上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 11:38 發表 查看引用來源

入咗就要負㗎啦,真係講唔出嘢唔算做愛;冇入都唔係做愛咩😬
可能佢唔介意呢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2023 11:41 發表 查看引用來源
可能佢唔介意呢!😬
邊樹有女仔唔介意㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 11:52 發表 查看引用來源

邊樹有女仔唔介意㗎😬
好難講架!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2023 11:54 發表 查看引用來源
好難講架!😬
未入,唔知喎😬

父親節,搞完啲父親嘢,呢邊都慶祝下父親節,一連兩話星星同學會~

那些年,星星同學會 第132話

月台有啲微風,微風慢慢越嚟越大風。呢個,係有地鐵嚟緊,將隧道入面嘅空氣迫出嚟嘅現像,亦都係阿星避過阿蓮表妹嘅壓迫嘅好時機。阿星趁佢未打開雙眼,輕輕扶住佢兩邊膊頭,將佢推起,然後話:「車到啦!」

都~~~話你哋唔好咁,人地表妹嚟㗎嘛,話哂阿星都叫做哎吔表哥。啲咩表哥表妹好做事嘅嘢真係唔好制,一個唔好彩分手就多嘢煩。

出咗地鐵站,阿蓮表妹主動話不如都係唔好等巴士,行返去。阿星都贊成嘅,跟據過往經驗,行返去同等埋架巴士,分分鐘行返去仲快過等車。當中唔記得講過咩嘞,講講下講到阿蓮表妹自己。佢同阿星講,佢老豆同阿星大媽其實唔係親姊弟,即係舅父其實係養仔,所以同阿星大哥佢哋冇血緣關係,所以阿星更加冇血緣關係;然後又話阿星家姐笑佢個胸大,行路睇唔到地下。其實佢胸大阿星第一日就已經知啦,頭先仲感受到壓力添。話明好肉地,呢對34E就都可以叫做人間胸器。阿蓮表妹一路講一路用雙手托下對34E,然後望住阿星。喂喂,阿星知喇,唔好做埋啲咁嘢好冇。雖然條街冇人啫,都唔好做呢啲動作,係都返去屋企先啦。

待續😬

那些年,星星同學會 第133話(父親節加載)

阿蓮表妹有時好主動,星期日阿星同佢去Camden Town睇啲嬉皮士同punk嘢,佢就全程拖住阿星隻手話啲人危險,查實邊個危險啲呢?條街逢星期日擺檔,咩穿耳穿鼻穿乳環穿臍環紋身皮褸皮褲二手衫褲寃崩爛臭樣樣都有,啲人就梗係打扮奇特啲啦。啲外國人嚟到係要睇呢啲喎,橋底擺賣係別有一番風味嘅。兩個人一路睇一路食焗薯,都幾開心㗎。四點幾啲人收檔,阿星地咪拖住手返屋企囉。

阿蓮表妹都係好女仔,兩個星期行程,佢多次同阿星暗示佢係女仔嚟。大家明就好喇,唔好篤穿佢,等阿星喺佢心目中留返個美麗嘅回憶。因為多種原因,阿星最後都冇同阿蓮表妹一齊,只係書信來往。其實最近阿星仍然知佢做緊乜,因為大家都有臉書嘛。大家都成熟咗,阿星結咗緍,佢最近都結咗婚。人妻,點都有一種吸引人嘅味道,無論係阿星嘅老婆,定係最近結婚嘅蓮表妹,都係咁好味。

廿二歲,學習成人生活,開始溶入社會。因為某啲原因,阿星辭咗份工,去咗愛爾蘭一段日子。一年嘅窮鄉僻壤生活,多對樹木,少對人,因為對住嘅都係鬼佬鬼婆鬼妹鬼仔。少咗對唐人,其實都唔差;起碼大家講嘢直接啲,少啲心機,少啲猜疑。各位,阿星喺呢個小鎮做咗阿星人生嘅一個第一次,至於係咩第一次,睇落去咪知囉。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-18 15:01 發表 查看引用來源
父親節,搞完啲父親嘢,呢邊都慶祝下父親節,一連兩話星星同學會~

那些年,星星同學會 第132話

月台有啲微風,微風慢慢越嚟越大風。呢個,係有地鐵嚟緊,將隧道入面嘅空氣迫出嚟嘅現像,亦都係阿星避過阿蓮表妹嘅壓迫嘅好時機。阿 ...
又有新女上埸?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/6/2023 17:15 發表 查看引用來源
又有新女上埸?😬
阿星嘅人生,係一個穿穿插插嘅人生😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-18 18:15 發表 查看引用來源

阿星嘅人生,係一個穿穿插插嘅人生😬
咁開心呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/6/2023 19:43 發表 查看引用來源
咁開心呀!😬
一啲都唔開心,女伴一個又一個咁離去,唔係一件開心嘅事😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-18 20:19 發表 查看引用來源

一啲都唔開心,女伴一個又一個咁離去,唔係一件開心嘅事😬
咁又係!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆