上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  294.4k

引用:
原帖由 tml0398 於 24/1/2023 15:28 發表 查看引用來源
see saw seen
And not a touching scene?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 24/1/2023 18:19 發表 查看引用來源
突然咁進取,唔通之後有更引人入性?😉
真係,喺的士高入面好多嘢都可能發生喎,黑媽媽又燈光閃爍仲要音樂大聲到無論,完全係另一個世界😬

過完年,究竟阿星同Joyce 發生咗咩事呢~

那些年,星星同學會 第71話

好明顯除咗阿星同小星星之外,Joyce 都知道小星星嘅不軌企圖,箍住阿星條頸嘅雙手緊咗一緊。喂喂,雖然阿星係有啲動心,但係你唔好誤會喎,呢件事完全係由小星星一手策劃,阿星由頭到尾都冇諗過喎………… well,同你出咗幾次街,見你肯同阿星出去但又似有啲抗拒咁,估你都唔係對阿星有啲咩感覺,咁但係你都叫做係一個靚女,阿星好難冇感覺囉好冇。

阿星個腦飛快咁諗咗好多嘢,就好似一個人臨死之前個大腦好似快速搜畫咁樣播出咗好多嘅畫面。阿星最後喺度諗:「係咪條頸啱啱已經俾Joyce 箍斷咗,依家已經開始做緊啲咩死亡回顧呢?」

喺阿星大腦入面做緊一個人臨死之前先會做嘅臨終回顧嘅時候,Joyce嘅雙手再次箍緊,將阿星個頭拉低,低到去一個位置,阿星要彎腰去將就,再唔彎腰阿星條頸應該會變成90度直角。條頸一路痛住彎腰嘅同時,阿星面前迎嚟嘅,係Joyce 抬高嘅頭。哼,用頭鎚咁沙膽?睇嚟阿星今次都係要喺disco入面流蚊飯。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-31 07:42 發表 查看引用來源
過完年,究竟阿星同Joyce 發生咗咩事呢~

那些年,星星同學會 第71話

好明顯除咗阿星同小星星之外,Joyce 都知道小星星嘅不軌企圖,箍住阿星條頸嘅雙手緊咗一緊。喂喂,雖然阿星係有啲動心,但係你唔好誤會喎,呢件事完全係由小星 ...
Joyce好似好猴琴喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 31/1/2023 08:33 發表 查看引用來源
Joyce好似好猴琴喎!😬
Disco嘅氣氛好易令人做一啲衝動嘅事㗎,乖嘅小朋友唔好去😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-31 14:39 發表 查看引用來源

Disco嘅氣氛好易令人做一啲衝動嘅事㗎,乖嘅小朋友唔好去😬
咁咪益左你囉!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 31/1/2023 14:42 發表 查看引用來源
咁咪益左你囉!😉
俾人用頭鎚撞到流蚊飯喎,仲話益咗阿星?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-31 14:49 發表 查看引用來源

俾人用頭鎚撞到流蚊飯喎,仲話益咗阿星?😬
你以為啫!可能唔係呢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 31/1/2023 14:51 發表 查看引用來源
你以為啫!可能唔係呢!😬
佢成日話阿星賤格,又成日星巴克阿星令阿星滿天星斗,仲唔係?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-31 14:52 發表 查看引用來源

佢成日話阿星賤格,又成日星巴克阿星令阿星滿天星斗,仲唔係?😬
可能今次唔係呢!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆