上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.4k

有師兄問,咁放多段啦~

那些年,星星同學會 第3話

其他堂唔記得嚕,總之阿星呢一年就圍繞喺呢三個女仔之間。
呀,仲有一個,呢個人係阿星嘅師父,帶阿星入門,破咗阿星處,仲要傷星心。唔係佢,阿星唔會有機會同Sharon, Helen同Emma拍拖。唔係佢,相信到25歲阿星都仲係青頭仔。

佢係Sahi,差妹嚟嘅,各位印巴籍嘅朋友對唔住,當年阿星得16歲,身邊啲人係叫你地阿差,阿星當時孤陋寡聞,係叫佢差妹。大家都聽過咩叫印度西施,相信大家摸過錫過應該都唔少,16 - 7歲嘅印度西施確實唔錯,乜都夠胆死,打野戰,學校體育館後巷,乜都敢玩。細個唔識死,同佢玩唔帶套,後來先知原來佢好勁,只要佢有意思,就有機會同佢有一手。好彩佢冇病,唔係阿星應該廿二歲就死於非命,仲累死好多人添。

講返Sahi,佢係阿星上化學堂嘅同學,老師叫佢照顧阿星,點知照顧到上床,認真唔話得。佢床上公夫好耍家,試過就知咩先叫做蛇腰,磨到你死咗都唔知咩事。最難得嘅係佢乜都玩,前門後門喺口綁手綁腳矇面塞口甚至學校入面任何有陰影遮嘅地方,你講得出佢就夠胆同你玩。後來佢講阿星知,好多印度傳統家庭會好早推啲女去結婚,佢話想結婚前玩盡佢,將來唔好後悔咁話。

應師兄嘅要求,挖空腦袋,諗到頭爆,諗返少少同Sahi嘅刺激嘢,睇下啱唔啱大家口味。第一次同Sahi,係佢同阿星講體育堂要攞嘢,攞啲咩唔記得咗,不過重點係佢帶咗阿星去儲物室,呢,即係放啲體育用品嘅地方呀。阿星都算生得高大,雖然瘦,但都有舖蠻力,擔擔抬抬嘅嘢,啲鬼仔唔做,啲差仔懶做,咪叫新嚟嘅阿星去做囉。Sahi帶阿星去到體育用品儲物室,就梗係唔止去攞嘢咁簡單,但係當時阿星只得16 歲,又鬼知佢有咩企圖呢?去到儲物室,佢第一時間反鎖度門,仲以為因為怕大風會吹開,原來唔係。一鎖咗門,Sahi就行埋嚟雙手舉起對住阿星搖,由於Sahi應該唔夠五呎,阿星唯有烏低身就佢睇下咩事,條衰妹竟然攬住阿星條頸,當堂嚇咗阿星一大跳,推開佢,佢對奶係咁頂住阿星個心口,原來Sahi係堅料之人,當時嘅阿星,只知道好大,好重,好軟。

Sahi喺阿星耳仔邊講咗啲嘢,不過其實阿星係唔知佢講乜嘅,唔識英文呀大哥,溝鬼妹英文唔識真輸蝕。講咗兩句,就一啖錫咗落阿星耳仔度,仲用條脷係咁轉個耳窿。
待續😬

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 12:08 發表 查看引用來源
有師兄問,咁放多段啦~

呀,仲有一個,呢個人係阿星嘅師父,帶阿星入門,破咗阿星處,仲要傷星心。唔係佢,阿星唔會有機會同Sharon, Helen同Emma ...
估唔到仲有第四個先係主角!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 20-8-2022 12:08 發表 查看引用來源
有師兄問,咁放多段啦~

呀,仲有一個,呢個人係阿星嘅師父,帶阿星入門,破咗阿星處,仲要傷星心。唔係佢,阿星唔會有機會同Sharon, Helen同Emma ...
oh these r the best memories! keep it up!

引用:
原帖由 cx829 於 20/8/2022 15:04 發表 查看引用來源

oh these r the best memories! keep it up!
A long long time ago, there was a star who was very ham sup.........😬
本帖最近評分記錄

兩邊出故仔,會唔會好貪心呢?星星同學會第4話~

那些年,星星同學會 第4話

當時阿星真係好驚,又好興奮,嚇到腳都軟,連埋Sahi兩個跌咗落地。Sahi攬住阿星條頸,阿星又夾硬想起身,當然兩個又跌返落地。佢一路笑,一隻手勾住阿星條頸,另一隻手捉住阿星嘅右手,放咗入佢體育衫入面。原來佢着住個運動胸圍,但係個胸圍根本包唔哂佢個胸,因為天氣凍,得十度八度,仲已經飛哂釘,好大,好軟熟,好重手。阿星靜咗落嚟,隻手唔識得停,Sahi好曳咁伸手摸咗一下企硬咗嘅小星星,笑咗出嚟。阿星即時紅都面哂,第一次有女仔摸,真係唔知點樣反應。

"Do you want more?"

呢句阿星識聽喇!阿傻星當時成身發滾,用力點頭,Sahi笑笑,同阿星講:“Come back here after school" 都唔知係咪鬼掩眼,阿星諗都冇諗就係咁點頭。Sahi起咗身,拖起埋阿星,示意要搬幾件嘢跟住佢出去,臨行仲要喺阿星搬緊嘢用緊力嘅手臂度請阿星食咗一嘢波餅。Sahi個樣好甜下㗎,帶對金耳環,左邊面有個小小酒窩嘅,棚牙好白好整齊,因為生得細粒,所以個膊頭好嬌小,喺後面睇佢以為佢十二三歲,瘦瘦弱弱,好楚楚可憐。

果日之後啲堂上咩都斷哂片嚕,個死人腦入面剩係諗住佢,諗住隻右手摸過嘅地方,摸到但未見到,好想見下再摸下。成個下晝,阿星都諗住,小星星全日運作成點就大家心照啦,終於等到落堂放學,見啲人放學一窩蜂咁走去門口,又有啲人走去練習,咪一個人行去儲物房門口囉,等咗一陣都唔見有人,諗下諗下,會唔會俾人整蠱㗎?

待續😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 11:05 發表 查看引用來源

A long long time ago, there was a star who was very ham sup.........😬
有冇更新呀?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 11:08 發表 查看引用來源
有冇更新呀?😉
師兄咁快手,阿星一答師兄就嚟😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 11:08 發表 查看引用來源
兩邊出故仔,會唔會好貪心呢?星星同學會第4話~

那些年,星星同學會 第4話

當時阿星真係好驚,又好興奮,嚇到腳都軟,連埋Sahi兩個跌咗落地。Sahi攬住阿星條頸,阿星又夾硬想起身,當然兩個又跌返落地。佢一路笑,一隻手勾住阿星條頸 ...
話口未完就有!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 11:11 發表 查看引用來源
話口未完就有!😬
當然,阿星出名快嘛😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 13:38 發表 查看引用來源

當然,阿星出名快嘛😬
快溝女!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆