上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  297.6k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 31/8/2022 20:24 發表 查看引用來源
我同意kat姐嘅說法
阿星明白阿紅寶寶相信阿吉貓,但係阿星唔可信啦嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 07:54 發表 查看引用來源
放下相先,好似Sharon嘅鬼妹~40095761
正喎!星爺食親都係好嘢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 08:59 發表 查看引用來源
正喎!星爺食親都係好嘢!😬
係好似,並唔係真人呀,真人冇咁靚啦,而且仲要細路女啲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 09:32 發表 查看引用來源

係好似,並唔係真人呀,真人冇咁靚啦,而且仲要細路女啲😬
鬼妹細路女先正吖嘛! 😉

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 09:37 發表 查看引用來源
鬼妹細路女先正吖嘛! 😉
打藤喎師兄,細路女都搞咁大膽😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 09:42 發表 查看引用來源

你自己話嘅!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 09:42 發表 查看引用來源

外國冇打藤啦!😬

今日天朗氣清風和日麗,出多段至得。星星同學會第10話~

那些年,星星同學會 第10話

講返Helen,除咗上堂大家眼望望,都冇咩其他接觸。直到一次佢特登走嚟問阿星借擦膠,靜雞雞問阿星做乜成日望住佢,咁阿星唯有用啲唔咸唔淡嘅英文同佢講,因為你好靚,所以阿星中意望多啲你。佢笑住講你點知我靚,我有幾靚?阿星當堂因為英文水平有限,唔識答,張大個口得個窿。佢話你不如放學同我講下我點靚法,點解你成日望住我。阿星喺度諗,唔係啩,有冇咁筍?

原本約咗Sharon放學去佢屋企“做功課“,唯有同佢講阿星諗起屋企有啲事,唔去得佢度。Sharon話好啦,咁突然嘅?阿星都唔敢望住佢,只係不停話唔記得咗。各位,1989年一部大哥大電話動輒上萬港幣,喺英國一部大哥大嘅價錢就要千幾兩千鎊。一個16歲嘅細路係唔會買得起。講大話都講唔好,就係導致分手嘅原因。

放咗學,Helen帶咗阿星去學校後面個樹林。Helen背靠大樹,問阿星佢邊度靚。阿星望佢咁耐都只係望過佢個樣,剩識指住佢個面話佢靚,佢問:「咁其他地方呢?」阿星即刻擰哂頭,唔知點答佢。佢就話:「想唔想睇其他地方靚唔靚?」當時好猶豫,Sharon算係阿星女朋友,依家算唔算背叛佢?又,成日聽啲人講捉黃腳雞,Helen會唔會裝阿星嘅呢?Helen見阿星冇乜反應,扁扁嘴話:「你都唔係真係覺得我靚嘅。」

呢啲時候,入咗圈套嘅雄性發情動物只會咁樣答:「I do not tell lie.」佢笑咗出嚟,話阿星講錯咗,應該係”I don't lie.”佢拖住阿星隻手摸佢塊面,同阿星講好少見過中國人,又冇見過中國人咁高,知道Sharon係阿星嘅女朋友。死火,原來佢地都係friend底!跟住佢問阿星,邊個靚啲,佢定Sharon?阿星好自然咁就講Sharon。佢問點解,阿星就話已經睇哂佢全部,佢好靚。Helen有啲唔中意,打開咗恤衫兩粒鈕,捉住阿星隻手放咗入去。阿星俾佢嚇咗一跳,原來佢冇着胸圍!

待續😬

可能會有師兄問,Helen有幾靚呢?大概就係相中人咁上下,當然,十分相似嘅好難揾到,而且年代久遠,真係唔太記得,真係要講,Helen個咀大啲嘅,冇相中人Hermione Corfield 個咀咁細。

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 09:44 發表 查看引用來源
你自己話嘅!😬
當年阿星係星仔,得16歲啦嘛😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 09:44 發表 查看引用來源
外國冇打藤啦!😬
打啫啫就大件事😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆