上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 13:41 發表 查看引用來源
快溝女!😬
快完事先真😬
本帖最近評分記錄

回覆 31# star_platina 的帖子

星哥真有計,好心急,快d更新啦👍🏻

引用:
原帖由 issac76 於 22/8/2022 19:36 發表 查看引用來源
星哥真有計,好心急,快d更新啦👍🏻
師兄咁心急,阿星出多段先😬
本帖最近評分記錄

第5話失驚無神又出啦~

那些年,星星同學會 第5話

喺小星星硬咗,阿星個豆豉腦唔係好諗到嘢嘅時候,Sahi就出現喇。咦,仲着住運動衫嘅?佢一手攞住啲球拍,對住阿星笑笑,指指個房,示意阿星幫佢打開門,見佢咁多嘢攞咪幫佢開門囉。佢入去放底啲球拍,又示意阿星去櫃度打開櫃門,當阿星一行去準備開門,佢就鎖咗儲物室嘅門喇。死,唔通佢鎖住阿星等阿星冷靜下?原來唔係,係佢鎖咗度門,得返阿星同佢兩個人。

Sahi慢慢行埋嚟阿星度,問咗阿星啲嘢,至於問咗咩,一嚟阿星唔太識英文,二嚟個腦落咗小星星度,完全符合咗男人用下半身思考事情嘅格言。佢一路行埋嚟,阿星個心一路猛跳,知道有啲嘢會發生,但係又知啲唔知啲,果種感覺好微妙。阿星只係返咗兩三個禮拜學,咁快就有好事發生喺身上,估都估唔到啦。Sahi行到埋嚟抬頭望住阿星,阿星又唯有頭向下望返住佢,望咗一陣,佢笑眯眯咁話:“Why do you keep me waiting, don't you want to kiss me?"

呢句阿星聽得明喇,所以搏命點頭,就係唔識點做…………

頂,老豆啲咸片都唔係咁嘅,Sahi見阿星冇乜反應,就攬住阿星,抬高個頭望住阿星。唔怕見笑,第一次錫女仔,傻更更咁都唔知點做。Sahi最後用雙手捉住阿星個死人頭,拉落去錫落佢個咀度,之後阿星識呀,死命咁攬住佢嚟錫囉。Sahi錫咀嘅技術好好,條脷好似自己識走咁,一時呢度,一時果度。佢好熟練咁除阿星嘅恤衫,但係阿星就傻傻咁唔識除佢件運動衫,只係亂咁喺佢對奶度用力揸,揸到佢都有啲呼吸急速。最後佢輕輕推開咗阿星,話俾阿星揸到有啲痛。

待續😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 20:29 發表 查看引用來源
第5話失驚無神又出啦~

那些年,星星同學會 第5話

喺小星星硬咗,阿星個豆豉腦唔係好諗到嘢嘅時候,Sahi就出現喇。咦,仲着住運動衫嘅?佢一手攞住啲球拍,對住阿星笑笑,指指個房,示意阿星幫佢打開門,見佢咁多嘢攞咪幫佢開門囉。佢 ...
今次好快喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 20:55 發表 查看引用來源
今次好快喎!😬
都~~~話阿星快㗎啦😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 21:09 發表 查看引用來源

都~~~話阿星快㗎啦😬
咁仲可唔可以再快啲?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 21:18 發表 查看引用來源
咁仲可唔可以再快啲?😬
師兄想阿星快啲爆咩?😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 21:43 發表 查看引用來源

師兄想阿星快啲爆咩?😬
梗係爆點爆佢哋啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 21:57 發表 查看引用來源
梗係爆點爆佢哋啦!😬
佢哋未爆阿星就先爆咗😬
本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆