上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 17:07 發表 查看引用來源

兩姊妹都幾靚㗎,Joyce冷豔靜焗啲,Grace活潑健談啲,以前阿星去朋友度成日見到佢哋兩個,阿星打機又多,所以同佢兩個先有偈傾啫。好話唔好聽,當時阿星都唔知點解佢哋會對阿星愛護有加,當然依家知咩事啦,不過當時嘅阿星盲樁樁嘛 ...
咁係乜嘢原因?😉

引用:
原帖由 Lucky1530 於 21/11/2022 14:16 發表 查看引用來源
C-Hing... Thank you again for the new episodes. I am a die hard fan of this story.  Should have left more replies.…anyway,  Grace is my cup of tea for sure.  Girls with short hair are attractive, no  ...
Haha, thanks for your compliments, glad that someone like you are around. There is not many people feedback on the story since not many visitors around, plus many of them do not like my stories. Well, a story is a story, not so important how true it was, as long as the reader enjoys the flow, that's all I care.

I also have a particular liking with short hair girls, thought they are more easygoing along with boys, and would not do much girly stuff. A few of my stories were with girls with short hair, Miss Tang, Gina, Grace and a couple more.

Mind you, these photos are not the real person in the story, it was nearly 30 years ago, I didn't have a smart phone, and I was such a dummy, at least they used to call me that.😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/11/2022 17:09 發表 查看引用來源
咁係乜嘢原因?😉
一嚟大家都打超任,二嚟阿星算得上手腳乾淨,唔似得其他人咁手多,反正阿星唔覺得自己會有女食,所以反而唔去搏佢哋好感;啲男仔個個捧到佢哋上天,阿星咪用身高,一腳踩返佢兩姊妹落嚟,大家腳踏實地傾下偈打下機咪好囉😬

趁今日手痕,出多段先~~~~

那些年,星星同學會 第27話

第二朝就慘啦,晨咁早九點佢就打嚟阿星屋企,摷醒哂阿星個退咗休嘅老豆同啲阿媽們。啲老人家退休人士响英國hea㗎嘛,邊度有人咁早起身嘅呢?阿老豆撞聾嘅,拎起個電話鬼死咁大聲喂,係人都知你講電話喇,阿星未起身㗎。點知佢喺樓下大聲話:「星呀,揾你㗎!」

嚇到阿星即時彈起,以為Joyce打嚟揾,痴情嘅青年係咁上下啦,你身邊發生咩事都係同佢有關,都係因為佢嘅,就嚟個地球唔轉,英國首相疴唔出屎都係因為佢。原來係Grace。佢好精神呀,不過阿星未瞓夠呢:「咁早呀,小姐?」 佢笑:「你話打俾我嘅,等你咁耐都未見你打嚟。」

「哦,攰嘛,未起身。」 Grace有啲唔中意:「你應承咗我喎。」 阿星俾佢講到有啲唔耐煩,但佢始終係Joyce個妹,都係唔好得罪:「係呀,邊有忘記到呢?係未醒所以未打俾你,依家醒咗,你收線先,等阿星刷完牙打俾你,費事你話阿星口臭!」

Grace好滿意咁收咗線,臨收線前仲叫阿星快啲刷牙,臭死人咁話。哼哼哼,阿星刷牙就出咗名,快同求其。今朝有啲心不在焉,Joyce究竟返香港做咩唔講阿星知呢?Grace應該知道,不如問下佢。尋晚俾佢打斷咗個話題,仲要阿星氹返先甩到身,要點問佢好呢?刷完牙,飲啖水,打俾Grace去。電話都冇响就已經有人拎起咗:「喂?」
「你又知一定係中國人打嚟?唔俾鬼佬嘅!」 實行串爆Grace。
「你話刷完牙打俾我嘛,你冇呃我。」把聲都聽得出笑咗出嚟啦你,咁開心做乜?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 17:51 發表 查看引用來源

一嚟大家都打超任,二嚟阿星算得上手腳乾淨,唔似得其他人咁手多,反正阿星唔覺得自己會有女食,所以反而唔去搏佢哋好感;啲男仔個個捧到佢哋上天,阿星咪用身高,一腳踩返佢兩姊妹落嚟,大家腳踏實地傾下偈打下機咪好囉😬 ...
反而引到佢哋想征服你!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 17:54 發表 查看引用來源
趁今日手痕,出多段先~~~~

那些年,星星同學會 第27話

第二朝就慘啦,晨咁早九點佢就打嚟阿星屋企,摷醒哂阿星個退咗休嘅老豆同啲阿媽們。啲老人家退休人士响英國hea㗎嘛,邊度有人咁早起身嘅呢?阿老豆撞聾嘅,拎起個電話鬼死咁大聲 ...
擺到明想食你啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 21/11/2022 18:11 發表 查看引用來源
反而引到佢哋想征服你!😬
見阿星烚下烚下啫😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/11/2022 18:13 發表 查看引用來源
擺到明想食你啦!😉
其實Grace好純品好乖㗎,同佢外表完全係兩個人囉😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 18:33 發表 查看引用來源

其實Grace好純品好乖㗎,同佢外表完全係兩個人囉😬
所以食埋佢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 21/11/2022 18:34 發表 查看引用來源
所以食埋佢!😬
下下食阿星好攰喎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆