上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 月影偷情 於 27/10/2022 09:00 發表 查看引用來源

師兄早☕😅😅

絕對+領域🤔…咁高?😏到底一樣定兩樣野 ?
係喎,原來可以拆開做兩樣嘢,阿星仲以為係一樣嘢嚟添😬

打風依郁,梗係講下依泣嘢,星星同學會第22話~

那些年,星星同學會 第22話

「係呀,阿星只係講咗個女同學想講唔敢講嘅說話。如果你聽到阿星講嘅就唔該退後。」佢哄到咁埋,查實阿星都睇唔清楚佢咩樣。

最後佢退後望實阿星,望咗好耐,然後坐返低。其實阿星都有少少怕。雖然都叫做打過下交,機舖又遇唔少,但係喺女仔面前如果發哂癲咁用頭鎚撞人就有失斯文啦。大家知唔知邊個係粟頭老師?阿星好中意佢個頭,用嚟撞人就真係超爆笑啦。

千花子好感激阿星,請咗阿星去飲嘢,當然,同埋佢兩個friend。三個日本人問長問短,你中國人?點解咁高?有冇女朋友?喺英國定居?屋企做乜?總之你諗到好諗唔到好佢地兩個(係呀,千花子好少講嘢嘅,係另外兩個問)都問一餐。飲飽食醉,酒後吐真言,佢地三個係咁講啲同學(其實一個啫)好唔禮貌,又多手又盛,又話好彩阿星喺度,三隻小雞吱吱喳喳講唔停(千花子飲大咗原來好多嘢講㗎,下次阿星識做喇)。

快樂嘅時光總係短暫嘅,千花子同果兩個日本妹係嚟讀短期書,話叫做留過學,返到日本揾工易啲咁話。以小千(阿星係咁佢chi chan㗎,懶親密嘛)嘅外貌,揾啲咩工都唔難揾啦。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-2 09:05 發表 查看引用來源
打風依郁,梗係講下依泣嘢,星星同學會第22話~

那些年,星星同學會 第22話

「係呀,阿星只係講咗個女同學想講唔敢講嘅說話。如果你聽到阿星講嘅就唔該退後。」佢哄到咁埋,查實阿星都睇唔清楚佢咩樣。

最後佢退後望實阿星,望 ...
唔通有日本妹食?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2/11/2022 09:35 發表 查看引用來源
唔通有日本妹食?😉
食刺身壽司就有嘅😬

冷冰冰嘅日子,寫啲暖笠笠嘅故事先得。星星同學會第23話~

那些年,星星同學會 第23話

小千同裕美翔子地三個去咗西班牙玩咗幾日,阿星就一早問定裕美佢地幾時返,然後喺機場等佢地嘅出現。小千落機出到嚟見到阿星仲唔笑咩,即刻掉低啲行李俾佢兩個friend就同阿星出咗去,飲到咁上下就梗係温馨下啦。小千扭腰扭得好犀利,果晚好纏綿,因為大家都知只得一晚機會,以後未必會再見。

阿星亦都信守承諾,唔會去支擾佢嘅生活。大家嘅人生,只係喺一個好細好細嘅交叉點上擦過,以後嘅方向唔會再接頭,各自過自己嘅人生。都間唔中有諗起佢嘅時候,當然,只係阿星自作多情,人家未必會諗起你。

哈哈!阿星終於有部手提電話喇。呢,亀仔果啲呢。趁有部手提,成日打去Man度吹水,無聊嘛,間唔中會同Joyce或者Grace傾。一次阿星打去揾Man,Grace聽電話,佢叫:「哥哥,有個把聲好磁性嘅人揾你!」唔係啩?你依家先知阿星把聲磁性?

待續😬

咁靜焗,出多一回星星同學會先。第24話~

那些年,星星同學會 第24話

講返Joyce,阿星成日唔返學去打機,佢又係唔返學喺屋企打機。佢成日打俾阿星問啲打機嘢,咁咪教下人地囉。慢慢阿星就成日出入Man屋企揾佢,揾揾下就揾埋入房。「Grace唔知呢啲嘢㗎,唔好講佢知喎。」 哦,阿星同Joyce講:「佢知又點呢?」

「總之你唔好講啦!」 咁好囉。

往後嘅日子,阿星成日喺Man屋企打地鋪,等到佢地三點幾瞓哂覺,Joyce就會落嚟揾阿星。做啲咩就唔好講喇,大家心照。

好事多磨,總有俾人知道嘅時候。阿星同Joyce嘅事終於俾人睇到,仲要係Grace睇到!果晚半夜Man上咗去瞓,Joyce好快就落咗嚟廳度陪阿星。當然,夜媽媽靜英英冇咩好搞,都係搞果啲嘢。Joyce經驗極其豐富,之前個男友啱啱同佢分開冇耐,阿星就同佢開始,都冇乜正式溝通就已經同佢有好深入嘅溝通。Joyce好主動,有時佢仲猴禽過阿星,果晚都唔例外,佢騎住阿星响梳化上起勢咁搖,點知Grace喺樓上落嚟飲水,兩條肉蟲打開哂喺人面前。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-19 16:07 發表 查看引用來源
咁靜焗,出多一回星星同學會先。第24話~

那些年,星星同學會 第24話

講返Joyce,阿星成日唔返學去打機,佢又係唔返學喺屋企打機。佢成日打俾阿星問啲打機嘢,咁咪教下人地囉。慢慢阿星就成日出入Man屋企揾佢,揾揾下就揾埋入房 ...
斷正,條女係度就唔好咁曳啦,擺明挑機😅😅

引用:
原帖由 大食之熟女 於 19/11/2022 20:09 發表 查看引用來源
斷正,條女係度就唔好咁曳啦,擺明挑機😅😅
咁阿星同女朋友纏綿啦嘛,鬼知個衰妹會落嚟飲水咩😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-19 21:53 發表 查看引用來源

咁阿星同女朋友纏綿啦嘛,鬼知個衰妹會落嚟飲水咩😬
可能你哋叫得大聲得滯!😬
點解唔入佢房搞?

引用:
原帖由 licklickson 於 19/11/2022 22:06 發表 查看引用來源
可能你哋叫得大聲得滯!😬
點解唔入佢房搞?
佢同佢阿妹一間房嘛,喺房搞阿星咪蝕底哂俾Grace 睇哂囉,唔制😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆