上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 17:46 發表 查看引用來源
又唔好叫講!😬
家下唔會啦,識得揀飲擇食,食到咀刁咗😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 18:06 發表 查看引用來源

家下唔會啦,識得揀飲擇食,食到咀刁咗😬
而家食咁多好嘢梗係啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 18:17 發表 查看引用來源
而家食咁多好嘢梗係啦!😬
冇食好嘢,邊樹有咁多好嘢阿星食呢😬

原來阿星冇更新星星同學會,更新下先。星星同學會第20話~

那些年,星星同學會 第20話

真係想錫下啲上唇有鬚嘅女仔,睇下胡鬚錫胡鬚係點!化學堂有個希臘妹,面長長嘅,幾好樣㗎,地中海風情,係上唇有啲鬚咁囉。雖然有鬚,但係佢都幾靚女㗎,成身毛好好摸。外國女仔一般都放啲,比起中國女仔少咗份矜持含蓄,多咗份豪邁奔波,敢愛敢恨。中意咩型嘅女仔就真係蘿蔔青菜,各有所愛喇。各有各好,好多時好難揀,最好就日抖出得廳堂,夜晚上得大床。

講返個希臘妹,因為老師都係希臘人,所以特別照顧佢。好多時阿星唔明嘅嘢科目內容去問佢,佢會即問老師幫阿星解答。阿星當然都有好好報答佢啦,又當然唔係好似Salina咁報法,阿星好好人嘅,請食嘢唔在話下,仲有啲小玩意例如髮夾呀果啲。佢好中意扎頭髮,髮夾就好趁佢。氹得佢開心咪好,又唔使下下買貴嘢,不過如果佢將阿星送嘅髮夾夾哂上頭,仲睇唔睇到頭髮呢?

Salina揾咗第個,阿星咪揾下其他人囉。希臘妹好純品㗎,似Emma果款。手仔拖過咀仔錫過,都摷過下,就係冇去到最後一步。佢好唔中意阿星多手㗎,所以都為咗尊重佢,阿星都有收斂下。讀咗半個學期好似話屋企有事好急咁就走咗啦。都冇再聯絡。最後又剩底阿星一個人。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-24 21:15 發表 查看引用來源
原來阿星冇更新星星同學會,更新下先。星星同學會第20話~

那些年,星星同學會 第20話

真係想錫下啲上唇有鬚嘅女仔,睇下胡鬚錫胡鬚係點!化學堂有個希臘妹,面長長嘅,幾好樣㗎,地中海風情,係上唇有啲鬚咁囉。雖然有鬚,但係佢都幾 ...
咁可惜!佢果時仲係處?

引用:
原帖由 licklickson 於 24/10/2022 21:17 發表 查看引用來源
咁可惜!佢果時仲係處?
真心唔知喎,阿星唔識分😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-25 07:47 發表 查看引用來源

真心唔知喎,阿星唔識分😬
師兄好☺️

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2022 07:49 發表 查看引用來源

師兄好☺️
月師兄仲好😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-25 08:00 發表 查看引用來源

月師兄仲好😬
師兄嘅…仲好…😌😏☕一早就意思…腦肋未轉到呀?😌未明意思…☕😏請賜教☺️

引用:
原帖由 月影偷情 於 25/10/2022 08:19 發表 查看引用來源

師兄嘅…仲好…😌😏☕一早就意思…腦肋未轉到呀?😌未明意思…☕😏請賜教☺️
既然月師兄又好,阿星又俾月師兄講到咁好,出多段故仔先~😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆