上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 16:08 發表 查看引用來源
都正!😬
冇得咁貪心㗎,貪字得個貧呀😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 16:58 發表 查看引用來源

冇得咁貪心㗎,貪字得個貧呀😬
星哥,咁都唔貪,幾時貪?

引用:
原帖由 dell-intel 於 24/8/2022 17:01 發表 查看引用來源

星哥,咁都唔貪,幾時貪?
師兄,睇落去就明啦。不如出多段,快啲發生好冇?😬

打風啦各位,小心返屋企啦。

星星同學會,趁住就打風出第6話先得~

那些年,星星同學會 第6話

真係唔記得究竟佢係D定E cup喇,由於太耐以前嘅事,總之係一個手掌係揸唔哂,只係感覺好重,好軟熟,同有陣咖哩香料味。Sahi已經除哂阿星啲衫鈕,但係阿星就唔識除佢件衫!

Sahi見阿星傻下傻下咁,就自己除咗件過頭笠運動衫,露出咗裏面嘅運動胸圍,個胸圍包到佢對奶好緊,阿星只係見到佢深藍色嘅胸圍有一點凸咗出嚟,應該係之前俾阿星好用力揸到走咗出嚟嘅一點。Sahi條腰好幼,深啡色嘅皮膚配深藍色運動胸圍露臍同深藍色白邊運動褲,卷曲黑色嘅秀髮,仲有少少咖哩味。

Sahi捉住阿星隻手,再放喺佢對奶上面,叫阿星今次唔好咁大力,然後捉住阿星另一隻手,伸入佢運動褲嘅裏面。有毛㗎,仲好多添,再摸入啲,摸到啲滑滑嘅嘢,佢已經唔唔聲叫咗出嚟,仲死命咁攬住阿星嚟咀。再摸入啲阿星都大概估到摸緊啲咩,有兩塊嘢㗎,好大塊。當阿星想再摸深入啲嘅時候,佢竟然阻止阿星。

Sahi對眼眯到好細,開始除阿星條皮帶,當時搞到阿星都真係忍唔住,去除佢褲想睇清楚啲,可能因為阿星係初哥,手腳唔得俐落,除佢褲除到一半見到啲黑毛就已經望到實一實唔識再除,而佢呢,就唔知做咗啲咩,已經一手揸住小星星。唔怕大家見笑,細個打得飛機多,唔係好忍到第一次俾女仔揸住,射咗,仲有啲飛咗去佢條運動褲度。阿星耳仔都熱埋,差啲喊出嚟咁濟。

Sahi笑,話阿星忍唔住,問阿星仲想唔想試,咁當然想試啦,去到咁嘅地步,唔通鳴金收兵咩。佢慢慢喺個書包度攞咗啲紙巾出嚟,幫小星星抹乾淨,跟住,Sahi竟然一口就含咗落去!阿星當時個心離咗一離,嚇咗一跳,但又郁都唔敢郁,企咗喺度任佢魚肉。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 17:26 發表 查看引用來源
打風啦各位,小心返屋企啦。

星星同學會,趁住就打風出第6話先得~

那些年,星星同學會 第6話

真係唔記得究竟佢係D定E cup喇,由於太耐以前嘅事,總之係一個手掌係揸唔哂,只係感覺好重,好軟熟,同有陣咖哩香料味。Sahi已經除哂阿 ...
有馬鞍喎😌快d裝上🤭騎好佢😉👌🏻

回覆 84# star_platina 的帖子

有圖真係唔同,成個過程立體晒。星哥加油👍🏻😆

引用:
原帖由 月影偷情 於 24/8/2022 18:22 發表 查看引用來源

有馬鞍喎😌快d裝上🤭騎好佢😉👌🏻
查實係俾佢好好咁騎😬

引用:
原帖由 issac76 於 24/8/2022 18:47 發表 查看引用來源
有圖真係唔同,成個過程立體晒。星哥加油👍🏻😆
有圖有真相,阿星係借圖借真相😬

謝謝分享

引用:
原帖由 markluk123abc 於 25/8/2022 01:33 發表 查看引用來源
謝謝分享
師兄客氣😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆