上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
133  64.5k

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-29 10:58 發表 查看引用來源

https://youtu.be/IiITqbLgA0E

咸倫主唱,我以前都係精工球迷,邦迪,陳發枝,尹佬,以前愉園最好波係梁能仁。
尹佬唔係打南華咩 ? 其他都識, 話哂差 baby 師兄約莫兩三年左右.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-29 12:39 發表 查看引用來源

尹佬唔係打南華咩 ? 其他都識, 話哂差 baby 師兄約莫兩三年左右.
我有個吖叔係某運動牌子做過高層,佢同班踢波佬好熟,班主叫山哥,聽講贏過省港杯,其實我都冇乜知有省港盃咩?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:29 發表 查看引用來源
我有個吖叔係某運動牌子做過高層,佢同班踢波佬好熟,班主叫山哥,聽講贏過省港杯,其實我都冇乜知有省港盃咩?
有聽到最多係乜鳩名稱足球隊,講到好踢得,其實係好屌得,返大6踢出外面踢,夜晚就去happy🙇‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:29 發表 查看引用來源
唔通係鼎鼎大名嘅黃創山 ? 原來富哥仔係佢世侄, 勁~!!

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:31 發表 查看引用來源
有聽到最多係乜鳩名稱足球隊,講到好踢得,其實係好屌得,返大6踢出外面踢,夜晚就去happy🙇‍♂️
係咪想話明星足球隊呢, 佢哋落地即刻去叫雞唔係乜嘢秘密, 大部份成員係炮兵.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-30 14:53 發表 查看引用來源

唔通係鼎鼎大名嘅黃創山 ? 原來富哥仔係佢世侄, 勁~!!
我唔係佢世侄,係我有個吖叔打過佢工,我好多時會聽到d故事

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-30 14:56 發表 查看引用來源

係咪想話明星足球隊呢, 佢哋落地即刻去叫雞唔係乜嘢秘密, 大部份成員係炮兵.
好事果然會傳千里

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 15:28 發表 查看引用來源
好事果然會傳千里
踢波係副, 手打波係正.

???????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆