上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  296.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 20/1/2023 17:46 發表 查看引用來源
督邊度先?😉
篤啲篤得入嘅地方😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-20 17:56 發表 查看引用來源

篤啲篤得入嘅地方😬
咁都好喎!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 20/1/2023 18:10 發表 查看引用來源
咁都好喎!😉
唔好㗎,用手指😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-20 18:22 發表 查看引用來源

唔好㗎,用手指😬
咁你用邊度?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 20/1/2023 18:25 發表 查看引用來源
咁你用邊度?😉
用阿星果度😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-20 18:34 發表 查看引用來源

用阿星果度😬
咁幾時先督到?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 20/1/2023 18:37 發表 查看引用來源
咁幾時先督到?😉
有得篤嘅時候就會篤到😬

初三赤口,一連出兩話,唔知有冇人睇到呢~

那些年,星星同學會 第69話

其實攬住Grace去諗Joyce會唔會唔係幾好呢?阿星右手攬住Grace,而佢就用佢嘅右手攬到阿星好實,可以感受到Grace對阿星有幾用心。星期六早上7點幾嘅時候,陽光透過窗口照入嚟,稍稍照到Grace嘅側面,Grace同Joyce有4~5分相似,望住Grace有時就好似望住Joyce咁樣,真係好難唔因為咁而諗起Joyce。Grace瞓得好甜,好沉,呼吸好均匀,似乎瞓得好安心,好滿足。

Grace責住阿星隻手,搞到阿星都有啲手痺,忍唔住郁郁隻手想鬆一鬆,Grace喺呢個時候輕輕張開眼,同阿星對望,然後好滿足咁笑,再攬實啲阿星繼續瞓。阿星望住佢,又覺得呢個女仔真係要好好保護。好多時外表同內在真係可以好唔同,平時佢玩得咁放,原來背後係一個咁乖嘅女仔,而且睇佢對阿星嘅態度又真係好認真而又用心,令到阿星都真係有啲感動。

以前啲人話男追女隔座山,女追男隔層紗,以Grace嘅外貌身材性格同家庭背景,全部都係上上之選,而且佢對住阿星嘅態度又配合,阿星同佢行出街都會有好多人望,一嚟阿星高啦嘛,二嚟呢碌杉隔離個女仔咁靚女,點都要望多兩眼嘅。如果係阿星喺街見到有咁嘅情況,都會望多兩眼啦,將心比己啫。

待續😬

那些年,星星同學會 第70話

Joyce將捉住阿星隻手指,拉向下,去佢條腰嘅位置㩒住阿星嘅手喺佢條23吋嘅纖腰度,然後將雙手勾喺阿星條頸,將個頭伏喺阿星心口,跳起慢舞嚟。喂喂,快歌嚟喎,跳慢舞?

阿星喺呢啲情況下,都真係只有一樣嘢可做,就係將隻未攬住佢纖腰嘅右手都提起,放埋去Joyce嘅左邊腰度,用兩隻手掌去仔細感受下23吋纖腰嘅質感。Joyce今晚都著得好樸素,一件淺藍色窄身露臍tee,加條深藍色高腰窄腳七分長牛仔褲,一對白色涼鞋。雖然話Joyce屬於纖瘦體型,咁樣著都顯現出佢均勻嘅身材,頭髮放哂落嚟唔再紮起,阿星都有留意到佢啲頭髮好滑,滑到反光,而且好香,應該出嚟之前洗過頭嚟。Joyce伏喺阿星心口,啲洗頭水香味夾雜Joyce嘅體温真係令到小星星有啲蠢蠢欲動。

查實Joyce跳舞嘅技巧應該同阿星差唔多~~~即係唔多識跳,況且喺阿星俾佢雙手勾住咗條頸之後,已經冇得亂咁跳,只能夠同佢攬住慢慢咁喺度跳慢舞。Joyce嘅肚臍貼住只係一褲之隔嘅小星星,而小星星亦都因為Joyce個肚臍磨擦而有啲興奮。話哂Joyce都係一個迷人嘅女仔,雖然佢平時唔多出聲,而且下下追住阿星俊美嘅面龐毫不留手咁嚟打,撇除呢啲不利因素,只睇外表,Joyce亦都係一個美麗嘅女仔。細過阿星半年嘅天蠍座,Joyce 亦都好體現到天蠍座女仔嘅特色,例如神神秘秘啦,唔聲唔聲,肯聆聽,但係好少講自己嘅嘢。

阿星攬住Joyce嘅纖腰,聞住Joyce頭髮入面洗頭水嘅香味,感覺住Joyce均勻嘅32B同平坦嘅小腹喺小星星前面不斷磨擦,令到阿星個腦又開始有少少迷亂,小星星就好清晰知道佢想做咩呀,阿星唔知道自己想點呢。

待續😬

see saw seen

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-24 14:37 發表 查看引用來源
初三赤口,一連出兩話,唔知有冇人睇到呢~

那些年,星星同學會 第69話

其實攬住Grace去諗Joyce會唔會唔係幾好呢?阿星右手攬住Grace,而佢就用佢嘅右手攬到阿星好實,可以感受到Grace對阿星有幾用心。星期六早上7點幾嘅時候,陽 ...
突然咁進取,唔通之後有更引人入性?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆