上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.3k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 29/9/2022 21:23 發表 查看引用來源
暴力…?

唔通兩個女仔打過,打贏左就有得食星…
或者係阿星同人隻抽,輸咗任人魚肉呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-30 00:14 發表 查看引用來源

或者係阿星同人隻抽,輸咗任人魚肉呢😬
我記得有次星師兄俾女角打暈左… 係爭冇任人魚肉情節…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 1/10/2022 12:44 發表 查看引用來源
我記得有次星師兄俾女角打暈左… 係爭冇任人魚肉情節…
呢拳真心應,正中鼻樑,一拳打爆阿星眼鏡,實在令阿星懷疑阿Gina其實係咪女版一拳超人😬

星期六喎,出下更新先。星星同學會第18話~

那些年,星星同學會 第18話

讀唔到書,又要重讀,今次阿星醒啦!舊年要讀十科考五科,今年阿星讀五科考五科!出咗去倫敦中心區一間私學校度報讀,由於舊年已經打咗英文底,今年啲先生睇嚟好buy阿星啲英文,啲同學都紛紛問阿星嘢,咩都叫阿星同先生講,突然間變咗班長!

所以話呢,要學任何一種語言,點都要食返咁上下多口水先有效果嘅。阿星上嘅幾科入面,其中有個女仔叫Salina,香港人嚟,讀完中五成績唔好,想嚟讀過。有個希臘妹,唔記得佢咩名喇,面長長嘅,咦,上唇有鬚嘅?!仲有機友嘅兩個妹妹,Joyce同Grace。

講返Salina,都係十七八,性唔性感見人見志,但一定係小野貓。佢好叻借位坐喺阿星隔離,聽唔到先生講咩,有咩唔明白,唔識做,都就即刻問阿星。成日借啲意拍下阿星手背,問阿星攞筆記抄。好心啦,睇唔到就戴返個眼鏡,原來佢真係四眼㗎!過兩日佢戴返副眼鏡返學,阿星差啲唔認得佢。Salina見阿星一路望住佢,忍唔住問阿星係咪佢塊面汚糟咗,點解眼定定望住佢?阿星話唔係,唔知你都戴眼鏡啫。

待續😬

更新埋星仔嘅故事先得。星星同學會第19話~

那些年,星星同學會 第19話

Salina笑咗一下,細細聲問阿星佢戴眼鏡靚定唔戴眼鏡靚,咁嘅情況,當然即刻施展阿星自以為風趣嘅言論同佢講:「上面,戴靚啲,落啲呢,就唔帶靚啲~~~,不過阿星冇睇過,唔知靚唔靚嚕~~~。」 佢愕咗一下,邊有男人咁下流㗎。但係估唔到佢竟然笑笑,話:「咁你係咪想睇下?」唔係啩,你信阿星講?講下咋喎,如果係真,又唔驅呀。Salina見阿星冇答,就話如果阿星可以幫佢攞到測驗成績好,佢會獎勵阿星。

吓,咩話?等價交換嚟咩?當然,當時未有鋼練,阿星都唔知咩係等價交換,剩係覺得唔係好妥。Salina見阿星冇答,伸手摸住阿星手背,一隻手指喺阿星手背不停打圈。再講:「你識唔識㗎?」「超,阿星唔識?識過你添呀!」就係咁,阿星就一頭鐘咗落個氹度,死咗都唔知咩事!功課,筆記,assignment全部俾佢抄,仲要教埋佢讀啲字!你話死唔死,男人真係用下半身諗嘢嘅!

測驗過後,Salina真係覆行諾言,同阿星搞咗。佢係一般香港女仔身材,嬌小,瘦削,仲冇乜胸………………。反應尚算熱烈,仲好似有啲頂唔順嘅感覺。唔通阿星真係咁勁?梗係唔係啦,金像獎女主角嚟嘛。你想佢係乜,佢就係乜㗎喇。後來阿星先知道,原來佢有好多兵,阿星只係其中嘅一個,叫做係翻譯員。哈,上過一次當,又上多次!

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 10:08 發表 查看引用來源
更新埋星仔嘅故事先得。星星同學會第19話~

那些年,星星同學會 第19話

Salina笑咗一下,細細聲問阿星佢戴眼鏡靚定唔戴眼鏡靚,咁嘅情況,當然即刻施展阿星自以為風趣嘅言論同佢講:「上面,戴靚啲,落啲呢,就唔帶靚啲~~~,不過阿星冇 ...
咁等價交易,你都冇蝕底嘅!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 10:18 發表 查看引用來源
咁等價交易,你都冇蝕底嘅!😬
又唔係話蝕唔蝕嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 11:33 發表 查看引用來源

又唔係話蝕唔蝕嘅😬
咁係乜嘢?

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 11:46 發表 查看引用來源
咁係乜嘢?
係露底😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 12:53 發表 查看引用來源

係露底😬
你?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆