上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
987  297.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 15:56 發表 查看引用來源
一次半次咁少咩?😬
Helen一次玩謝咗阿星啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 1/9/2022 16:09 發表 查看引用來源
咁快!😂
都~~~話阿星出名快😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 1/9/2022 16:31 發表 查看引用來源

8 成都巧靚,仲有青春👍🏼
當年青春係真嘅,家下應該係人魯朱黃小姐咁上下,同阿星平分秋色😬

原來未update 呢邊喎,搞埋先。星星同學會第12話~

那些年,星星同學會 第12話

過咗兩日又上化學堂,Helen同阿星打眼色,叫阿星放學去揾佢。今日其實要打波,但諗起果日摸過,手上嘅觸感令阿星嘅獸性戰勝咗原本已經冇乜嘅理性,去到咁樣,阿星即刻同佢單下眼,表示冇問題。放咗學,阿星靜雞雞同Helen去咗佢屋企,條妹仔屋企應該都幾有錢,但通屋都冇人,靜過乜。門都未關好,Helen就已經攬住阿星不停錫。有過Sahi同Sharon嘅經驗,阿星家下親咀都算有返咁上下,但原來Helen都唔弱,究竟佢點識得咁樣錫咀,仲要錫到啜啜聲咁濕潤嘅呢?喺咁嘅情況底下,都唔由得阿星去諗呢啲,馬上除佢嘅衫多手周圍摸啦,仲諗乜諗嘢吖。

Helen嘅身材絕對不比Sharon同Sahi差,應大嘅地方大,濕嘅地方超濕。老實講,去到英國未夠一年,阿星會同三個女仔上床,查實諗都未過。Helen係果啲死纏爛打型,唔夠皮唔放手果隻,都唔知搞咗幾耐,阿星都冇辦法搞得掂佢。係真係好正,依家諗返轉頭,男人就係死喺呢類女人手,阿星當日就死咗一次。天都黑埋,再唔走返到去阿哥又嘈。着返衫同Helen抱下,親下咀,行去樓下門口,Helen開着門口燈,送阿星出門。門打開,阿星先知道出事!

原來Sharon企咗喺門口,喊到出唔到聲,連啲眼影都花哂!係呀,啲鬼妹十幾歲就化行妝返學㗎。阿星睇到咁,唔識講,亦都唔知點講,一粒聲都出唔到!各位師兄師姐,喺咁嘅情況底下,你地點應付?Sharon打咗阿星一巴,好清脆好大聲好痛。Sharon講咗好多嘢,相信大約係講我咁信你,你點解呃我?我叫你唔好背叛我,點解你要做之類。Helen笑得好開心,對住Sharon指住阿星話覺得佢靚過Sharon!原來係咁!呢次真係大煲!呢劑杰啦!Sharon指住阿星好大聲咁講咗好多嘢,又大聲,一路喊!

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 5/9/2022 12:49 發表 查看引用來源
最毒婦人心!今日真係比佢陰到!
星仔完全係自慰熊按摩棒😬

引用:
原帖由 licklickson 於 5/9/2022 15:16 發表 查看引用來源
之後兩個都冇咗?
………………秘……………………密😬

引用:
原帖由 licklickson 於 5/9/2022 16:10 發表 查看引用來源
咁即係仲有得補救!😬
有得補,冇得救😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 5/9/2022 17:12 發表 查看引用來源

咁大……wok ?
一生嘅遺憾😬

引用:
原帖由 markluk123abc 於 7/9/2022 09:19 發表 查看引用來源
好攻心計
星仔中伏,只能夠講,係阿星嘅疏忽😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/9/2022 12:42 發表 查看引用來源
咁有心裝冇心,又好難避嘅!😂
有心揸佢,冇心俾佢呃囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆