上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
987  297.7k

星期六,日光白白更新下先~

那些年,星星同學會 第46話

Grace 對住阿星甜甜咁笑咗一下,查實阿星都真係望到佢好攰,就同佢講不如佢瞓住等阿星,阿星好快就嚟。摸摸佢頭髮,原來仲有啲濕濕地,衰妹,唔吹乾頭髮瞓覺會有頭風㗎,到時頭痛你就知味道!等埋阿星出嚟同你吹頭!
阿星以三秒九嘅速度冲個快涼就飛返入房,怕Grace 真係頭髮未乾就瞓咗。

好彩個衰妹頂到阿星出嚟,嗱嗱聲攞個風筒幫佢吹埋佢頭先得。短頭髮有短頭髮嘅好處,呢啲時候吹頭就可以快啲吹乾。吹完頭髮,即刻關燈上床,唔係聽朝又唔知點樣打發佢走,一個唔好彩佢又話未瞓夠就煩。

冚住被,因應Grace 嘅要求,再次攬住佢,不過今次比起尋晚更加心驚膽跳,因為今晚Grace 帶埋睡裙嚟,而阿星就著返底衫同短褲。查實阿星瞓覺平時連短褲都唔著,只著底衫底褲,之但係今晚Grace 喺度,小心啲好。兩個人咁樣攬住,今晚已經係第二次,阿星其實都有啲驚,Grace 係Joyce 嘅細妹,而且又係娘娘,阿星真係驚會做兵。

然後黑蚊蚊嘅睡房入面,Grace 用好細聲好細聲,細聲到如果唔係因為佢今次係向住阿星俾阿星攬住嘅話,真係會聽唔到佢講乜。佢話:「我第一次咋,你要温柔啲對我。」

吓?

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/12/2022 13:40 發表 查看引用來源
送到上門,唔係唔知點做吖嘛!😉
知就當然知啦,阿星當時仲未放得低Joyce,同Grace開始就會對佢唔公平,而且仲未問清楚Joyce都仲係唔死心,雖然Grace比起佢姐姐仲要年輕貌美身材娟好仲要係有錢女,阿星都仍然猶豫😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/12/2022 15:48 發表 查看引用來源
如果男人由細佬話事咩?😉
如果任由小星星話事,如無意外應該或者可能有機會已經完事😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/12/2022 22:16 發表 查看引用來源
完咗咪又再來過囉!😉
阿星體力唔好吖嘛,邊得嚟咁容易再嚟過😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 10/12/2022 23:31 發表 查看引用來源

☕🤭😌 Goodnight !
Good morning 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 00:02 發表 查看引用來源
同Joyce都試過啦!😉
試過唔代表次次都得嘛😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 11:29 發表 查看引用來源
咁正咁吸引,應該得嘅!😬
其實Grace依家都咁正😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 12:47 發表 查看引用來源
咁咪走寶?
曾經嘅走寶😬

引用:
原帖由 wiredboss 於 11/12/2022 12:52 發表 查看引用來源
你仲有同佢聯絡?定仲有一手?
其實係一次偶然嘅情況下喺香港相遇,難得嘅係阿星走哂樣佢都仲認得阿星😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/12/2022 15:35 發表 查看引用來源
咁Joyce 呢?
冇見到😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆