上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
987  297.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 09:59 發表 查看引用來源
仲話唔係多靚女,又一個自動獻身!😬
睇埋落去就會明😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 11:24 發表 查看引用來源
咁峯迥路轉?😉
簡直大起大落啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 11:22 發表 查看引用來源
我點知呀,你先知吖嘛!😬
唔知㗎喎😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 13:09 發表 查看引用來源
咁高潮迭起?😬
下回分解😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 15:01 發表 查看引用來源
咁就快啲更新啦!😬
咁心急😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 15:21 發表 查看引用來源
你寫得好睇吖嘛!😬
師兄講呢啲。阿星寫得好就出街賣小說啦😬

今日賣大包,應師兄嘅請求,出多一話。星星同學會第11話~

那些年,星星同學會 第11話

冷衫遮住真係睇唔出!佢笑住話:「你摸下邊個好啲?」生理反應嘅嘢,相信好多師兄都好難掩飾,阿星同小星星都唔例外。冰冷嘅手揸住溫軟嘅胸脯,好難忍手唔摸囉!Helen細細聲問阿星想唔想同佢做,咁嘅情況,仲扮正人君子托咩?阿星傻傻咁點咗幾下頭,佢笑笑口話今日唔得,咩周期嚟,問阿星等唔等得?咩周期呀,旗阿星就扯咗。佢輕輕抱咗阿星一下,喺阿星嘅耳仔邊吹咗啖氣,話唔好講俾Sharon知,呢個係佢同阿星嘅秘密。阿星猛咁點頭,夷得你咁講啦,穿咗出嚟阿星分分鐘會死。

第二日Sharon落堂走嚟問,要唔要去佢度做功課,唔知係咪諗緊尋日嘅嘢,都唔知答咗佢乜。佢輕輕摸下阿星嘅手背,話等埋阿星放學一齊走。原來果日籃球隊要操練,佢同阿星都要留低。操完都五點幾,阿星拖住送佢返屋企,佢阿媽其實都同阿星都好熟,通常阿星嚟做功課都煮重阿星米,不外乎批呀,焗薯果啲家常便飯。有時阿星諗,都叫做半個女婿吖,要對Sharon好啲先得。咁但係Helen點呢?到口嘅肥肉冇理由唔食喎,但係點食呢?果晚就真係做功課温書,其他咩都冇做。

臨走Sharon送到阿星出到門口,平時臨走都會攬下佢,今日因為仲諗緊Helen嘅嘢,行到出大街都冇回頭。Sharon嗌住阿星,先俾佢嚇一跳回頭,佢慢慢行埋嚟,抱下阿星,親咗阿星一下,問阿星係咪好攰呢?阿星聽到佢咁問,即時點點頭,扮哂手軟腳軟,乘機抱實佢。Sharon攬住阿星,講咗兩句,其實當時阿星唔明佢講乜,之後諗返起,後悔咗好多個夜晚。

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 15:41 發表 查看引用來源
都可以架!😬
要出嘅,都出返本正正經經啦,呢啲咁嘅揾咩人買呢又?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 15:44 發表 查看引用來源
咁快就貪新忘舊!😂
星仔唔識死啦嘛😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 15:49 發表 查看引用來源
咁都正常嘅,男人嘅通病! 😬
話時話,邊個正啲?😉
一次半次嘅嘢,真係唔多記得😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆