看引用來源
另外個post都有人上載唔到,可能個網站有事!
應該係,所以冇得上載喇😬

更新下先,新玩法~

那些年,星星同學會 第131話

同阿卡露蓮表妹調咗位,阿星發現其實唔調好過調,似乎中咗阿蓮表妹個伏喇。

點解咁講呢?因為地鐵站嘅月台牆身係向前彎曲㗎嘛,阿星捱埋牆,上身咪要跟牆身一樣向前彎曲囉,阿蓮表妹又捱落阿星度,阿星又烏前,咁兩個咪攬住,攬到實一實囉。呢次中伏,點甩身?

阿蓮表妹攬住阿星條腰,個頭埋喺阿星個胃度,係呀,阿蓮表妹細粒,個頭係到阿星個胃咁上下咋。家下阿星仲要烏到咁前,同佢貼到實一實,而阿蓮表妹就放軟晒成個人,責晒落阿星度。

知唔知最大件嘅係咩事?唔知?等阿星講過你知。阿蓮表妹都係身材出衆之人,雖然比較細粒,同埋有啲肉地,大大話話34D-E點樣都有嘅。呢一刻阿星同阿蓮表妹兩個人嘅姿勢,令到阿蓮表妹非常之坦蕩蕩嘅34E壓落嚟阿星嘅肚臍以下,大脾以上……………唉,咁都唔明?即係阿蓮表妹強勁嘅34E壓住小星星,令到小星星不期然咁企咗起身呀。

你哋唔好咁啦,阿星話晒都係一個血氣方剛嘅年輕人,俾人咁壓迫法,有反應係好正常嘅囉,好冇?

有冇講過阿蓮表妹今日係著咩同阿星去行街㗎?其實做呢行,平時都唔會著得有幾靚,因為會需要捲起衫袖落手搬搬抬抬,所以恤衫牛仔褲casual smart就係阿星同阿蓮表妹嘅裝扮。之但係阿蓮表妹件恤衫硬係扣唔到由頸數落嚟第二粒鈕,打開個心口,等阿星居高臨下咁睇到阿蓮表妹成個人責埋嚟而導致兩團稍稍壓扁咗嘅事業存在,阿星都好擔心,壓扁咗,會唔會從此扁咗呢?

呢個藏喺阿星心底,表露喺小星星身體上嘅問題,好快就有答案。

阿卡露蓮表妹越壓越埋,仲要喺呢個時候抬高頭望住阿星,合埋咀,輕輕閉上雙眼。

咁究竟你想點呢?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 09:52 發表 查看引用來源
更新下先,新玩法~

那些年,星星同學會 第131話

同阿卡露蓮表妹調咗位,阿星發現其實唔調好過調,似乎中咗阿蓮表妹個伏喇。

點解咁講呢?因為地鐵站嘅月台牆身係向前彎曲㗎嘛,阿星捱埋牆,上身咪要跟牆身一樣向前彎曲囉,阿蓮表 ...
人哋咁盛意拳拳,咁梗係卻之不恭啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2023 10:00 發表 查看引用來源
人哋咁盛意拳拳,咁梗係卻之不恭啦!😬
表妹喎,食咗要負責㗎喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 10:31 發表 查看引用來源

表妹喎,食咗要負責㗎喎😬
咁人哋都做到出面啦!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2023 10:35 發表 查看引用來源
咁人哋都做到出面啦!😂
咁阿星唔可以做到出嘢嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 11:14 發表 查看引用來源

咁阿星唔可以做到出嘢嘛😬
忍住唔有出囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2023 11:34 發表 查看引用來源
忍住唔有出囉!😬
一個唔出嘅男人,又點算係男人呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 11:35 發表 查看引用來源

一個唔出嘅男人,又點算係男人呢😬
咁唔駛負責任吖嘛!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2023 11:36 發表 查看引用來源
咁唔駛負責任吖嘛!😬
入咗就要負㗎啦,真係講唔出嘢唔算做愛;冇入都唔係做愛咩😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆