上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
133  64.4k

。。。。。。。。。。

。。。。。。。。。。。

。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-31 08:29 發表 查看引用來源
呢個係一個網友既故事,阿富同佢孖子既秘密。

係尖東某酒店入面,阿富正同佢孖子staycation,兩個人今日終於可以直接面對最真實,最赤裸既一刻。

阿富今年差不多三十歲,孖子四十尾接近五十,故事要由阿富八歲開始講起。當年佢 ...
阿富秘密,好期待請繼續

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-31 08:29 發表 查看引用來源
呢個係一個網友既故事,阿富同佢孖子既秘密。

係尖東某酒店入面,阿富正同佢孖子staycation,兩個人今日終於可以直接面對最真實,最赤裸既一刻。

阿富今年差不多三十歲,孖子四十尾接近五十,故事要由阿富八歲開始講起。當年佢 ...
當年好多北上做工廠,留低件乸同仔係香港,比同鄉照顧自己老婆,佢就照顧上邊d囡囡😂

呢個題材好吸引,支持!

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-1 18:43 發表 查看引用來源

未寫过啲甘变態既题材,不過呢個係藏係男人腦入面既DNA,好似全城盡吃黃金鸭甘,鞏琍同太子搅埋,你唔去掂佢係冇事既。其實鍾意熟女都踏左半隻腳入去。 ...
就系變態先刺激,富仔忍唔住唔出奇,如果你老母有鞏琍嘅身材,唔日日鳩硬先奇🤭

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-2 10:32 發表 查看引用來源
孖子特登比德叔睇,其实默许呢个秘密除孖子阿富二人之間重有第三者知道而埋下孖子被德叔脅迫去做些佢唔喜欢既事
期待中,好似好吸引,如果有埋相更正

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-2 10:32 發表 查看引用來源
孖子特登比德叔睇,其实默许呢个秘密除孖子阿富二人之間重有第三者知道而埋下孖子被德叔脅迫去做些佢唔喜欢既事
孖子&富仔呼之欲出,等我都pm下富仔先🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆