跛瘫?抬落街打死!

收藏  |  訂閱
11  5.3k

跛瘫?抬落街打死!

一,咸記昨日有件俾人抬落亍當亍當眾打死.会唔会係賤口只識嫖老母电車跛瘫閪及分身.昨日可能未係.但他朝跛癱賤口必相同

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-24 06:20 發表 查看引用來源
40095615一,咸記昨日有件俾人抬落亍當亍當眾打死.会唔会係賤口只識嫖老母电車跛瘫閪及分身.昨日可能未係.但他朝跛癱賤口必相同40095616
今早去咸記,先去跛瘫棄屍地, 真希望是賤口,但今日唔係下次實係,由上面 ,俾人抬落,跛瘫,睇完,食完早飧,又去咸记龍蝦 揾件囡玩.開心下

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-24 13:39 發表 查看引用來源
今早去咸記,先去跛瘫棄屍地,40095690真希望是賤口,但今日唔係下次實係,由上面40095691,40095692,俾人抬落,跛瘫,睇完,食完早飧,又去咸记龍蝦40095693揾件囡玩.開心下 ...
我一向所講的老作跛猫閪及分身Y Y,红門,电車vok,無出帖,可能更俾抬下樓更早歸西

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-8-25 02:47 發表 查看引用來源
我一向所講的老作跛猫閪及分身Y Y,红門,电車vok,無出帖,可能更俾抬下樓更早歸西
咁樣,就要有請小鳳姊

差D以為俾人抬落樓再丙果個係你呀!冇去咪唔出貼攞,使撚咒人早死,成日去咸記唔通同你爭食老閪大白鯊咩。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-25 15:53 發表 查看引用來源
差D以為俾人抬落樓再丙果個係你呀!冇去咪唔出貼攞,使撚咒人早死,成日去咸記唔通同你爭食老閪大白鯊咩。
我老大白鯊成卅年,大白鯊後生囡,老閪就轉角個件叫一百元及又矮又成日著旗袍個件,我旗袍控都冇衝動

回覆 6# 西九理性的羊羊 的帖子

呢位死者死前嫖過你老母,中出完你老母之後你老母問佢r小費,佢唔肯比,你老母就搵人打死佢,你老母閪真係惡

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-8-27 10:31 發表 查看引用來源
呢位死者死前嫖過你老母,中出完你老母之後你老母問佢r小費,佢唔肯比,你老母就搵人打死佢,你老母閪真係惡
雖然係事實,但係都應該譲大家明白事件由來。

引用:
原帖由 voking 於 2022-8-30 23:56 發表 查看引用來源

雖然係事實,但係都應該譲大家明白事件由來。
三個分身輪流現身,跛瘫未X!留?

回覆 9# 西九理性的羊羊 的帖子

屌柒你條老母做雞既柒頭使撚開分身咩,你都柒吓柒吓。

前往最後回覆