上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
657  297.7k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-20 15:54 發表 查看引用來源

佢同佢阿妹一間房嘛,喺房搞阿星咪蝕底哂俾Grace 睇哂囉,唔制😬
咁咪順便食埋佢!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 08:30 發表 查看引用來源
那些年,星星同學會 第25話

Grace話:「你地唔使理我,繼續啦!」 繼續?唔係呀化?Grace攞咗杯水好快咁跑咗上房,Joyce即刻抽返出嚟,着返衫講今晚唔做啦。轉身就上返房。吓,留返小星星一柱擎天咁自己一個喺度做乜?往後幾個星期阿星 ...
人哋都講到咁你仲唔出手!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 10:55 發表 查看引用來源

吓,人地好多兵跟住㗎,係娘娘,阿星呢啲同佢身邊果班嘅質素真係拍馬都追唔上啦😬
可能對你特別有feel呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 11:00 發表 查看引用來源
出多一話,講埋落去。

那些年,星星同學會 第26話

當年太空戰士系列吸引唔少青少年,阿星同Grace都唔例外。佢嘅反應嚟得異常之慢,等咗好耐,都冇聲,仲諗住個電話壞咗,正想收線嘅時候,佢先答我:「最近冇玩。」 真係好怕沉默再度 ...
.好似家姐正啲喎!不過Grace都擺到明有得食啦!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 17:07 發表 查看引用來源

兩姊妹都幾靚㗎,Joyce冷豔靜焗啲,Grace活潑健談啲,以前阿星去朋友度成日見到佢哋兩個,阿星打機又多,所以同佢兩個先有偈傾啫。好話唔好聽,當時阿星都唔知點解佢哋會對阿星愛護有加,當然依家知咩事啦,不過當時嘅阿星盲樁樁嘛 ...
咁係乜嘢原因?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 17:51 發表 查看引用來源

一嚟大家都打超任,二嚟阿星算得上手腳乾淨,唔似得其他人咁手多,反正阿星唔覺得自己會有女食,所以反而唔去搏佢哋好感;啲男仔個個捧到佢哋上天,阿星咪用身高,一腳踩返佢兩姊妹落嚟,大家腳踏實地傾下偈打下機咪好囉😬 ...
反而引到佢哋想征服你!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 17:54 發表 查看引用來源
趁今日手痕,出多段先~~~~

那些年,星星同學會 第27話

第二朝就慘啦,晨咁早九點佢就打嚟阿星屋企,摷醒哂阿星個退咗休嘅老豆同啲阿媽們。啲老人家退休人士响英國hea㗎嘛,邊度有人咁早起身嘅呢?阿老豆撞聾嘅,拎起個電話鬼死咁大聲 ...
擺到明想食你啦!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 18:33 發表 查看引用來源

其實Grace好純品好乖㗎,同佢外表完全係兩個人囉😬
所以食埋佢!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 20:31 發表 查看引用來源

下下食阿星好攰喎😬
後生仔好快回氣啦!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-21 22:12 發表 查看引用來源

以前星仔二十歲左右真係回氣回得快,依家老星真係大不如前😬
咁而家講緊以前吖嘛!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆